Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש מוזר ביותר עם שוטר בדרך מבאר שבע לאשדוד

ליאור קלה
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5492 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

ערב טוב לכולם

כאמור הערב חזרתי מבאר שבע אשדוד לבית, כשבמהלך הנסיעה נסעתי בנתיב השמאלי במטרה לעקוף אך מולי היה רכב שסירב לפנות את הנתיב ,כל זה היה על 85 קמ''ש בערך בנתיב השמאלי ותקנו אותי אם אני טועה מותרת שם נסיעה על 100.בכל מקרה אני החלטתי לחזור לנתיב הימני כדי להאיץ ולא להיגרר אחרי הרכב ,אז עקפתי אותו מימין ולא עברתי את ה100 קמ''ש ,אחרי שעקפתי אותו רכב שלא פינה את הנתיב הפעיל סירנה וצ'קלקה פנימית והורה לי לעצור בצד.

הגיע אליי לרכב ביקש ממני לדומם את המנוע ולשים מפתחות על הגג ,כל זה כמובן אחרי שדרשתי ממנו להציג תעודה שמאשרת את מעמדו כשוטר, כמובן שהיה לו דיבור מגעיל ביותר כמצופה מאדם במעמדו והתחיל להטיח בי שאני פצצה מתקתקת ושלא יעבור זמן רב עד שאני יהרוג מישהו,ששאלתי מה עשיתי הוא אמר שעקפתי בלי התחשבות בשום דבר מלבד בעצמי ושאסור בשום מצב לעקוף מימין.

אני אמרתי לו גם שאסור בשום מצב לנסוע בנתיב השמאלי ללא צורך ושאני לא אמור להיתקע אחריו בגלל שלא היה בא לו לפנות את הנתיב לדבריו ( שוטר ערס). אני ציפיתי לקבל דו''ח וכמובן להגיע עם זה למשפט מצידי כי כל מה שעשיתי היה במסגרת החוק לא עברתי מהירות ,הפעלתי וינקר שהיה צריך, לבסוף הוא אמר לי שהוא מוותר לי ואז התחיל לתחקר בנוגע לאוטו למה החלונות מאחורה מושחרים ,ואז ביקש קבלות למערכת ולכל מה שהיה בבגז'.ממש כבר הגעתי לקצה ואמרתי לו או שהוא עוצר אותי ומחרים את הרכב הוא שישחרר אותי , הוא חזר לרכב עיכב אותי רבע שעה ואז חזר ואמר לי שאני יכול לנסוע .אמרתי לו שאני לא מתכוון לסיים את זה פה וביקשתי ממנו מספר אישי ושם והוא סירב ,אז רשמתי מספר רכב שלו ואני מתכוון מחר לברר אם יש פה קייס כדי לראות אם אפשר להחזיר לו באותו מטבע.

רציתי לשמוע את דעותיכם בנוגע לעניין כדי שאני יוכל לדעת אם אני אשם פה במשהו ואם כן מה עשיתי לא בסדר

תודה רבה וחג שמח

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

מפיך זה נשמע כמו שוטר שעצר אותך כדי לעשות פוזות.

אישית הייתי מגיש תלונה במח"ש על נסיעה בנתיב שמאלי שלא כחוק וסירוב לתת פרטים אישיים (תן להם מיקום, זמן ומספר רכב והם כבר ידעו מה לעשות).

לפעמים גם בין כחולי המדים יש תופעות של ביריונות.

אגב, תקנו אותי אם אני טועה, אבל אם אתה עובר לנתיב ימני, עוקף את הרכב התקוע בשמאלי וממשיך את נסיעתך בימני ולא חוזר לשמאלי זה לא נחשב כעקיפה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אסור לעקוף מימין נקודה.

זה שרכב תקוע בשמאלי ולא מאפשר לעקוף, לא נותן לגיטימציה לעקוף מימין.

יכול להיות שהשוטר לא מסר לך דו"ח כי לא היה לו פנקס דוחות, אבל אם רשם את פרטיך, בהחלט הוא יכול לשלוח לך דו"ח בדואר.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אמיר אז תן לי להבין אותך

אתה טוען שאם אני נוסע בנתיב הימני ובשמאלי יש רכב שנוסע על 60 קמ''ש אז אני צריך להאט את הרכב שלי למהירות שלו כדי שאני לא יעקןף עם כל הכבוד אני לא שופט/שוטר/מחוקק ,אבל אני ישמח מאוד אם תראה לי איפה זה כתוב כי אם כן אני שותק ומקבל את כל מה שהשוטר אמר למרות הדיבור המזלזל שלו, דרך אגב אותו שוטר לא היה על מדים (לא יודע עד כמה זה משנה)

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש קצת ניסיון עם שוטרים בבית משפט. כיוון שאני לא מוותר אם שוטר לא עשה עבודתו כיאות אני תובע אותו בכל תביעה אפשרית.

היה לי שוטר קרוב למקום מגורי שניסה להתאנות לי בשל כך. זה הגיע לכך שאסור לו לתת לי דוחות הוא לא אמין.

לדעתי שוטר כזה גורם לתאונות, ההתנהגות שלו גורמת לצעירים לזלזל בחוק. ומימלא האכיפה מאבדת הרבה מכח החינוך שלה.

לכן חשוב מאוד לקרקע כמה שיותר שוטרים כאלה הם נזק בלתי הפיך למשטרה ולמעמדה בציבור. חבל אנחנו זקוקים מאוד למשטרה איכותית, בעיקר עם מה שהולך בכבישים היום.

תפנה דבר ראשון במכתב למח"ש דבר שני תתבע אותו בעזרת עו"ד בתביעה אזרחית על השפלה איומים ובזבוז זמנך. זה מפחיד אותו יותר ממח"ש שעשויים לתת לו עונש קל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ערב טוב לכולם

כאמור הערב חזרתי מבאר שבע אשדוד לבית, כשבמהלך הנסיעה נסעתי בנתיב השמאלי במטרה לעקוף אך מולי היה רכב שסירב לפנות את הנתיב ,כל זה היה על 85 קמ''ש בערך בנתיב השמאלי ותקנו אותי אם אני טועה מותרת שם נסיעה על 100. מלבד איילון וכביש 6, אין כביש בארץ שמותר לנסוע בו מעל 90. אם נסעת בכביש 40, המהירות שם היא 90 קמ"ש..

בכל מקרה אני החלטתי לחזור לנתיב הימני כדי להאיץ ולא להיגרר אחרי הרכב, אז עקפתי אותו מימין ולא עברתי את ה100 קמ''ש ,אחרי שעקפתי אותו רכב שלא פינה את הנתיב הפעיל סירנה וצ'קלקה פנימית והורה לי לעצור בצד.

הגיע אליי לרכב ביקש ממני לדומם את המנוע ולשים מפתחות על הגג ,כל זה כמובן אחרי שדרשתי ממנו להציג תעודה שמאשרת את מעמדו כשוטר, כמובן שהיה לו דיבור מגעיל ביותר כמצופה מאדם במעמדו והתחיל להטיח בי שאני פצצה מתקתקת ושלא יעבור זמן רב עד שאני יהרוג מישהו, ששאלתי מה עשיתי הוא אמר שעקפתי בלי התחשבות בשום דבר מלבד בעצמי ושאסור בשום מצב לעקוף מימין. הוא צודק. אסור לעקוף מימין. אבל יש מצבים שכן מותר. אחד מהם, זה כאשר נוסעים בטור. (טור = 2 מכוניות) אם היו שני רכבים בנתיב בימני ושני רכבים בנתיב השמאלי, היית יכול לעקוף אותו. מדבריך לא ניתן לדעת מה בדיוק היה שם.

אני אמרתי לו גם שאסור בשום מצב לנסוע בנתיב השמאלי ללא צורך ושאני לא אמור להיתקע אחריו בגלל שלא היה בא לו לפנות את הנתיב לדבריו (שוטר ערס). אני ציפיתי לקבל דו''ח וכמובן להגיע עם זה למשפט מצידי כי כל מה שעשיתי היה במסגרת החוק לא עברתי מהירות, הפעלתי וינקר שהיה צריך, רק שכחת שעקפת שלא כחוק....

לבסוף הוא אמר לי שהוא מוותר לי ואז התחיל לתחקר בנוגע לאוטו למה החלונות מאחורה מושחרים ,ואז ביקש קבלות למערכת ולכל מה שהיה בבגז'. ממש כבר הגעתי לקצה ואמרתי לו או שהוא עוצר אותי ומחרים את הרכב הוא שישחרר אותי , הוא חזר לרכב עיכב אותי רבע שעה ואז חזר ואמר לי שאני יכול לנסוע .כבר היה דיון כמה בפורום כמה זמן שוטר יכול לעכב אותך. תעשה חיפוש.

אמרתי לו שאני לא מתכוון לסיים את זה פה וביקשתי ממנו מספר אישי ושם והוא סירב, אז רשמתי מספר רכב שלו ואני מתכוון מחר לברר אם יש פה קייס כדי לראות אם אפשר להחזיר לו באותו מטבע. נקמה לא תועיל. לעומת זאת, חובה עליו לתת לך פרטים מזהים.

רציתי לשמוע את דעותיכם בנוגע לעניין כדי שאני יוכל לדעת אם אני אשם פה במשהו ואם כן מה עשיתי לא בסדר.

אתה אשם שעקפת מימין. מה לעשות? לדעתי, פשוט לשכוח מזה. מה יעזור לך: "להחזיר לו באותו מטבע"? הוא אולי יקבל איזה "נו,נו,נו" ולא יותר מזה.

תודה רבה וחג שמח

הערותי באדום.

ושאלה, כמה ספרות היו לו במספר הרכב? אם זה פחות מארבע, כנראה ששום דבר לא יקרה גם אם תגיש נגדו תלונה...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה היה מספר אזרחי צהוב,אוקטביה לבנה . אני באמת לא מצליח להבין איך אני לא עקפתי כחוק ,הרי כל מה עשיתי זה היה לחזור לנתיב הימני בגלל שהשמאלי היה תפוס על ידי אותו שוטר ובמקום לנסוע על 80 קמ''ש האצתי לכיוון ה100 איפה בדיוק טעיתי ,באיזה שלב לא פעלתי נכון??? הרי מחובתי לחזור לנתיב הימני ובמסגרת החוק מותר לי לעבור את ה80 קמ''ש שם ,זאת לא בעיה שלי שהוא מחליט לנסוע לאט ולתפוס את הנתיב השמאלי,ונגיד שאני טועה מה קשור עכשיו שהוא ביקש אישור לחלונות השחורים מאחורה וקבלות למערכת שלי ובאמת הכי הכי הזוי היה שהוא שאל אותי אם דאגתי לאשר בניית פייברגלס בבגז' וכמה זה שוקל כי יכול להיות שאני עברתי את המשקל המותר על הסרן האחורי בחייאת יש דברים שאדם מוכן לקבל אבל רבאק זה באמת היה מוגזם וחסר כל פרופרציה השאלות שהוא שאל אותי שם ואני מוכן להתערב כשהוא חזר לאוטו שלו הם נקרעו שם מצחוק על כל זה

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

באם אתה מוותר אז אתה עוד מאנשים שגורמים לחראות כאלה לעשות מה שבא להם רק בגלל שהם היו עצלניים והלכו למשטרה.

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפי ההודעה האחרונה של פותח הדיון, הוא לא עקף.

לפי מה שהוא אומר, הוא רק חזר לנתיב הימני ונשאר שם.

ולא עבר לימני ואז עקף את המכונית וחזר לשמאלי.

אם זה המצב, אז הסיפור שונה לגמרי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יניב...אתה אומר שאסור לעקוף מימין, מקובל אבל תראה לי איפה זה רשום ושיבוא כאן האחד ויגיד שהוא היה ממשיך לנסוע אחריו בשמאלי ולא עוקף ,לא קיים דבר כזה אין שום סיבה בעולם שאני לא יעקוף ,מה אני באיזה שיירה שהוא מוביל והוא קובע את הקצב נסיעה ,אני אמור לחכות שהבחור החמד הזה יאיץ את רכבו ורק אז אני יהיה רשאי גם להאיץ ,באמת אשמח לשמוע אנשים יודעי דבר בעניין עם עובדות מוצקות ומוכחות שאני יראה אם טעיתי או הצדק עימי

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מצטער לומר לך אך תתמודד בתביעה אזרחית נגד המשטרה ולא נגד השוטר.

זה כן יכול לגרום צרות צרורות לאותו שוטר במשטרה.

ירון

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה אומר שאסור לעקוף מימין, מקובל אבל תראה לי איפה זה רשום

חבל שמורי נהיגה מלמדים להפעיל מכונית ולעבור טסט ולא מלמדים לנהוג. ידיעת החוקים וההסדרים בכביש חשובה לא פחות ואולי יותר מיכולת התיפעול.

מתוך תקנות התעבורה:

47. עקיפה

(א) נוהג רכב לא יעקוף בכביש רכב אחר, בין שהוא באותו נתיב-נסיעה ובין אם לאו, אלא מצדו השמאלי.

(ב) מותר לנוהג רכב לעבור על פני רכב אחר מצדו הימני במקרים אלה:

(1) נוהג הרכב האחר נמצא בנתיב לפניה שמאלה בלבד או מתכוון לפנות שמאלה ואותת על כך;

(2) בפניה שמאלה אל כביש חד-סטרי או אל כביש שיש בו שני נתיבים או יותר בכל כיוון נסיעה ועד שנוהג הרכב האחר השלים את פנייתו לתוך הנתיב השמאלי;

(3) נוהג הרכב נוסע בנתיב שיועד לתחבורה ציבורית;

(4) נוהג הרכב נוסע בנתיב המיועד לפניה ימינה בלבד.

(ג) בלי לפגוע בהוראות תקנת משנה (א) ותקנה 35, בכביש חד-סטרי שיש בו שני נתיבים או יותר באותו כיוון נסיעה, אשר מחמת צפיפות התנועה נעים בו כלי רכב בטורים בכל נתיב, לא יראו כעקיפה את תנועתם של כלי רכב הנעים בנתיב אחד והנוסעים במהירות העולה על המהירות שבה נוסעים כלי הרכב שבנתיב האחר, ובלבד שהדבר לא יגרום הפרעה או סיכון לתנועה.

blackice,

blackice כתב:

(טור = 2 מכוניות)

לא רק הטור קובע - הדבר נבחן אל מול צפיפות התנועה בנתיבים. לא בכל כביש, 2 מכוניות יוצרות צפיפות תנועה.

מתוך התקנה:

אשר מחמת צפיפות התנועה נעים בו כלי רכב בטורים בכל נתיב

כלומר, לא מספיק שאתם בטורים, אלא שהטור נוצר בגלל צפיפות.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...