Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5877 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מסתכל קורא ושוב מסתכל ולא מבין על מה המהומה,

JBL מצהירה חד משמעית שלא מדובר בכלל במוצר לחובבי אודיו "הארד קור"

יותר מזה ? הם אומרים במליון פוסטים "עד עכשיו הייתם צריכים להתקין קומפוננטים וסאבים יקרים שדרשו ממכם שינויים רבים ברכב, היום בתהקנה של MS8 בלבד תוכלו להגיע לתוצאה טובה מאוד עם הציוד הבסיסי שהגיע עם הרכב"

בקיצור הדבר הזה מיועד למערכות סופר בסיסיות שהן מקוריות של הרכב או תחליף שלא עולה עליהן ברמה בהבה.

בכלל לא בר השוואה ל-BIT\H701 וכו'

הייתי אומר ש-JBL פיספסו עם המכשיר, מצד שני הם לא פספסו כלום הם בכלל לא כיוונו לשם מראש.

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רוקפורד הקדימו אותם בפלח השוק הזה.

אם כי אני לא אתפלא אם באיכות הסיגנל הם לא נופלים מפרוססורים טובים בשוק - מישהו יודע איזה רכיבים יש בתוך הMS-8?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כן ולא,

הקוסם לא מכוון את הסאונד לבד שזאת תכונה מאוד חשובה במכשיר מהסוג הזה

ולמה ? אני אסביר.

מי שקונה ביט 1, קונה לרוב גם קומפוננט קידמי ברמה יחסית גבוה, וכך גם ההגברה וכל החוליות בשרשרת

אדם כזה לרוב יודע מה הוא רוצה היות והוא הלך ושילם על זה לא מעט כסף (על כל המערכת)

וכמעט בטוח שהוא גם ידע לכוון או לפנות לאנשים הנכונים שיכוונו את המערכת

מנגד מכשיר כמו הקוסם\MS8 מיועד לאנשים שקיבלו רכב מהחברה עם מערכת מובנית, אין להם שום מושג או ידע

או הבנה בשום דבר שקשור במערכות, אבל הם כן יודעים שמה שהם שומעים לא מספיק טוב להם לאוזן

אז קונים מכשיר כזה ומקסימום עוד איזה טמפו ב-400 שקל

המכשיר מכוון את עצמו ויאללה שיפרנו את המערכת באיזה 1500 רמות,

בקיצור המכשיר הזה עם תג מחיר אגרסיבי יכול להיות אימת הליסינגים :)

זה בהחלט לא מכשיר שאמור להיות מותקן אצל חברי הפורום, בטח לא אצל השרוטים עמוקות שביננו.

פורסם

אתה רומז שאני שרוט :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תסלח לי גורל , אבל את מס' חברי הפורום שיודעים לכוון מערכת אפשר לספור על יד אחת

וגם זה לוקח להם מס' חודשים במקרה הטוב

אני לא מסכים איתך שזה לא מכוון לפלח שוק שלנו

ואפילו לדעתי ההפך , אנחנו רודפים אחרי איכות סאונד והנה הוא מציע לנו אותה

מי כמוך יודע שאפילו עם car-pc שהאפשרויות שם באמת בלתי מוגבלות

אנחנו לא מוצאים את הזמן ואת הכוח לשבת ולהתעסק כל כך הרבה

ואומר את זה הרי אחד שמת על התעסקויות

עוד משהו לגבי הפלח שוק , אנדי הסביר את זה באיזה פוסט שלו ( תעלה קצת למעלה פה באשכול )

המטרה הייתה ליצור מכשיר שגם מביא רמת סאונד מאוד גבוהה

וגם מתאים לאנשים רגילים - כי שם 99 אחוז מהמכירות

Here's the deal. In less than 2 weeks, we've sold 473 MS-8s and 25 have been to DIY people. I love you guys and you make this fun for me. The other 450 make

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

בקשר להשוואה ל"קוסם" אני לא רואה שום קשר חוץ מהמנחת הפנימי

בקשר להשוואה לCAR-PC / BIT1 / H701 וכו'

אני לא חושב שאפשר להשוות גם כן

הפרוססורים הנ"ל הם קופסאת כלים עם מגוון אפשרויות - הם יעשו מה שתגיד להם , לא משנה אם זה לטובתך או לא

הMS-8 יעשה מה שתרצה שהוא יעשה

ובוא נקח את האקולייזר והמנגנון שליטה על הבאס

האקולייזר יצור לך את העקומה שתכננת , לא אתה צריך ללמוד את העקומה שלו..

המנגנון שליטה על הבאס , ירים לך את עוצמת הבאס אבל עדיין יעגן לך אותו מקדימה

תרצו או לא תרצו הMS-8 הכניס כלים חדשים למשחק , ולא רק בדמות הכיוון האוטומטי

כלים שמבחינתי תכננתי לבצע אותם עם המחשב בעתיד הרחוק כי הוא היחיד שיכול לאפשר דברים כאלה , אבל לא יהיה צורך עכשיו

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

מעניין מה יקרה אם ניקח רכב כמו סוזוקי אלטו - גם אם תשים את הסאב בתא המטען (הדמיוני משהו ברכב הזה...) הMS-8 יחשוב מראש שהסאב בדש בורד מרוב שהרכב קטן :-P:-P:-P

Pioneer TS-X150

פורסם

It takes you existing components and make them sound the best they can.

לוגיקה פשוטה תגרום לכם להבין זה לא משנה אם יש לכם מערכת מקורית של אפלאוז או B&W, המעבד לוקח את האלמנט לקצה.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

השאלה היא מה רמת הסף של האלמנט...

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...