Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התופעה : כשאני מסובב את המפתח הנורה של הסלילים נדלקת לשנייה ושומעים קליק וזהו היא נכבית וכמובן שהסלילים לא מתחממים.

הדיאגנוזה :

סלילי החימום לא מקבלים פיקוד,ולכן האוטו לא מניע.

אני כרגע מבצע מעקף (קצר מהמצבר לסליל) די מעצבן.

החלפתי סלילי חימום לחדשים,החלפתי את הפיקוד - לא עוזר.

באופן מפתיע לעניין יש קריזות ולעיתים נדירות הסלילים כן מתחממים.

יש לי חשד שהעניין קשור לאימובלייזר שנמצא במפתח של הרכב.

האם מישהו ניתקל בבעייה דומה?

יש אנשים שאפילו לקנות רכב צרפתי מגובה ב5 שנות אחריות מפחדים לקנות, ואילו אתה מעז לרכוש רכב Low Cost צרפתי רומני משומש עם K200+ ק"מ . מה שאני רוצה לדעת זה איך לעזעזל אתה קם בבוקר עם ביצים כאלה גדולות ?!

פורסם

אתה יכול לפרט, למה אתה מתכוון, כשאתה אומר "החלפתי את הפיקוד?

עוד שאלה הכוונה - האם כשהאוטו חם, עדיין יש בעיות התנעה? אם כן אז זה לא קשור למצתי להט, והכיוון של האימובליליזר יכול להיות נכון.

פורסם

כנראה קופסת הפיקוד לא מקבלת מתח מהמצבר .בצעה מעקף עם חוט עבה בין המצבר לקופסת הפיקוד .בדרך כלל זו התקלה .

• ספונסר פורום
פורסם

אני מניח שניניו ידידי התכוון למעקף זמני לצורך הבדיקה,או לחילופין הזנת מתח דרך פיוז 80A,בכל מקרה,הבעיה היא בתקע העגול שמתחת למצבר.

אורן

פורסם

תודה .

כשהמנוע חם ,הוא מניע מייד.

יש אנשים שאפילו לקנות רכב צרפתי מגובה ב5 שנות אחריות מפחדים לקנות, ואילו אתה מעז לרכוש רכב Low Cost צרפתי רומני משומש עם K200+ ק"מ . מה שאני רוצה לדעת זה איך לעזעזל אתה קם בבוקר עם ביצים כאלה גדולות ?!

• תוכן חדש...