Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי את האוטו נורא מוזנח וסידרתי אותו הבבעל בית הקודם הזניח את האוטו עכשיו ראיתי שהאוטו לא עשה טימניג והרצועה נסדקה כבר אז מהר החלפתי אותה עכשיו

1 אני רוצה להחליף שמן גיר , איך אני עושה את זה

2,או שאני ביכלל לא מחליף אני רק מוסיף

3, או שאפשר להחליף יותר עדיף לי

סובארו גאסטי 1994 נפח 1200 GLI הזרקה , גיר רגיל ידני 5 הילוכים

לענות רק מי שמבין תודה

חי ונושם הרץ , כי הרץ זה החלום

פורסם

אם בעל הרכב הקודם היה מזניח את הרכב סביר להניח שגם את החלק המכאני הייתי עושה לו יישור קו.

טיפול 10 שמנים פילטרים ופלאגים הכל. ומעבר לזה הייתי מרוקן גם שמן גיר ושם חדש. יש פקק ריקון מתחת לגיר.

כשאתה הולך לעשות טיפול 10 תבקש להחליף שמן גיר.

Rover 214Si

מכונאי רכב

פורסם
אם בעל הרכב הקודם היה מזניח את הרכב סביר להניח שגם את החלק המכאני הייתי עושה לו יישור קו.

טיפול 10 שמנים פילטרים ופלאגים הכל. ומעבר לזה הייתי מרוקן גם שמן גיר ושם חדש. יש פקק ריקון מתחת לגיר.

כשאתה הולך לעשות טיפול 10 תבקש להחליף שמן גיר.

אני עשיתי בעצמי טיפול לאוטו עשיתי ישור קוו אבל אתה בטוח של להחליף שמן גיר לא יזיק לגיר ויגמור אותו??

ועם כן אפשר להחליף איזה חברה (מותג) לקנות

פורסם
אני עשיתי בעצמי טיפול לאוטו עשיתי ישור קוו אבל אתה בטוח של להחליף שמן גיר לא יזיק לגיר ויגמור אותו??

ועם כן אפשר להחליף איזה חברה (מותג) לקנות

??? הקפצה אני רוצה להיוץ בטוח תודה מראש

פורסם
עוד לא שמעתי על מקרה שהחליפו שמן לחדש וזה גרם נזק,זה רק יכול לעזור.

תודה לך אבל של איזה מותג לקנות וכמה ליטר?

• תוכן חדש...