Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב.

אתמול המכונה התחילה להוציא מיים מלמטה בסחיטה.

פירקתי את הפאנל הימני וראיתי שיש איזשהו חור שממנו יוצאים המים.

"גנבתי" תמונה שצילם WILL - אותה מכונה - וסימנתי את האיזור.

מישהו מכיר את הבעיה? אולי פילטר סתום? איפה הוא ממוקם?

תודה.

Image026.jpg

פורסם

אייל מהצילום אני מסיק שהחור בצינור פלסטיק.

תפקיד הצינור להעביר לחץ כדי לאותת לבקר שהדוד התמלא מים לגובה הדרוש.

תרכוש צינור אצל אברהמי בתלפיות (למיטב זכרוני אתה ירושלמי).

פורסם

תודה אבל לא מדובר בחור בצינור אלא בפתח שמאחוריו שהבנתי שהוא פתח חירום ליציאת מים אם הם עולים יותר מידי.

הייתי אצל אברהמי - הוא אמר שהבעיה במשאבה.

החלפתי ונאדה..

ההצפה היא רק בסחיטה .

אחרי פירוק של העסק ממה שאני מבין - הרשת שלפני המשאבה סתומה בג'יפה.

השאלה איך אני מפרק את הרשת הזאת כי הכל שם סגור מסביב.

פורסם

במכונה הקודמת שהיתה לנו,כל כמה זמן היה נסתם הפילטר וזאת היתה התוצאה - מים על הריצפה.

אצלינו הוא היה ממוקם בתחתית המכונה מלפנים,ניקוי קל והכל חוזר לעבוד פיקס.

מקווה בשבילך שזאת הבעיה ולא משהו רציני יותר.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

למיטב זיכרוני יש מכונות שיש להם בתוף פתח קטן בתחתית התוף שניתן לפתוח ולנקות את הצינור שמנקז מים למשאבה.

פורסם

אייל, את המכונה אמנם זרקתי אבל פירקתי ממנה לא מעט חלקים, לרבות משאבת ניקוז למשל.

אם אתה צריך איזה חלק דבר איתי.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אם פירקת אז אתה בטח יודע איך לעזאזל מגיעים לפילטר שמאחורי המשאבה?

הוצאתי את המשאבה ויש בפנים רשת צהובה כזאת מלאה בג'יפה, אבל כל האיזור סגור בפלסטיק..

אני על סף זריקה של המכונה לקיבינימט וקניה של חדשה וחבל, כי הכל שם תקין ופועל אחרי 13 שנה.

פורסם

בתוך התוף יש לך פלסטיק לבן? אם כן פרק אותו. נדמה לי שצריך לסובב את התוף ככה שאתה תראה בעצם את התחתית של הפלסטיק ושם יש בורג, או שהפלסטיק יוצא בדחיפה לאחד הצדדים אני כבר לא זוכר.

אחרי שהוצאת את הפלסטיק הזה אתה מסובב את התוף למצב הרגיל שלו שהפתח להכנסת הכביסה הוא כלפי מעלה, אתה תראה גישה לפילטר הצהוב שאם זכור לי נכון יוצא במשיכה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

תומר ואלקמינו תודה - קלעתם בול.

אכן פירקתי את הפלסטיק שעל התוף - סובבתי אותו לתחתית המכונה ומלמטה התגלתה הרשת הסוררת.

להוציא אותה אי אפשר היה עם היד (מלאה באבן של 13 שנה..) וכשיצאה עם פטיש ומברג, מה אני אגיד לכם - ערמות של ג'יפה שלא ברא השטן. נראה ומריח כאילו מת שם עכבר לפני שנים.

שטפתי הכל עם צינור בלחץ, החזרתי הכל למקום ובא לציון גואל.המכונה שוב עובדת כמו ענקית.

לא נראה לי שנחליף אותה בזמן הקרוב.

אנחנו בכל זאת עושים 3 הפעלות כל יום - 7 ימים בשבוע - והיא מחזיקה ככה כבר לפחות 6 שנים.

עד כאן להפעם.

פורסם

שים לב לעוד תופעה במכונה הזאת. ריח לא נעים שיוצא ממנה תמיד.

מסתבר שהגומי שמחבר בין התוף לגוף המכונה הוא גומי אפור עם קפלים כמו אקורדיון ובניהם מצטברת ג'יפה שחורה שגורמת לריח לוואי.

אם בא לך אתה מוזמן לפרק את הארוקדיון הזה ולשטוף אותו כמו שצריך.

שמעתי גם על חיקוי ביתי לקלגון התעשייתי, מכניסים למכונה ריקה חומץ ואקונומיקה ונותנים לה לפעול עם זה. לדעתי, אם מלח לימון לא פוגע שם בחלקים, אפשר לשים כמה כפות ממנו פעם בחודש ולתת לה הרתחה ככה שכל האבן תתמוסס. בקומקום לפחות זה עובד מצויין.

in the face

with a chair

פורסם

אחרי 13 שנה כל המכונה הזאת ג'יפה אחת גדולה. אבל את הבפנוכו אני באמת מנקה עם חומץ ואקונומיקה פעם בחודש - מכונה על ריק.

פורסם

גם אצלי היא היתה ג'יפה עד שהריח היה בלתי נסבל ונדבק גם לבגדים ובמקביל התחילו נזילות מכל מיני מקומות והמכונה פשוט הוחלפה.

in the face

with a chair

• תוכן חדש...