Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר שלי מגיע מארה"ב בסוף החודש ואני מתלבט במה למלא את המזוודה שלו.

הכיוון כרגע הוא לגבי מכשיר כמו שכתבתי בכותרת, האם שווה ויהיה משתלם להביא מכשיר בסגנון הזה?

על איזה מכשיר הייתם ממליצים? אני לא מחפש משהו "היי אנד". הדרישות בעיקרון זה שיהיו 3 יציאות RCA, מחיר אני לא כל כך יודע מה תווך המחירים של המכשירים האלו, אני חושב על משהו בסביבות ה 300 דולר, יש הצעות ?

פורסם

דגם מומלץ תוצרת JVC, אני חושב שיש אותו למכירה גם ביד 2 בפורום, אז בזמנו כמעט רכשתי אותו אבל לבסוף החלטתי להיכנס לפרוייקט ה-CARPC, ככה שוויתרתי על העניין.

under construction...

×
×
  • תוכן חדש...