Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6021 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה רכשתי 2 מכוניות למשפחה: מאזדה 3 ומיצובישי לאנסר, שתיהן 1.6 אוט'.

אחת לי והשנייה לאשתי.

בשתיהן השקעתי בצמיגים טובים יחסית (אם כי הרכיבו לי לא בדיוק מה שרציתי) : DURAGRIP ו- A-DRIVE.

(רציתי EXELLENCE ו- C-DRIVE)

בכל אופן, היות ולאשתי זה לא ממש משנה, הייתי מעוניין לבחור בזו עם הביצועים היותר טובים והמומלצת יותר לשיפורי אחיזה ואולי גם כוח במשך הזמן.

ברור לי שבסופו של דבר אלו 2 משפחתומטיות משעממות, אך עדיין, הייתי מעוניין להוציא את המקסימום האפשרי.

1. מה הבחירה המתאימה לי ?

2. אילו שיפורים כדאי להכניס בה ?

ALFA ROMEO 147 120HP

פורסם

היות וקניתי את הרכבים החודש והם משנתון מתקדם, יש לי כמה שנים לפרוס עליהן את הפרוייקט.

נאמר 2-2.5K לשנה.

מהם השיפורים המומלצים (לפי הסדר) ?

ALFA ROMEO 147 120HP

פורסם

לא מסובך כל כך.

מידי שנה (3-4 שנים) פרוייקט בן 2-2.5K ש"ח.

במה כדאי להתחיל ומה לדחות להמשך ?

ALFA ROMEO 147 120HP

פורסם

מה השיפורים שאתה מעוניין בהם?

כוח? מהירות? יציבות? מה?

VW GOLF V5 2001

HU: Alpine 9873E COMP: Morel Hybrid Ovation 6.5

AMP: Crunch PZI 175.4 SUB: IDQ 10In

פורסם

טוב הצמיגים טריים - עכשיו ירדו מהאש כך שיש עוד שנה וחצי לפחות.

לאיזו מידה יהיה מומלץ לעבור בבוא העת ? אני מניח שרוחב 205 הוא אפשרי ולרדת לחתך 50-55.

כלומר

205/55/16 או 205/50/16 - משהו כזה, לא ?

מה השיפורים שאתה מעוניין בהם?

כוח? מהירות? יציבות? מה?

קודם אחיזה ואח"כ כוח, אך בשלב זה, כאמור, צמיגים לא יוחלפו, כך שאולי שיפור קל לכוח בשלב הראשון

לאחרונה רכשתי 2 מכוניות למשפחה: מאזדה 3 ומיצובישי לאנסר, שתיהן 1.6 אוט'.

מי המומלצת עבור הייעוד הזה ?

ALFA ROMEO 147 120HP

פורסם
גאנטים עם צמיגים טובים.

כל השאר חבל על הכסף.

רז...

זו התשובה הטובה ביותר, קנית צמיגים נחותים מאוד מיצרנים טובים, עליה במידה לא בהכרח תהיה עדיפה ובכל מקרה נתונה להחלטת יצרן (אוטודאטה) ולא לשיקולך.

כדאי לברר מה יש על המדף של מזדה-ספיד, לשם הייתי פוזל.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם
קנית צמיגים נחותים מאוד מיצרנים טובים

מה לעשות, אני גר בצפון וכולם כאן חאפרים. הבעלים של הפנצי'רייה התווכח איתי בטלפון ש- A-DRIVE הוא צמיג מעולה ושאני לא יודע על מה אני מדבר.

היות והצמיגים כבר הורכבו בזמן הכנת הרכב (קניתי מאופרייט ליס) והבנאדם טען שזה מה שסגרו איתו, כבר לא נשאר לי מה לעשות.

ה- A-DRIVE נחות בהרבה מה- C-DRIVE ?

ALFA ROMEO 147 120HP

פורסם

מחזק את רעיון קורס הנהיגה המתקדמת, זה אמנם לא שיפור לרכב אבל זה שיפור ליכולות הנהיגה שלכם ברכב.

צמיגים איכותיים זה הכרחי אם אתה רוצה להשתדרג ברמת האחיזה.

ואם כוח זה השאיפה הבאה שלך למה קנית מראש רכבים בעלי פוטנציאל נמוך כל כך לשיפורים ועוד 1.6 אוטומטי?? :roll:

חוץ מפילטר אוויר שיתן לך צליל יניקה מגניב ומערכת פליטה שתיתן לך בלחץ כמה סוסים קטנים אין שיפור משמעותי

בטווח המחירים הזה אלא אם אתה רוצה לעבור לסכום של 5 ספרות...

פורסם

תחליף את מידת הצמיג ל195/50/16 זה יכשיך את הרכב, וגם לא יזיק להוריד קצת את הרכב בקפיצים טובים יותר בישביל האחיזה בכביש.

*יש לי לאנסר 2.0 ידנית

פורסם
מה לעשות, אני גר בצפון וכולם כאן חאפרים. הבעלים של הפנצי'רייה התווכח איתי בטלפון ש- A-DRIVE הוא צמיג מעולה ושאני לא יודע על מה אני מדבר.

היות והצמיגים כבר הורכבו בזמן הכנת הרכב (קניתי מאופרייט ליס) והבנאדם טען שזה מה שסגרו איתו, כבר לא נשאר לי מה לעשות.

ה- A-DRIVE נחות בהרבה מה- C-DRIVE ?

לא כולם חאפרים ולא נעלים, קנית מליסינג וברור שהם יתקינו לך צמיגים זולים יותר.

יש גם צמיגאים שנותנים שירות מצויין פה בצפון.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

חאפרים בריבוע,כמובן שכולם זאת הכללה, אבל זאת בהחלט תכונה שמאפיינת את הצפון.

שירות טוב זה דבר אחד ומקצועיות זה כבר עניין אחר.

אין קשר לקנייה מליסינג היות ואני שדרגתי את הצמיגים, פשוט הצמיגאי חשב שזה "לא ממש חשוב" שאבחר בצמיג בעל ביצועים טובים יותר מפני שהוא בעצמו לא יודע מה ההבדל.

לעניינינו, במקום אחר הסכימו להחליף לי אותם (את ה- a.drive מתאריך ייצור 3409) ל- c.drive תמורת תוספת קטנה אבל הקאצ' הוא שתאריך הייצור שלהם הוא 0309 כך שהם כמעט בני שנה - מה דעתכם ?

ALFA ROMEO 147 120HP

• תוכן חדש...