Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6015 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כך את זה: http://www.digimods.co.uk/tutorials/tutorials.htm

ותיכנס לזה:colour change ותראה איך עושים את זה.

אני יכול לעשות לך את זה אם תביא לי תמונה.

תמונה שעשיתי עכשיו,המקורית והעריכה.

666.jpg

fvfv.jpg

אלי כתב: הנהלת האתר מגנה בכל תוקף תחרויות בכבישים צבוריים,או כל סוג אחר של התפרעות ועבירה על חוקי התנועה!

*אבל אם אתם לוחצים, בחיית צלמו שנראה.

פורסם
אתה יכול להשתמש ב PEN TOOL

סביב הרכב ואז CTRIL+I בשביל לעשות INVERT

אינברט יהפוך לניגודיות הפוכה,לא לשחור לבן

image>adjustments>desaturate

פורסם

אני הייתי צורב את הרכב לשכבה נפרדת (בכל כלי שנוח לך לעבוד בו -מג'יק וונד,פוליגונל/מגנטיק לאסו וכו') ואז אני יכול לעשות לרקע מה שארצה.

אם תרצה (גם) אני מוכן בשמחה לעשות לך את השלב הראשון של ההפרדה בין הרקע לאוטו אם תשלח לי את התמונה

נתקו

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

לא ממש הצלחתי. אני רוצה לסמן את הרכב ולחזק את הצבעים ברקע ולערוך אותם מבלי לערוך את הרכב.

וכל מה שסימנתי עד עכשיו זה ערך את הרכב.

פורסם

מה הצעדים שלך?

פן טול?

אם כן אז תעבור על הרכב עם פן טול,ואז תעבור שוב עם פן טול מסביב לתמונה (ממש מחוץ לה) ואז תעשה כפתור ימין

ו CREATE VECTOR MASK,ואז תערוך רק את הרקע

• תוכן חדש...