Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6040 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

שלחו לי מחברת הליסינג את תוצאות הבדיקה שהם ערכו לרכב (במכון לא תלוי - קומפיוטסט, אני בכל מקרה אקח את הרכב לבדיקה נוספת אם אחליט להמשיך בתהליך).

על המנוע נכתב שלא תקין - עם ההערות "בלוק מנוע, רטיבות=".

ועל שלדת מרכב כתוב לא תקין - עם ההערות "תקוני מרכב משמעות נמוכה, בימני פגיעה דופן ימין, תקוני מרכב וצבע, מעיכות/מעוך/שריטות בצבע = פגמים נזק לפגושים".

כל השאר מסומן כתקין ללא הערות.

המוסך העביר דוח שכולל: "פיה מכסה שסתומים איום מכסה וניקוי צינורות נשם" - כנראה החלקים שהוחלפו בעקבות תוצאות הבדיקה.

מה אתם אומרים? לי, זה נשמע מפחיד אבל אני ממש לא מבין בתחום. האם יש פה סיכון או שזה דברים קטנים, הסוכן טען שבעצם לא היה כלום, והמכונית במצב נהדר.

תודה,

משה

פורסם

אני ממש צריך עזרה פה, אני ממש חסר הבנה בתחום... התגובה שיחידה שקיבלתי אומרת שאני במצב טוב - עד כדי שאולי עובדים עלי? אם כן - נשאר לי רק לקחת לבדיקה עצמאית. האם בדיקות כאלה בדרך כלל על חשבון המוכר או הקונה?

או שהבנתי לא נכון והמכונית קטטסטרופה ולא להתקרב?

פורסם

אל תסתמך על דוח"ות של אחרים(במיוחד לא של חברות ליסינג, השכרה ומגרשים למינהם), אם אתה מעוניין ברכב אתה חייב לעשות בדיקה משלך במקום שאתה בוחר.

לעניין התשלום, בד"כ הקונה אמור לשלם על הבדיקה.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

• תוכן חדש...