Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת על 012

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5935 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שהנושא דובר פה הרבה בעבר, אבל השאלה האם זה השתנה..

הגיע לבייתי סוכן של 012 הציע לי טלפון ואינטרנט וספק והכל.

אני יודע ממה שקראתי בעבר, ואף אמרתי לו שהשירות שלהם הוא חרא, גם הטלפון וגם הגלישה, הוא התחייב ואמר לי שבשנה האחרונה השרות והתשתית שלהם השתדרגו מאד, והשתנו לטובה.

השאלה שלי היא, האם זה נכון? האם באמת אני יכול לגלוש בשקט ולהמשיך להוריד דברים בשקט?

והקו טלפון שלהם הוא אמין ונוח ללא ניתוקים כמו שהיה בעבר?

כרגע אני משתמש בבזק בינלאומי, ובתשתית של בזק, אני מאד מרוצה, אבל המחיר עושה את שלו.

Flash Red VW Corrado 16V

פורסם

הטלפון שלהם מתלבש על התשתית,פגיעה תהיה לך בכל מקרה.

למה לא לעבור להוט לעשות טלפון ואינטרנט ובנדל עם הספק.

פורסם
הטלפון שלהם מתלבש על התשתית,פגיעה תהיה לך בכל מקרה.

למה לא לעבור להוט לעשות טלפון ואינטרנט ובנדל עם הספק.

הייתי בHOT במשך חודש, וחזרתי לבזק וYES, השרות שלהם בלתי ניסבל, מי כמוך צריך לדעת את זה.

Flash Red VW Corrado 16V

פורסם

זה בסדר,גם השרות של הוט השתפר :lol:

אם נסתכל על הפאן של איכות הגלישה המפצל הוא כמו עלוקה,זה ייפגע לך בחווית הגלישה בחלק מהמקרים.

פורסם

012 זוהי חברה מאוד מוזרה לדעתי...מנסיון של שני חברים אשר ברחו מהחברה ביגלל הגבלות של כול מיני תוכנות והורדות.

לדוגמא אני מניח שיש פה אנשים שמכירם את התוכנה STEAM משום מה חוסמים את התוכנה ומי שמכור למשחקי רשת נדפק.

וזה רק על קצה המזלג מבחינת ההגבלות שלהם להורדות ושימוש בתוכנות.

הטלפון שלהם מבוסס על טכנולוגית VOP זה בערך כמו סקייפ אבל בטלפון הביתי שלך , כלומר יש לך בעיה באינטרנט אז אין לך טלפון ואין לך טכנאי כי אתה לא יכול להתקשר.

יש לך הפסקת חשמל אז אין לך טלפון.

אם יש לך אינטרקום אז אין אפשרות להתקין.

וכמובן עם יש לך לחצן חירום אז גם אין להם מענה .

אני מאוד מקווה שהנציג שהיה אצלך הבהיר לך את כול הפרטים המלאים.

אני הייתי מציא לך להשאר עם בזק,לדעתי הם השולטים בכול מה שקשור לטלפון ואינטרנט, ותאמין לי שהמחיר שווה את המוצר שאתה מקבל.

אני לקוח מרוצה כבר 7 שנים רצופות.

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

פורסם

בנוסף אם אין לך חשמל גם אין לך טלפון

מה ששונה מבזק (רק בטלפונים הישנים הקווים כמו הירוקים בצה"ל , אלה הכי טובים אם נופל החשמל או שריפה או משהו הטלפון עדיין יעבוד)

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

לגבי זה שאם יש הפסקת חשמל אז אין טלפון אז לא מדאיג אותי, תמיד יש פלאפונים, מה שהכי מפחיד אותי זה האינטרנט..

Flash Red VW Corrado 16V

פורסם

012 חוסמים כל פורט שהם יכולים להניח עליו את הידיים שלהם ולא טורחים לנתק אותך כל עוד לא ביצעת להם פיגוע במוקד שירות.

אם אין לך בעיה לשלם לחברה כזו כסף, תהנה.

(אגב, valve כותבים פחות או יותר שעם 012 אתה יכול לשכוח מלשחק בsteam*

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

בתור אחד שעבד ב 012 הם חוסמים פורטים בדוק!

הטלפון שלהם ממש על הפנים (היה לי בבית)

והדבר הכי חשוב לנסות להתנתק מהם זה בגדר כמעט בלתי אפשרי.

פורסם
האמת,יש לי בבית טלפון ואינטרנט של 012 ואני לא יכול להגיד שרע לי.הטלפון עובד טוב והאינטרנט תמיד מוריד במהירות מקסימלית...

מחזק,

אני שנתיים כבר עם האינטרנט של 012, מוריד תמיד לי על מהירות מקסימלית גם מ HTTP וגם מטורנטים.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

אריק אל תתקרב לזה!

זה נשמע זול ונחמד, אבל טלפון מבוסס אינטרנט ייעשה לך כאב ראש . והאינטרנט של 012 הוא על הפנים.

תישאר בבזק בין לאומי, הם אחלה ספקית.

ואם תרצה טלפון יותר זול אז לך על הוט, אבל בשום פנים ואופן לא טלפון שמבוסס על אינטרנט.

• תוכן חדש...