Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אנסה לעזור לגבי הממירים כי מוכרים כאלו בחנות בה אני עובד,

אין ספק כי הקליטה תלוייה באיזור המגורים (אני בכלל מהצפון), אבל עם אנטנה טובה כפי שכמה חברי פורום הישכילו לארגן לעצמם, אין בעיות קליטה מיוחדות.

ההבדל בין הממיר של APEX הסטנדרטי לבין ההוא של KONKA הוא סביב ה100 ש"ח,

על הKONKA לא היו תלונות מעולם, על הAPEX היו מעט פה ושם, אולי כי רוב האנשים שקנו כזה, במיוחד אלו שאני ראיתי, לא נראו לי ככאלה שיושבים בבית עם 3 קומות פרטיות ופלזמת פיוניר קורו של 50 אינץ' בסלון, אלא יותר אנשים שקנו את הממיר בשביל "שתהיה תמונה" במקלט הטלויזיה שלהם בעסק (כפי שאחד מהם אמר לי פעם בקופה) - ותסלחו לי על ההכללה..:?

בנוסף, יש גם אפשרות לרכוש מגברי קליטה עבור הממירים הללו שיעצימו את הקליטה של הממיר שברשותך.

מצורפים לינקים

(אין לראות בהם סוג של פרסומת בבקשה, זה המקום שאני מכיר שמוכר את המוצרים הללו) :

הממיר של KONKA

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7815&perur=4

הממיר של APEX:

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8505&perur=4

אנטנות ההגברה :

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8370&cbar=r

מקווה שעזרתי ,

תומר

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

תודה תומר,

אני אתקדם לאט לאט עם סידור הדירה וכנראה שאלך על אופציית הממיר.

קיבלתי גם המלצות בה"פ.

תודה רבה.

פורסם

עוד לפני שנפוצו הממירים הפרטיים בכל חנות ורשת, החלטתי שהוט/YES מיותרים, בעיקר כי מבחינתי זאת הוצאה מיותרת (בסכום שאינו שולי) תמורת בעיקר כלום.

התקנתי אצלי צלחת ורכשתי ממיר של מגנום ואני קולט את 1, 2, 10, 33 ועוד כמה לא ישראליים. כמו כן קולט ערוצי רדיו.

גם המעט ערוצים האלה הם יותר מידי לזמן הפנוי שלי.

כך גיליתי שגם בערץ 1 שרבים משמיצים, יש תוכניות מענינות, בעיקר אם לא מחפשים רק סרטים, רכילות וטלנובלות.

לא נתקלתי בבעיות קליטה מהותיות - בסופות חזקות בחורף לפעמים יש שיבושים קלים שנמשכים שניות אחדות ועד דקות אחדות, זה לא משהו שבגללו כדאי לשלם אלפי שקלים בשנה. אני מניח ששיבושים דומים יש גם לחברות הוט ויס.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

עדכון-

בדקתי את החיבור לטלוויזיה, הרכבתי מפצל 1 ל-2 על הקו הנכנס ואיבדתי לגמרי סיגנל לרשת האינטרנט.

יש לי תחושה שהורכב לי פילטר לסינון הסיגנל.

לממליצי ממיר ה-DTT, האם יש לו יציאה נוספת או אפשרות לחבר מקלט נוסף על אותו הממיר?

פורסם

אכן אין קשר.

התחושה שלי נובעת מהעובדה שכשהטכנאים התקינו את התשתית, שאל אותי אחד הטכנאים "מה בדבר חיבור לטלוויזיה?" (ספק שואל כדי לדעת מה לעשות עם הכבלים הקיימים ספק מתעניין מה אני הולך לעשות באופן פיראטי).

אמרתי לו שכרגע טלוויזיה לא באה בחשבון ולא רלוונטית ואז הוא פנה לטכנאי האחר ואמר לו: "אני כבר חוזר אני הולך לסמן את הקו"..

קופסת הביקורת וההתסעפות של הכבלים בבניין אכן נראית כמו אחת שנפתחה ממש בימים האחרונים (טביעות ידיים במקום סימני אבק).

עדכון נוסף- היום התחברתי ל-YES.

כן, אני יודע, אני קיצוני ועושה דברים מרגע לרגע, אבל באמת שעייפתי מההתעסקות הזאת ובקרוב יש מונדיאל, אז כפרה על ה-200 ש"ח בחודש האלו.

:wink:

• תוכן חדש...