Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5987 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב

ברבכי, גולף 5 , התקנת גלגלי מגנזיום מקוריים, אך בני 6-7 שנים. הם במצב טוב, וירדו מפאסאט דור קודם. המידה המקורית שלהם היא 15\60\205. ברבכי יש צמיגים 15\65\195. אין בעיה עם התאמת הג'אנט לצמיגים.

לאחר נסיעה של שעה בכביש מהיר הבחנתי ברעשי כביש, אך קשה לי לומר אם הם חריגים. אני סומך על חושיי שגרמו לי להבחין בכך, ולכן יוצא מנקודת הנחה שיש רעשים שלא היו כשג'אנט הברזל המקורי היה מותקן.

רציתי לדעת האם הגיוני שהיו רעשי כביש מוגברים בעת המעבר לגלגלי מגנזיום, או שאני הוזה, או שאני לא הוזה וייתכן שמפאת גיל הג'אנטים הרעשים יהיו מוגברים.

אציין שהצמיגים הם אותם צמיגים, בני 3 שנים וכמה חודשים, והם המקוריים עוד שבאו עם הרכב. הם זקוקים גם כן להחלפה מתוכננת, אך רציתי לדעת האם יש טעם להמשיך עם הג'אנטים ולקוות שבעת ההחלפה לצמיגים חגדשים רעשי הרוח יעלמו, או לחזור לג'אנט ברזל המקורי.

תודה

פורסם

אולי זה פסיכולוגי ועכשיו הקשבת ומיקודם לא הקשבת

זה כמו שתשים את הדבר הזה במצית של הרכב ועושה קולות של מכונית מרוץ, אתה תרגיש שאתה נוסע יותר מהר.

• תוכן חדש...