Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מצטער שאני כותב כאן הודעה זו בפעם הלא יודע כמה, אך הפם זה כבר מקרה דחוף.

הזמנתי את הרכיבים הנ"ל:

*PIONEER 4050UB

*JBL GTO937 (רמקולים אחוריים).

עכשיו, אני רוצה לרכוש קומפוננטים.

דגם הרכב: OPEL ASTRA 1997 1.6L

הבעיה החוזרת אליי כול הזמן היא שאמרו לי בפורום של חובבי האוטו שלי:

http://www.astraownersclub.com/vb/showthread.php?t=218347

הבעיה: עומק מקסימלי של 56mm כדי שהמגנט לא יפגע בדלת (מה שאומר שאני צריך, פחות מ56mm).

עכשיו השאלה, מה לעשות? אני לא מוצא שום רמקול שעונה לדרישה הזו - 6.5 אינטש ומתחת ל56mm עומק.

מצאתי רק דגם אחד - jbl gto607c והוא כבר לא נמכר יותר חוץ מחנות בשם "NOKOUT" שנמצאת בכלל לי אבו גוש.

מצאתי דגם נוסף בעצם - KICKER DS600.2 אבל הבנתי שגם הדעות עליו חלוקות וגם, המחיר שלו הוא 689 ש"ח שהבנתי שלא מוצדק בכלל לאיכות שלו.

מה עושים?? עזרה דחוף.

תודה מראש.

פורסם

ככה גם אני חשבתי.

אבל אם תכנס לקישור שנתתי (לפורום בו אמרו לי שהעומק המקסימלי הוא 56mm) תשים לב ששאלתי אותו בדיוק את השאלה הזו - האם טבעות MDF יפתחו לי דלתות?.

הוא אמר בפירוש - לא. העומק המקסימלי הוא 56mm כולל טבעות הmdf.

זה שורש כול הבעיה.

פורסם

יש פתרון, רק שהוא טיפה יקר

1. לעשות מעין בניה, שזה אומר להוציא את הפוד הקיים ולבנות פוד על בסיס עץ עם פיבר, אז תוכל להכניס מה שתרצה, זה אומר שצריך להתעסק קצת עם הפלסטיקה.זה יכול להיות סיפור של בין כמה מאות לכמה אלפים

2.קיים סט שנקרא הרץ ספייס HERTZ SPACE שהוא בא בעצם לעזור בדיוק במצבים שאתה מתאר, הבעיה: הוא יקר, יותר מהיי אנרג'י לדעתי, וצריך לשדך לו מגבר ראוי, בנוסף הוא לא מאוד נפוץ בקרב המתקינים, וצריך לבדוק איפה ניתן להשיג אחד כזה.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

בניית קיקפאנל,לא ניראה לי שזה נכון מה שהם מדברים שם אתה יכול גם לשים טבעות יותר עבות מהרגילות ואז זה יתן לך טיפה יותר מקום לרמקול

המערכת שלי :

HU: PIONEER 3950 MID:MOREL PULS AMP:JBL GTS180 AMP 2:JENSEN MARCURI SUB:PIONEER SPICEL EDISEN

פורסם

זה במקרה ואתה רוצה להשאיר את הכיסוי דיפון המקורי של הדלת בלי שהרמקול יגע בו

אם לא אכפת לך מזה כל מתקין מכובד יכול לחתוך לך את הגריל המקורי ולבצע לך איזה הגבהה שתרצה

אם אתה לא רוצה לגעת בזה ולהשאיר הכל מקורי אז יש למס' חברות סדרות שמיועדות להתקנות בסגנון

לדוגמא לHertz יש את Space

אבל בגלל שלא הגדרת תקציב , הגברה או שום דבר אחר מאוד קשה לתת המלצות..

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

AUDIOKING, השאלה, האם חכם לקחת 56mm כאשר המקסימום הוא 56MM? אני לא יודע..

ולשאר התגובות:

קודם כול תודה רבה על התגובות.

- אלו ששאלו לגבי מגברים, ציינתי בכווה אילו רכיבים רכשתי ואילו אני מתכוון לקנות. אין בכוונתי לקנות בזמן הקרוב מגבר. בעתיד הרחוק, אולי כן, אני לא פוסל אפשרות זו. אבל להגיד שאני הולך לקנות מגבר עכשיו, לא.

-לגבי בניות. המחיר לבנייה יקר מדי. בזמנו דיברתי עם יוסי והוא אמר לי שזה חורג מעל התקציב שלי בהרבה (ואז, הייתי מוכן לשלם על התקנה כמעט פי3 מהמחיר שאני מוכן לשלם היום).

-לגבי HERTZ SPACE הזתתי עולמות כדי למצוא פרטים עליו. אי אפשר להשיג אותו בשום מקום. ואם אפשר להשיג אותו, המחיר הוא ממש עושק.

ועכשיו לגבי פתרון מעניין:

הייתי מעדיף לא לחתוך את הדלת ולפגוע באיך שמהוכנית נראית, למעשה, כמה שאני יותר חושב על זה עושה לי יותר רע. העניין הוא, שלפעמים אין ברירה. עד כמה זה יפגע לי באיכות הסאנוד באוטו? איזה שיקולים אני צריך להפעיל בעניין הזה?

תודה מראש ותודה על העזרה עד כה.

כפי שאתם רואים, באמת סקרתי את כול הרשת במציאת תשובות, ופשוט אין.

מה אתם חושבים על kicker ds600.2 הוא אולם חורג מהתקציב שלי במעט (התקציב שלי הוא עד 550 ש"ח ככה) אבל העומק שלו הוא רק 48mm.

פורסם

הקיקר הזה היה הסט הראשון שלי, אני חושב שהוא לא משהו מיוחד, נתן תוצאה סבירה מינוס בזמנו עם הגברה בינונית ובלי איטום.

הטוויטר שלו היה די חד וצורם, אז גם לא הייתי כוכב בכיוונים, אז יכול להיות שבגלל זה.

שאלה של מה אתה מחפש, יכול להיות שמה שנשמע גרוע בעייני יהיה מספיק בשבילך.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

אני מחפש משהו משתלם בתקציב שכתבתי לעיל.

אם חשוב איזו מוזיקה אני שומע:

60% מוזיקה רגועה (רוק קל. רוד סטיוארט אם אתה מכיר. אריק קלאפטון. דון מקליין).

30% מוזיקה שחורה. (לא צריך לפרט.. אבל בעיקר JARULE :p)

10% אלקטרו.

ככה אני מאמין שזה בערך מתחלק.. אולי 50% רגועה ו20% אלקטרו.. בערך ככה.

אני לא באמת שמעתי מספיק מערכות בשביל לדעת מה הכי טוב. אני פשוט יודע שכמעט לא משנה מה אני אקנה אני איכשהו יהיה מרוצה כי הרמקולים העכשווים פשוט בלתי נסבלים (לא פתחתי, אבל יש מצב טוב שהם גם קרועים).

AUDIO KING, תודה רבה לך, אני אקרא את הסיקור.. אבל אני אשמח לרכיבים של עומק עם פחות מ56mm כי תאמין לי, נכנסתי לכול אתר של חברה קיימת למוצרי סטריאו (רוקפורד, JBL, POLK AUDIO,HERZ למה לא נכנסתי).

פורסם

"אם אני מכיר את רוד סטיאורט"- חביבי אני ורוד סטיוארט "ככה" :arrow::arrow: (סימון של שתי אצבעות מתחברות)

לענייננו, לפי מה שאני חושב הקיקר בהחלט יכולים לבוא בחשבון מבחינתך, יצא לי לשמוע בהם את סוגי המוזיקה שאתה מתאר, היה סביר, יכול להיות שיספיק לך, לפי הסטים שאתה מתעניין בהם, אתה לא מכוון ממש גבוה, וסט בסיסי כזה יכול להתאים.

אם אתה מהצפון, אני יכול לבדוק עבורך סט כזה יד שניה. עשיתי טרייד אין עם המתקין שלי אחרי שהם עבדו אצלי חודשיים, אני מוכן לשאול אותו אם הם עדיין אצלו הוא שהוא כבר מכר אותם, עברה תקופת זמן מאז...

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

קודם כול אני שמח מאוד שיש עוד מישהו שמעריץ את רוד סטיוארט והוא מתחת לגיל 40 (אתה מתחת? :) ).. בוא נביא את הבחור ארצה!

בקשר ללהשיג את הקיקר דרך מתקין בצפון, אני לא מהצפון, לצערי. יד שנייה של הקיקר היה בהחלט עושה "שמייח"!

מה אתה אומר, אם אמר לי שמה הבחור (בפורום של המכונית שלי.. OPEL ASTRA) בוודאות שהמידה של הרמקול היא 6.5אינטש וגם כאן בפורום אמרו לי שלדעתם 99% מדובר ב6.5 אינטש.. אפשר לסמוך על זה מספיק כדי לבצע את ההזמנה מפולו?

נראה לי שכן, כי מקסימום אני משל 10% (68 ש"ח) עפ"י החוק להגנת הצרכן ומחליף תוך 14 יום את המוצר ל5.25 אינטש או מה שזה לא יהיה.

-זה פשוט לא נראה הגיוני שצריך מחד גיסא 6.5 אינטש ומאידך 56mm, בשיא הרצינות, אחרי חיפושים ארוכים כול שמצאתי הוא 2 דגמים שעונים לבקשה זו (במסגרת התקציב)-

תודה.

פורסם

טוב.. אבא שלי אמר שאין בעיה להזמין מהמושב נווה אילן..

אזי אני מזמין את הקומפוננט הבא:

JBL GTO607C

הרמקול הוא בעל עומק של 53mm.. מה שאומר שיש 3mm עודף.. זה בסדר, נכון?

פורסם

מצטער שאני מקפיץ.. אבל כשחייבים חייבים.

אפשר לקחת רמקולים שהם בפחות 3mm מהמקסימום המותר? או שאני צריך לקחת יותר מרווח?

מישהו יודע איך jbl gto607c?

• תוכן חדש...