Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5998 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני עכשיו נהג חדש ואני רוצה לקנות רכב קטן וחסכוני בדלק ובטיפולים.

אני מחפש רכב שישמש אותי הרוב בנסיעות בעיר ופעם בשבוע ניסעות ארוכות לירושלים,צפת.

אני גר באזור המרכז.

תקציב עד 6000 שקל

ומשנת 90-97 אם יש דבר כזה..

תודה מראש גיא.

פורסם

שלום לכולם,

אני עכשיו נהג חדש ואני רוצה לקנות רכב קטן וחסכוני בדלק ובטיפולים.

אני מחפש רכב שישמש אותי הרוב בנסיעות בעיר ופעם בשבוע ניסעות ארוכות לירושלים,צפת.

אני גר באזור המרכז.

תקציב עד 6000 שקל

ומשנת 90-97 אם יש דבר כזה..

חשבתי על רנו קליאו/פיגו 205/106 מה אתם אומרים?

תודה מראש גיא.

פורסם

205 ידנית 1400 שמורה.

קלה לתחזוקה, פשוטה אמינה.

פלסטיקה לא משהו, אבל זה מה שיש בתקציב הזה.

חלקי חילוף זולים ובשפע.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

גם פונטו 95 שמורה נכנסת לך בתקציב, אבל ברכבים ישנים עדיף לך לא להידבק לרכב אחד, עדיף לך לתפוס לך 3-4 דגמים שאהבת ולעבור על כל המודעות של כולם עד שמצאת את הכי שמורה, כי זה לא משנה אם יהיה לרכב את השם הכי טוב מבחינת אמינות, אתה יכול לקנות אחת שתתבעס שלא קנית דגם אחר כי נפלת על רכב לא מטופל טוב.

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

amp: JBL GTO1004 comp: Morel dotech ovation 6

6X9: morel TEMPO HU: pioneer 4950 SW: Hifonics zeus ZX12D4

פורסם
205 ידנית 1400 שמורה.

קלה לתחזוקה, פשוטה אמינה.

פלסטיקה לא משהו, אבל זה מה שיש בתקציב הזה.

חלקי חילוף זולים ובשפע.

אלטרנטיבה טובה יותר ל 205: סיטרואן ZX 1.4 ידנית.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אתה יכול למצוא אחלה מיצובישי סופר לנסר,תחפש ביד 2 אחי.

יש אותו ל2 חברים שלי, לדעתי? אחלה רכב.

ובמחיר שאתה אומר לדעתי זה הכי טוב שאפשר.

פורסם

שאלתי חבר שהוא מוסכניק הוא אמר לי שהרנו קליאו זה אותו מנוע כמה של ה205 אותו אוטו אבל לפי דעתי עדיף את הקליאו כי הרוב באות חשמליות כו'..

מה אתם אומרים? אני מתלבט בין שתי הרכבים האלה..

פורסם

רנו קליאו אוטומט היא קללה.

תתרחק בכלל מאוטומט בתקציב הזה ובשנתונים הללו (הייחוד אם אתה רוצה גם רכב חסכוני בדלק) ובפרט מאוטומט צרפתי

פורסם

תקנה איזו ידנית (סוברו גסטי סוזוקי יורו סויפט או דייהטסו שרייד) משנתון גריסה ב3 אלף- ושימאס לך תקבל אותם חזרה

ועם הזמן תשתדרג ותקנה רכב קצת יותר נוח עם מזגן+הגה כוח וקצת פחות משומש... בשנתונים האלה קשה למצוא רכב שלא תהיה לך עליו הוצאות תחזוקה, גם אם בבדיקה יצא מצוין -מה שלא כל כך עושים לרכבים בתקציב, תוך יום ילך לך מסרק הגה, אח"כ בולמי זעזועים, אח"כ רפידות ברקסים בנוסף לדיסקים... ואין לדעת מה הרכב יעבור

לפחות למגרש של הגריסה אפשר להגיע אפילו עם גרר..תבדוק זאת..

• תוכן חדש...