Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

היום הזמנתי רכב בפולקסווגן והנציג אמר לי לבחור בין שתי החברות,אמרתי לו פוינטר(אין לי ניסיון קודם עם אף אחת מהחברות)מאן דן דינו כמו שאומרים.

זהות או שיש עדיפות לאחת החברות?

אשמח לקבל המלצות/תלונות.

בתודה,בן.

Got To love It

פורסם

התנהלות של פויינטר מול המשטרה יותר רציפה

עדיף לך לברר על מערכת הדאבל שברגע שיש ניתוק ביחידה הראשית המשנית נדרכת

חיה בסכנת הכחדה 205 GTI

פורסם
התנהלות של פויינטר מול המשטרה יותר רציפה

עדיף לך לברר על מערכת הדאבל שברגע שיש ניתוק ביחידה הראשית המשנית נדרכת

מה אתה אומר! ידידי אני מתנדב במשטרה והשיתוף והביצוע על חברת איתוראן הוא מושלם!! החבר'ה שלהם מאווווד מקצוענים עובדים ממש כמו שוטרים ועוד יותר טוב מהם.כאן בסביון יש ים גניבות שהם מסכלים ולא יוצאים פראיירים בכלל.

לגבי הניסיון עם פוינטר לא ארחיב על הניסיון שלנו איתם כדי לא לקבל מהם אח"כ טלפון...

חד משמעית אני ממליץ על חברת איתוראן!

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

אז לחברי המלומד

ים גניבות בסביון שווה ערך לממוצע הארצי שעומד על 50 ביום ,שלא נראה לי שכולם באזור סביון

פוינטר בקשר טוב יותר עם יחידת אתג"ר לא יודע לגבי איתוראן

אם זה רק כתנאי לסף אבטחה של ביטוח שיקח את הזול ביותר

אם זה באמת למנוע גניבה מנעול הגה ועוד נעילה דוושות יהיה אחלה הקשחת יעד

חיה בסכנת הכחדה 205 GTI

פורסם

מצטרף להמלצה על פוינטר. אין לי שום ניסיון עם איתוראן ופוינטר בהחלט לא זולים (70 ש"ח לחודש לשירותים בסיסיים בלבד) אבל כשצריך אותם הם בהחלט שם.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

האמת שלא היתי בוחר באף אחד אבל אני מוכרח עקב ביקוש של חברת הביטוח.

הרכב עולה יותר מ160K לכן אני מחוייב.

טוב אז כנראה עשיתי את הבחירה הטובה :).

בן.

Got To love It

פורסם

אני מבטיח לך שאם תחפש עוד קצת תוכל למצוא סוכנות ביטוח שלא תדרוש את ההוצאה המיותרת הזו.

ביטחתי כבר רכבים ב-250K ש"ח שלא דרשו איתורן/פוינטר.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אם כבר פתחו עץ בנושא הזה, הייתי מעוניין לדעת כמה עולה להרכיב איתורן?ומה השינויים עם חברת הביטוח?

פורסם

המחירים משתנים בין המתקינים ולכל חברת ביטוח יש את המדיניות שלה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

מנסיון של מסירת מאות רכבים עם מערכות איתור,חד משמעית האיתוראן הרבה יותר טוב,השירות בפוינטר פשוט נוראי!.

מצטרף להמלצה אם יש אפשרות אפילו בתוספת מחיר לפוליסה, לא!!להתקין מערכת איתור,אם היית רואה איך מפרקים פשוט את כל הרכב בשביל ההתקנה היית מבין למה הכוונה.

פורסם

מישהו מכיר חברות ביטוח שלא דורשות איתוראן?

אם כן אשמח לקבל המלצות.

המחיר שאמרו לי בהראל שהביטוח יעלה לי 8.5K מקיף+חובה ולא אמרו לי שיש צורך באיתוראן.

הנציג שרות בפולקסוואגן אמר לי שמחויבים לשים איתוראן.

Got To love It

פורסם
אני מבטיח לך שאם תחפש עוד קצת תוכל למצוא סוכנות ביטוח שלא תדרוש את ההוצאה המיותרת הזו.

ביטחתי כבר רכבים ב-250K ש"ח שלא דרשו איתורן/פוינטר.

אצלי אין שום מערכת איתור ושום קודנית.הרכב מוגן ע"י האימובילייזר המקורי המפתח וזה רשום בפוליסה-"הגנות נדרשות-אימובילייזר מקורי המותקן ברכב בשלב הייצור".תענוג לא צריך להביא שום אישורי מיגון מכל מיני מתקינים מציקים,מכניס מפתח מסובב ומניע בלי עיכובים.מחיר הביטוח בסביבות ה3 לכל נהג מעל גיל 24.

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

הרכב שהזמנתי הוא שירוקו,יכול להיות בגלל הרכב הספציפי יש דרישה לאיתוראן?

יש פה בעלים של שירוקו שיכולים להאיר לי קצת את הנושא?

Got To love It

• תוכן חדש...