Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6010 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד שאלה, פונטו 55-S מנוע 1100 שתיי דלתות שנת 97, זה גם מנוע FIRE קרבורטור?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
עוד שאלה, פונטו 55-S מנוע 1100 שתיי דלתות שנת 97, זה גם מנוע FIRE קרבורטור?

כן FIRE

לא קרבורטור.

פורסם

רגע עכשיו הטעו אותי הייתה פה הודעה אחרת, המנוע בפונטו הוא FIRE עם הזרקה רב נקודתית או חד נקודתית? הוא אמין כמו המנועי קרבורטור?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אני כתבתי מקודם "כן" אבל מחקתי כי שמתי לב אחרכך ששאלת אם זה גם קרבורטור.

אז כל הפונטו הם fire (חוץ מה1600 והדיזל) אבל אין פונטו עם קרבורטור. ה1100 (55 כ"ס) הוא הזרקה חד נקודתית

ה1250 (75 כ"ס) הוא הזרקה רב נקודתית

יש עוד דגם שהוא 1250 אבל 60 כ"ס ואני חושב שהוא גם חד נקודתית.

בקשר לאמינות, אין כמו קרבורטור כמובן.

גם רכב משנת 95 ומעלה צריך לעבור בטסט בדיקת זיהום אוויר מה שלא מוסיף לאמינות של הזרקה.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

• תוכן חדש...