Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לקחים מיום שישי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם !

אתמול בדרך לבילוי עם החבר'ה אני נוסע על כביש 5 מכיוון אריאל ,השעה היא 00:00~ והכבישים ריקים,אני מתקרב ל"פארק סיביל" כשעל המחוג של הג'יפ (של אבא של חברה שלי... :oops: )המחט כבר מגרדת את ה140קמ"ש הכביש פשוט ריק ורק חבר שלנו עם ה406 מנסה לעמוד בקצב מאחורינו, אני מתקרב במהירות לגשר של "סיביל" כשאני פתאום רואה מכונית חונה בצל (בקושי רואים אותה :evil: ) כשאורות שלה כבויים .

שיט !!!

כמו איזה חולה נפש קופץ לי שוטר המכונית (מסתבר שזאת ניידת...) בזמן שחברו כבר הדליק את הצ'קלקות , ומזנק לי לאמצע הנתיב כשבידו פנס !!

הוא מסמן לי לעצור בצד, אני עושה חישוב מהיר :

עם אני עוצר :

אני נוסע 140קמ"ש במקום של 90קמ"ש

זה אומר שמהרישיון נהיגה שלי אני יכול לשכוח פלוס אני יקבל קנס שאני ישלם עליו במשך חודשיים.....לא ניראה לי :twisted:

לחיצה חזקה על הדוושה הימנית (מה שלא עוזר הרבה...ג'יפ. :roll: ) ותוך כדי כיבוי האורות אני חותך לנתיב השמאלי כשהשוטר ההמום נישאר עומד במרכז הכביש כמו מטומטם :lol:

רק אז חשבתי על זה שחבר שלי שנסע אחרי באותה המהירות כבר לא ממש מאחורי...שיט.

אני עוצר מהר בצד הדרך כשאני מנצל את יכולתו של הטרופר כג'יפ ,מכבה את האורות ונעלם.

ברור קצת בטלפון אומר לי שהכל עבר כשורה והשוטר העצבני לא ניסע אפילו לעצור אותו וסימן לו להמשיך בנסיעה :shock::lol:

תחושת האנדרנלין בדם עדיין מורגשת רק מהמחשבה על המקרה !!

רק מזל שזה נגמר ככה ולא אחרת..

המסקנה שלי זה לא נוסעים מהר בשישי שבת...אורבים לנו כמו לערבים בקסבאה.

דוד

HU - RFX 9210

AMP - SONY XM-222

SPL 500W MONOBLOCK

REAR - KENWOOD KFC M6930

COMPONENT - MOREL DOTECH 6 MK2

SUB - BAZOOKA 10 " ELW1014

הותקן בsound FX .

פורסם

קודם כל כן אני שמח שיצאת מזה ואני מקווה שלא תעשה שטות כזו שוב, זה היה יכול להסתיים באסון

מצמץ, אם אתה לא יכול לעמוד בתוצאות אל תסע מהר

פורסם

אני שמח בשבילך שיצאתה בשלום....

אבל מנסיון, הדבר היחיד שאתה לא רוצה לעשות ששוטר אומר לך לעצור זה לברוח...

אני ברחתי משוטר שניסה לתפוס אותי, ובסוף אני מוצא את עצמי ליד מגבניק שמצמיד M-16 לראש שלי וצועק לי להרים את החולצה... הם חשבו בהתחלה שאני מחבל, ואז ראו שאני ישראלי חשבו שאני נרקומן או נרקומן שסוחר... את כל זה עשו לי כי ברחתי... :mad:

D ido

פורסם

האמת היא שאני מסכים איתכם שלברוח זה חתיכת סיכון אבל אני העדפתי לקחת את הסיכון הזה מהסיבה הפשוטה שידעתי שאם אני עוצר אז אני יחזור הביתה במונית...

אז נכון אני לא בדיוק הנהג האידאלי מבחינת החוק, אבל עם כל זה אני תמיד מנסה להיות זהיר ועירני.

דוד

HU - RFX 9210

AMP - SONY XM-222

SPL 500W MONOBLOCK

REAR - KENWOOD KFC M6930

הותקן בsound FX .

פורסם

קצת מוזר לי ששוטר ויתר על "מציאה" כזו.

אם הוא אכן מדד לך את המהירות עם ממל"ז וראה שאתה על 140 אז אני בספק אם הוא היה נותן לך לברוח ככה בקלות.

הסברה שלי היא שהוא לא מדד אבל הוא ראה שנסעת מהר ( לא כל כך קשה כשאתה בג'יפ ואתה על 140..) ורצה לעצור אותך וכשברחת הוא ויתר כי לא היה לו הוכחות ממילא.

בכל מקרה לא נשמע לי הכי חכם לברוח מהמשטרה, איך אומרים? פיקח יוצא ממצבים שחכם לא היה נכנס אליהם...

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

אם הוא אכן מדד לך את המהירות עם ממל"ז וראה שאתה על 140 אז אני בספק אם הוא היה נותן לך לברוח ככה בקלות.

הסברה שלי היא שהוא לא מדד אבל הוא ראה שנסעת מהר ( לא כל כך קשה כשאתה בג'יפ ואתה על 140..) ורצה לעצור אותך וכשברחת הוא ויתר כי לא היה לו הוכחות ממילא.

בכל מקרה לא נשמע לי הכי חכם לברוח מהמשטרה, איך אומרים? פיקח יוצא ממצבים שחכם לא היה נכנס אליהם...

ראלימן

אני מאמין שהוא מדד , אחרת אני לא יודע אם הוא היה מנסה לעצור אותי הצורה מטורפת כזאת... הוא קפץ לכביש כאילו הוא ראה של מטיל זהב :wink:

בכל מקרה אני חושב שהוא וויתר מעצלנות או בגלל שזה היה די חסר סיכוי לתפוס אותי.

אתה רוצה להגיד לי שכשיהיה לך רישיון אתה תהיה החכם שיסע 90 במקום של 90 ו40 במקום של 40, לא ניראה לי...

הרי כמעט כל מישתמשי הפורום הזה נוסעים במהירויות שלא ממש חוקיות...

דוד

HU - RFX 9210

AMP - SONY XM-222

SPL 500W MONOBLOCK

REAR - KENWOOD KFC M6930

הותקן בsound FX .

פורסם

של הקפיצה לכביש של השוטרים זה ממש מקומם אותי :mad:

ולגבי ההעדפה שלך של לא לחזור הביתה במונית........אז:

א. אני חושב שיש משהו פגום בסדרי העדיפויות שלך.

ב. אם אתה עדין חושב שעשיתה את הדבר הנכון גם אם הוא לא בסדר, אז כנראה שלפי התגובה שלך אנחנו עדינים מידי איתך ואתה לא מפנים את מה שקרה והתוצאות האפשריות שנובעות מכך. מה שאומר שבפעם הבאה שאתה תיתקל בכזה מקרה אתה תנהג בדיוק באותה הדרך כמו עכשיו.

מצמץ, אז 3 חודשים לא חיים, אבל לפחות לאחר השלילה קמים לתחיה.

פורסם

תראה אין פה דבר נכון , הדבר הנכון (מבחינת החוק) הוא לא לעבור את המהירות המותרת.

הסיכון הראשון שלקחתי הוא לעבור את המהירות המותרת ואני מאמין שגם אם הייתי מקבל את הדו"ח היית ממשיך לנהוג מהם יותר מהמותר.

הבריחה מהשוטר היא פשוט ניסיון להיתחמק מעונש ,בדיוק כמו אנשים שנוסעים עם בליינדר או רדאר.

ב. אם אתה עדין חושב שעשיתה את הדבר הנכון גם אם הוא לא בסדר, אז כנראה שלפי התגובה שלך אנחנו עדינים מידי איתך ואתה לא מפנים את מה שקרה והתוצאות האפשריות שנובעות מכך. מה שאומר שבפעם הבאה שאתה תיתקל בכזה מקרה אתה תנהג בדיוק באותה הדרך כמו עכשיו.

איזה תוצאות אפשריות נובעות מכך?

אני לא סיכנתי כאן אף אחד אחר על הכביש ואף לא את עצמי, במקרה הרע הוא היה מתחיל לרדוף אחרי ועוצר אותי,אני הייתי אומר לו שהוא הבהיל אותי בקפיצה שלו לכביש... את הדו"ח כמובן שהייתי מקבל אבל אז כבר לא הייתה ברירה.

דוד

HU - RFX 9210

AMP - SONY XM-222

SPL 500W MONOBLOCK

REAR - KENWOOD KFC M6930

הותקן בsound FX .

פורסם

אני אצטרף לקרציות שמטיפים מוסר :lol:

תחשוב מה היה קורה אם היו חושבים שזה איזה ג'יפ גנוב עם מחבלים מתאבדים בתוכו, האמת, השוטר ממש אדיוט שלא חשב על זה לבד...

אני רק מקווה בשבילך שהוא לא רשם את מס' הרכב שלך, אם הוא לא הספיק, הפעם יצאת בזול.

אבל זה לא נראה לי דבר חכם לעשות.

פורסם

ראלימן

נתחיל מזה שזו בהחלט לא מציאה גדולה למצוא מישהו נוסע בכביש זה על 140 קמ"ש.

יותר הגיוני שהשוטר ימשיך לממל"ז ויעצור עבריין אחר מאשר להתחיל במרדפים מיותרים.

ולכל המטיפים, "פיקח יוצא ממצבים שחכם לא היה נכנס אליהם", כולכם חחכמים אבל מי פה שומר באמת על המהירות החוקית???

שי

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

פורסם
ולכל המטיפים, "פיקח יוצא ממצבים שחכם לא היה נכנס אליהם", כולכם חחכמים אבל מי פה שומר באמת על המהירות החוקית???

מעטים, אני בטוח לא, אבל זה לא קשור להטפה נגד בריחה ממשטרה.

פורסם

מעטים, אני בטוח לא, אבל זה לא קשור להטפה נגד בריחה ממשטרה.

שלומי אין לי שום בעיה לגבי הטפות בנוגע לבריחה מהמשטרה אלא הטפות לגבי נהיגה במהירות מופרזת.

קשה לי לשפוט את דוד, אין לי מושג מה אני הייתי עושה במצב זהה, אני מניח שזה היה תלוי בכמה גורמים כגון:

באיזה רכב אני

באיזו מהירות אני

באיזה כביש אני נוהג

והכי חשוב מי יושב לידי

בכל מקרה אני שמח שבשביל דוד זה נגמר כמו שזה נגמר

שי

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

פורסם

אני רק מקווה בשבילך שהוא לא רשם את מס' הרכב שלך, אם הוא לא הספיק, הפעם יצאת בזול.

אין ספק שדוד לקח סיכון גדול גם בגלל המצב הבטחוני שבמקרה שלמשטרה היה מידע על ג'יפ שמנסה להסתנן,דוד היה מוצא את עצמו בתור מטווח ליום אחד כשמסוקים ומג"בניקים מסביבו (או מה שנשאר ממנו :wink: ),אבל למיטב ידיעתי כאשר רכב משטרה כיוון אליך ממל"ז והוא לא עצר אותך כדי להראות לך את המהירות בה נסעת,הוא לא יכול לעשות כלום ואין עבירה זו קבילה בבית משפט גם אם השוטר רשם את המספר.

פורסם

קודם כל סחתין על האומץ !!

מה אתה פסיכי איך עשיתה כזה דבר אתה יודע איזה מזל יש לך שזה היה איזה שוטר בן 406 שאשתו לא הכינה לו קפה בבוקר..........

אני הייתי עוצר ואוכל את השלילה הזאת כמו (פחדן) גדול :wink:

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם
אני אצטרף לקרציות שמטיפים מוסר :lol:

תחשוב מה היה קורה אם היו חושבים שזה איזה ג'יפ גנוב עם מחבלים מתאבדים בתוכו, האמת, השוטר ממש אדיוט שלא חשב על זה לבד...

אני יגיד לכם את האמת ,כולכם צודקים ולברוח משוטר זה לא הדבר הכי חכם לעשות :?

אבל תנאי הדרך איפשרו לי לברוח ממנו מבלי שאני יהווה סכנה לאחרים או לשוטר שעל הכביש והגלל זה אני בחרתי באופציה הזאת ,הרכב הוא היה של חברה שלי ואם היו תופסים אותי, לא רק שהייתי מקבל על הראש מהשוטר ,אבא של חברה שלי היה הורג אותי... :roll::evil:

אז נכון זה לא חוקי וזה גם יכל להיות מסוכן במידה והיו חושבים שזה רכב חשוד , מזל שהשוטר "אליאס" הוא כזה טיפש..... :lol:

שלומי לגבי המספר אני לא חושב שהוא יכל לרשום כל כך מהר בגלל 2 סיבות :

1.הייתי על 140 על כביש הוא לא ממש מואר .

2.סגרתי את האורות...

3.עד שהוא חזר לאוטו אני כבר הייתי רחוק רחוק....

אופסס , זה יוצא 3...

דוד

HU - RFX 9210

AMP - SONY XM-222

SPL 500W MONOBLOCK

REAR - KENWOOD KFC M6930

הותקן בsound FX .

• תוכן חדש...