Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת על 012

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתה לי שיחה הרבה יותר יצירתית שרציתי להתנתק מנטוויז'ן באיזה שהוא שלב אחרי אין ספור דיבורים שלא הובילו לשום מקום (אחרי בערך שעה וחצי)התחלתי לשיר לכל מוקדן שדיבר איתי איזה שיר דבילי שהמצאתי באותו רגע היה בשיר הרבה לא רוצה ולה לה לה בסופו של דבר זה עזר והיום אני בבזק בינלאומי(לפחות הם לא חוסמים).

פורסם

במקרה של 012 - כעובד לשעבר ,הכל עובד רקוב ועקום מבפנים.

שנכנסתי לחברה הכריחו אותי לפני חתימה על חוזה להתחבר לטלפון ולאינטרנט שלהם...בגלל שהמחירים שנתנו לי היו מדהימים - הסכמתי.

אחר כך להתנתק הייה לי אותו סיפור כמו ליפה הזאת...אז לקחתי את המתאם והבאתי אותו למחסן ברחוב השחם בפ"ת , קיבלתי מספר ביטול עסקה.

הדבר הבא היה לחסום בכרטיס האשראי את החיובים שלהם..וזהו.

פורסם
אריק אל תתקרב לזה!

זה נשמע זול ונחמד, אבל טלפון מבוסס אינטרנט ייעשה לך כאב ראש . והאינטרנט של 012 הוא על הפנים.

תישאר בבזק בין לאומי, הם אחלה ספקית.

ואם תרצה טלפון יותר זול אז לך על הוט, אבל בשום פנים ואופן לא טלפון שמבוסס על אינטרנט.

לא הערה חכמה במיוחד... קו הטלפון של הוט ושל 012 הוא

(VOB (Voice Over Broadband

רק ששל 012 הוא טיפה יותר מתקדם והוא כבר על טכנולוגיית VOIP אובר איי פי, בנוסף האינטרנט מבוסס שייפינג, ככה שרוחב הפס מנותב לשמור לך על איכות הקו

אם כבר החלטת להוציא אותו בכלל מקו טלפון מבוסס אינטרנט - אז גם הוט זה כמעט אותו דבר... אותן מגרעות בכל אופן (חשמל, ניתוקים, כדומה)

לגבי ההערה שמעליי... באמת עברו המון מים בנהר, עכשיו מכריחים להתחבר למבצעי עובדים? :roll:

Confidence In Motion

• תוכן חדש...