Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כתבה על גריטה(?) בערוץ 10

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5895 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הינה דוגמא למכתב שקיבלתי בדואר היום:

ממש בושה מצידם לבקש מהמוריס שלי ללכת לגריטה ..... :-)

לפחות היו עושים סינון לבעלי הרכבים עד 30 שנה - אספנות

ושולחים הודעות כאלו לבעלי רכב מיושן בלבד .

דרור .

גריטה.jpg

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

אי אפשר לצפות מהם להתחיל לסנן לאיזה רכבים לשלוח ולאיזה לא

כל רכב מעל 19 שנה עם רישיון בתוקף מקבל מכתב וזהו

לא צריך להיעלב מזה...

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

דרור .

קשה להאמין,אתה רוצה לומר שגם אספנות קיבלו מכתבים ? אני לא מבקש הרבה,אלא מעט להגדיל ראש שם במשרד שלהם.

פורסם

סוף סוף גם אני קיבלתי את המכתב,

ודווקא אני חייכתי והרגשתי שניתנה לי הזכות להציל ולשמור על הקאפרי(שלגיה),

את המכתב אשמור במסגרת,לימים יהפך למסמך אותנטי ומוזר.

כעת כולי צפיה לקבל את המכתב של הגרוטאה האמיתית...הקורבט(השובבה),

דרך אגב..אולי אצור תקדים נוסף גם במשרדי המכס עם מסמך של המדינה עצמה,

שהרכב שווה ערך ל...3000 שח.

פורסם

אני מוכן לתת לך עבורה 3500 ש"ח!:wink:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

דרור .

גם אני קיבלתי מכתב כזה בדיוק! חשבתי שאני לא יקבל בגלל שלא מזמן הרכב עבר בדיקת מעבדה!

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

לא קיבלתי!!!!! זה לא בסדר!!:lol:

אגב, חבר שלי קיבל על האאודי 80 שנת 88 שלו, ולא קיבל על הלאדה 84 (הכל נוסע ועם טסט)- כנראה שאפילו מחשב לא ידע איך לעקל את הדבר הזה!:lol: אמרתי לו, שאם הוא מעיז לחשוב על למכור אותה לגריטה- אני אישית רוצח אותו!:wink: לא, שהוא יעשה זאת...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...