Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6034 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב זה עוד לא קרה לי !

ביד 2 כבר הופעתי ופרסמו רכב למכירה עם התמונה שלי.. אבל להגיע לאיביי זה כבר יותר מדיי !

אני מושטט לי לתומי באיביי ולפתע אני רואה תמונה מוכרת !

המוכר פשוט פרסם תמונה של הרכב שלי...

מה תגידו על זה ?

http://cgi.ebay.com/OZ-Racing-F1-Wheel-Rim-Decals-not-stickers-Blk-X8_W0QQitemZ200411414861QQcmdZViewItemQQptZUK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM?hash=item2ea973814d#ht_799wt_941

שבוע טוב 8)

VW Scirocco TSI - DSG

פורסם

יש שם תמונות של ג'אנטטים וזהו..

ולמה להיות כזה ישראלי? מה זה כואב שהתמונה הזאת מופיע שם?

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם

שקלת את האפשרות שיש עוד רכב זהה לשלך עם ג'אנט כזה, או לחליפין שאתה חיי בסרט.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

אם אתה מזהה את הרכב שלך בוודאות וזה מפריע לך שהוא פרסם את התמונה שלך, צור קשר עם המוכר ותגלה מה הקטע שלו.

קורה לפעמים שיש רכבים זהים אתה יודע, אולי כדאי שתעשה איזה בדק בית אם זה באמת תמונה של הרכב שלך.

בהצלחה.

צח.

פורסם

לא, אני לא גר באנגליה :)

כן, זה בוודאות הרכב שלי כי אני צילמתי את התמונה הזו!

התמונה המקורית :

131220081967.jpg

ועוד אחת מאותו יום :

121220081964.jpg

ולא, ממש לא מפריע לי שהוא שם את התמונה.. לא שרואים מספר או משהו.

להפך, הכבוד כולו שלי,

סתם מצחיק אותי איך הוא הגיע לתמונה 8)

VW Scirocco TSI - DSG

פורסם

שיטת המכירה הנ"ל נקראת דרופשיפינג.

מישהו רוצה לנסות להרוויח כסף בלי להפסיד לפני, מה שגורר אחריו כמובן הרבה בעיות במקרה ואתה מבטל את המכירה שלך או שכבר מכרת למישהו אחר, אחרי שכבר מישהו קנה ממנו. אבל זה חוקי לגמרי ואין לך מה לפנות לאיביי._לך תדע זה רק יכול לעזור...

"Life Is Like a Box Of Choclate, You Never Know What You Gonna Get"

פורסם

מאיפה הוא לקחת תמונות של הרכב שלך?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אני עדיין לא הבנתי איך הגעת למסקנה שמדובר ברכב שלך.

לא יכול להיות שבקצה השני של העולם מסתובבת פז'ו 106 GTI זהה לשלך עם ג'נטים זהים, ובאותו צבע?

שיפורים קוסמטיים וגלגלי סגסוגת זה לא בדיוק דבר יוצא דופן, אתה יודע...

מילא היית שם גלגלים מרובעים, או משהו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

Fat Bastard בוא נגיד שאם היו מצלמים את האוטו שלך היית יודע.

הסיכוי שיש עוד אוטו, עם אותו צבע,קליפר צבוע, ונטיל, ג'אנט, צמיג, שצולם באותה זווית, עם מזג אוויר ותאורה זהים ממש הגיוני :)

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6034 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...