Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6013 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד שאשתי עברה לגור איתי לא החזקתי מקלט טלוויזיה ומידי חצי שנה הייתי שולח הצהרה בפקס לאגף הגבייה, שהיו נותנים לי חצי שנה שקט עד משלוח ההתרעה הבאה. כשהכנסתי מקלט טלוויזיה, הצהרתי על כך והתחלתי לשלם את האגרה.

ברשות השידור טוענים שהייתה לי טלוויזיה קודם ושהם היו בביקור בהיעדרי וראו חיבורים של YES מחוץ לבית - ויעזבו אותי בשקט רק אם אביא אישור מ YES שלא הייתי מחובר.

פניתי ל YES במייל ומייד קיבלתי מהם אישור במייל שמעולם לא הייתי מחובר - ופיקססתי את האישור לרשות השידור.

לאחרונה צלצלו אלי מרשות השידור ואמרו לי ש"הוועדה החליטה שאישור במייל לא מקובל ודרוש אישור מקורי".

אין לי כוח כבר להתמודד מולם. אני אציין שמאז שיש לי טלוויזיה אני משלם כחוק. מה עושים?

• אחראי פורום
פורסם

היה לי קטע דומה מולם. לא האמינו שלא היתה טלוויזיה בתקופה שדרשו אגרה.

לצערי אין לי עצות טובות, בניגוד לאופי שלי שהופך ללוחמני כשמתחילות התנגשויות כאלה,

בהתנהלות מולם שיחקתי לגמרי לפי החוקים שלהם.

קרה 3 פעמים שדרך הטלפון ביטלתי את האגרה ובכ"ז אחרי כמה חודשים קיבלתי שוב מכתב

(הכי מצחיק שהם נותנים לך אופציה לבחור ממתי יש לך טלוויזיה ולשלם בהתאם. ברור שמאתמול!! :lol:).

הם גרמו לי לשלוח מכתבים ואז לשבת על הטלפון כדי שיבדקו פיזית אם הגיע הפקס כשבמקביל גם שלחתי בדואר.

ברור שמאז שקיבלתי אגרה כשיש טלוויזיה - אני משלם.

אולי תבקש מ-yes שישלחו לך מכתב מקורי בדואר?

בהצלחה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

בקש מיס אישור מקורי בדואר או אישור עם חתימה אלקטרונית (מה שטוב למס הכנסה ומע"מ בטח טוב לרשות השידור).

אם זה לא יעזור ולא מדובר בסכום גבוה קלל, שלם ושכח כי ההתעסקות תעלה לך יותר מהחוב.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

חבורה של אוכלי חינם. אסור לשלם להם שקל אם אתה לא חייב להם!

שלחתי להם פקס על זה שאין לי בכלל מקלט TV בבית ואחרי חודש קיבלתי שוב מכתב על תשלום. לי יש את האישור שהם קיבלו את פקס. מאז אני לא שולח להם ולא מתייחס למכתבים שלהם. :evil:

פורסם
בקש מיס אישור מקורי בדואר או אישור עם חתימה אלקטרונית (מה שטוב למס הכנסה ומע"מ בטח טוב לרשות השידור).

אם זה לא יעזור ולא מדובר בסכום גבוה קלל, שלם ושכח כי ההתעסקות תעלה לך יותר מהחוב.

אם אני אתקל בך ברחוב, ואבקש ממך סכום לא גבוה ואציק לך מאוד שתיתן לי אותו, האם בסוף תישבר ותיתן? אם כן שווה מאוד לגור לידך :roll:

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

אם כדי לא לשלם לך אותו אצטרך להשקיע יותר מהסכון הנ"ל ויש לי בטחונות מוצקים שבתשלום הזה נגמר הקשר אז יש סיכוי שאשלם אותו ולא כדי לעשות לך טוב אלא כדי למזער את הנזק שלי.

פורסם

:brickwall::screwy:

אם יש לך כסף מיותר למה שלא תתרום לנזקקים במקום לתרום לחברה מסחרית / ממשלתית? איך זה יעלה לפותח השרשור "יותר מהחוב", האם אתה יודע מהו החוב המקורי? לצלצל ל- YES מחר בבוקר ולבקש שישלחו לו אישור בדואר זה יעלה יותר מהחוב? :shock:

ובלי שום קשר, מדוע אני צריך לשלם על אחזקת מקלט טלוויזיה בבית?! למה לא צריך לשלם על אחזקת מחשב בבית? שתקום "רשות המחשוב והמולטימדיה" ותתחיל לגבות 700 ש"ח בשנה מכל בית שמחזיק מחשב בבית, עסק טוב...

נ"ב

יש לי 4 טלוויזיות, ביום שרשות השידור תראה ממני שקל זה יהיה באותו היום שהמשיח יגיע, שיסתפקו באגרה של הרדיו ברכב (וגם זה יותר מידי).

פורסם

אגרת הטלוויזיה היא מס. בדיוק כמו מס על סיגריות או הבלו על הדלק.

נכון שמקורו של המס הזה בימים רחוקים בהם טלוויזיה היתה מצרך כמעט אריסטוקרטי, אבל זה לא משנה את עצם היותו מס.

אם הטכנולוגיה תמשיך בכיוון הנוכחי שלה, בתוך כמה שנים ההגדרות הארכאיות של מהי טלוויזיה כבר לא יהיו בתוקף ואז יקרה אחד מהשניים -

א. המס יבוטל לחלוטין והתקציב של רשות השידור יגיע ממקורות אחרים.

ב. ההגדרות יורחבו ויכללו גם מחשבים כאלו ואחרים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

שיטת מצליח, שולחים מכתבים אם אתה מספיק פראייר לענות להם הם לא יעזבו אותך, אל תענה להם בכלל, כדי להוציא ממך כסף הם יצטרכו להוכיח שהייתה לך טלוויזיה בזמן המדובר והרי ברור לך שהם לא יכולים להוכיח זאת.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם
:brickwall::screwy:

אם יש לך כסף מיותר למה שלא תתרום לנזקקים במקום לתרום לחברה מסחרית / ממשלתית? איך זה יעלה לפותח השרשור "יותר מהחוב", האם אתה יודע מהו החוב המקורי? לצלצל ל- YES מחר בבוקר ולבקש שישלחו לו אישור בדואר זה יעלה יותר מהחוב? :shock:

אם אני צריך לצאת פעם אחת מהעבודה באמצע היום זה כבר יעלה לי כמה מאות אם לא אלפי שקלים. או7לי הזמן שלך הוא בחינם אבל שלי ממש לא.

לגבי תרומות לנזקקים את זה אני עושה בלי קשר כבר הרבה שנים ואין לי כוונה להפסיק.

פורסם
שיטת מצליח, שולחים מכתבים אם אתה מספיק פראייר לענות להם הם לא יעזבו אותך, אל תענה להם בכלל, כדי להוציא ממך כסף הם יצטרכו להוכיח שהייתה לך טלוויזיה בזמן המדובר והרי ברור לך שהם לא יכולים להוכיח זאת.

הם צריכים להוכיח?

אתה לא יודע שגוף כזה טוען שאתה חייב לו ואתה זה שצריך להוכיח ההפך?

לפני המצאת המצלמה הדיגיטלית, איזו הוכחה היתה לעירייה שהחנת במקום אסור? זה לא מנע מהם לתת לך את הדוח ואחרי זה אם לא שילמת גם לגשת עם זה להוצאה לפועל.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

תומר זה לא דומה.

פקח ראה את האוטו שלך וגם הצמיד לו דוח שמפרט בדיוק את השעה, היום והמקום שבו חנית, עם פרטים מזהים של הרכב וגם חותם בשמו.

אתה יכול לערער בבית משפט אבל זו כבר מילה שלך נגד הפקח שמגובה בחומר כתוב.

הרי באותה המידה אתה יכול לסרב לחתום על דו"ח מהירות ולומר שלא היית שם..

רשות השידור לא היו מעולם בבית של איתן. אין להם שום הוכחה כתובה שהם ראו מכשיר, מה הדגם שלו וכו'.

על מה בדיוק הם יכולים להסתמך? על הטענה המגוחכת שראו חוטים מחוץ לבית?

נראה איזה שופט לא יזרוק אותם מכל המדרגות.

הגוף המסואב הזה עובד בשיטת מצליח ואין כמו ההטרדות החצי שנתיות שלהם להוכיח את זה.

איתן שלח פקס והמקסימום שאני הייתי עושה במקומו זה לשלוח מכתב רשום עם הודעה חד משמעית שלא היה לי מכשיר בזמן האמור עם צילום של האישור של הוט ובזה מסיים את הסיפור ומצדי שישלחו מכתב חתום ע"י האפיפיור.

פורסם

נוכחתי כבר שיש שופטים שיפסקו גם על סמך חוסר בראיות לטובת הצד שלא הציג ראיות. זה לא נעים בכלל במיוחד כשכולם יודעים שאתה צודק.

ואני אצטט פה בדיחה שסיפר לי חבר פורום כדי שתבין.

"שני שופטים הולכים ברחוב. פתאום ניגש ילד אל אחד מהם, ואומר לו: "תן לי 100 ש"ח או שאגיש נגדך תביעה על זה שהכלב שלך נשך אותי ואתבע 10,000 ש"ח". השופט מוציא שטר של 100 ש"ח ונותן לילד.

שואל אותו חברו, השופט השני: מה אתה עושה? הרי אין לך בכלל כלב?

עונה לו השופט הראשון: נכון, אבל לך תדע מה יפסוק בית המשפט..."

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...