Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5923 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר כחצי שנה שולחים לי ולחברים שלי כל רביעי-חמישי הודעות ספאם לפלאפון על מסיבות באבאלה\בלו בר\חרטות כאלה, יש איזושהי דרך להפסיק את הדבר המעצבן הזה? אולי אפילו לתבוע (יש לי את כל ההודעות על הפלאפון)? זה פשוט מרגיז כל שבוע מחדש!

פורסם

לפני חצי שנה בערך הוציאו חוק שאתה יכול לבטל את ההודעות האלה מתי שתרצה בכך שתתקשר לחברה ותודיע להם שאתה לא מעוניין ב SMSים פרסומיים

הצרפתיות לא מסתדרות עם הקוריאנית, לכן אני מחנה אותן רחוק אחת מהשניה:-D

לעבוד עם כובע, בגד ים וכפכפים, נראה לי שאני בגן עדן.8)

פורסם

תבדוק בחשבונית הפלאפון אם גובים ממך כסף על הודעות הזבל האלה.

אם כן, יהיה רשום בחשבונית (באורנג' זה ככה לפחות) תחת סעיף "שירותים מתקדמים" את המספר של החברה ששולחת את ההודעות.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

אם אתה לא רוצה לקבל את כל ה SPAM יש אפשרות לבקש מחברת הסלולר לבטל קבלת SMS DATA.

בד"כ כל ההודעות המסחריות נשלחות משרתים והמבנה שלהם שונה מהודעה שאתה שולח באופן רגיל מהטלפון.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

אכן, אתה יכול לבקש מחברת הסלולר להפסיק את שירותי הפרסום למכשירך, הבעיה היא שיישנם פרסומים מסויימים שלא יגיעו אליך, לדוגמא הבנק מציע שירותי SMS למכשיר כל בוקר.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

• תוכן חדש...