Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5917 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

היום נסעתי עם הרכב,פיאט אונו שנת 96 ואז לפתע התחמם המנוע ושמתי לב שכל המים פורצים החוצה בצד שמאל באיזור הרצועת טיימינג.

הרכב התחמם,אבל אין כרגע שום סימנים של נזק (שמן נקי והמנוע עובד לא רעשים)

מה יש באיזור הזה שמימנו נוזלים לדעתכם המים?(ממש פורצים החוצה באיזור הרצועות)

והאם ניתן לסדר זאת?

המון תודה.

פורסם

זה מה שאני יעשה על הבוקר,אבל הבעייה היחידה שנסעתי עם הרכב עוד כ 10 דקות (לא שמתי לב)ולבסוף החום הגיע לאדום.

אני מאד מוטרד שלא נגרם נזק אחר.

איזה נזק יכול להגרם?כרגע המנוע עובד שקט והשמן נקי ומראה על כמות מדויקת.

שוב,תודה לכולם.

פורסם

שלום.

אם המנוע פייר אז לא משאבת מים ולא נעלים.

הלך פקק בתוך הטימינג שנקרא פקק נס-קפה בגלל הגודל והצורה.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

אם המים פורצים מהמנוע כמו צינור מים פתוח אז זה פקק מים.

ודרך אגב למגיבים פה שהלכה משאבת מים אז במנוע הזה משאבת המים לא יושבת על רצועת התזמון :lol:.

פורסם

שלום לכם ותודה על העזרה,

היום פתחתי את המכסה של הרצועת טיימינג וקניתי כבר פק שיהיה במידה ושהבעיה באמת מהפקק,לאחר שהסרתי את המכסה הכל היה יבש ואני לא רואה שיוצא מים מהפקק העליון ליד המותחן.(הפקק שלם)

אבל מים ממשיכים לזרום בקצב מהיר ואני לא מזהה מאיפוא (קשה מאד לראות),נוזל מסביב לכל האיזור.

האם יש עוד פקק בתחתית באיזור הטיימינג.

ובמידה וזה לא פקק,מה שנשאר זה כנראה משאבת מים,שבאמת היא נמצאת על המנוע מחוץ לטיימינג?

לא נראה לי שיש עוד משהו שיכול לגרון לנזילה,רק משאבה ופקק העלין שהוא בודאות שמיש.

בבקשה,אני תקוע עם הרכב ומנסה לסדר זאת לבד ולהבין מהיכן נזילת המים יכולה להיות?

מודה על העזרה.

פורסם

האם מישהו יכול בבקשה להגיד לי,האם קיים עוד פקק מים למעטה באיזור הרצועה?

הגישה מאד קשה שם ולא רואים כלום,במידה ואין שם פקק אז כנראה שזה רק מהמשאבת מים למרות שהצורה של הנזילה לא בדיוק מתחת למשאבה.

תודה.

פורסם

גם במנוע 1.4 יש פקק מאחורי מכסה טיימינג, רק הוא לא בסגנון הנסקפה,אלא פקק מים רגיל.

גם משאבת מים נוזלת יכולה להטעות ויש לפרק מכסה טיימינג לבדוק הייטב מהיכן הנזילה.

פורסם

תודה,פתחתי את המכסה טיימינג וראיתי שהפקק שלם ולא נוזל,התחלתי בפרוק המשאבה אך יש בורג אחד אחרון שכמעט שעתיים עבדתי עליו ולא הצלחתי לפתוח אותו,פירקתי את הרצועה של האלטרנטור,יש למישהו פתרון,איך לפתוח את הבורג הזה שגם התושבת מנוע מפריע וגם האלטרנטור מפריע לפתיחתו.

מישהו מכיר את הבורג שאני מתכוון אליו?

תודה.

• תוכן חדש...