Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5923 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מזמן עברתי תאונה קלה יחסית. כבר יידעתי את חברת הביטוח והתכוונתי להתחיל בתהליכי תביעה.

הנהג הפוגע ביקש ממני שלא לערב את חברת הביטוח ולהמנע מתביעות משני הצדדים. עד כאן אין לי בעיה.

אבל הוא אמר לי שבכדי שהוא יוכל לערב את הביטוח המקיף שלו ולתקן את הנזק יחד עם הביטוח, הוא חייב שאחתום לו על הודאה כי הוא לא אשם בתאונה. לפי ההסבר הלא מובן שלו, אם זה לא ייעשה, חברת הביטוח תאלץ אותו לתבוע במידה והוא טוען לחוסר אשמה.

אני מאוד מבולבל מהסיטואציה, זו תאונה ראשונה שלי ואין לי הרבה מייעצים לכן אני פונה אליכם.

כל הסיפור הזה מריח לי חשוד, חשבתי להחתים את אותו בנאדם על הודאה דומה ולצרף סעיף אשר בו הוא יתחייב לא לתבוע אותי.

מה אתם אומרים?

פורסם

לא לחתום על כלום! לדעתי הוא מנסה לתחמן אותך.

המסמך היחיד שתחתום עליו הוא ויתור על תביעות רק אחרי שתקבל מהנהג הפוגע את הפיצוי המלא המגיע לך.

בכל מקרה ממליץ לך להתייעץ עם סוכן הביטוח שלך (גם אם הוא לא מעורב בתביעה) או בעו"ד.

פורסם

אני חושב שהעצה הכי טובה שאנחנו יכולים לתת לך היא לפנות לעורך דין. לי אישית כל העסק מריח חשוד, אבל אני לא מוסמך בכדי להגיד ומה, ואם לעשות. לכן, במיוחד אם אין לך הרבה "מייעצים" כמו שאמרת, הרעיון החכם ביותר יהיה לפנות למייעץ מקצועי, עו"ד במילים אחרות.

Uno Turbo כתב: לא יודע, לשמוע גבר אומר: אוטו קטו ואדום, עושה לי קצת צמרמורת :smile:. alexk כתב: כשאתה אומר צמרמורת אתה מתכוון לרטט במקומות מסוימים בגוף? כי אם כן, יש פורומים אחרים בשביל זה.

פורסם

אחד הסעיפים בפוליסת הביטוח שלך קובע שאסור לך להודות בכלום.

מכאן נובע שאם תודה ותיזדקק אח"כ לעזרת הביטוח, תמצא את עצמך לבד, כי הביטוח יגיד שהפרת את תנאי הפוליסה ולכן הוא פטור מלשלם.

לא אתה קובע אם אתה אשם או לא אשם. במקרים רבים גם מי שחושב שההוא אשם, לא תמיד אשם ולפעמים לשני הנהגים יש אשמה ולכן הפיצוי על הנזקים הוא פיצוי חלקי.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...