Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני די מתרגש לרגע שאני ארכוש את הרכב הראשון שלי,

אז הולך לבדוק את הסקסו לא במכון אלא במוסך בדיקה שדוד שלי עושה טיפולים שם.

אני מאמין שהוא יגיד לי בדיוק מה צריך לתקן אם בכלל.

אבל רציתי לשאול אותכם,

1) מה אני צריך לבדוק בעצמי..

2) אני הולך לדואר ושם לפני שאני משלם, לשאול אותם האם רכב יש לו קנסות או שאם יש קנסות הרכב לא יהיה ניתן להעברה?

3) האם אני אמור להתקשר למשרד הרישוי ולברר משהו לפני הקנייה?

4) איזה דגשים לבקש מבעל מוסך לבדוק באוטו הזה? אני לא מכיר אותו אישית לכן גם לא סומך עליו בעינים עצומות, לכן אשמח לקבל מספר נקודות שאוכל לגשת איתם ולברר בדיוק.

אני בעיקרון מחפש אוטו חיסכוני ואמין. צריך לעשות נסיעות פעמים בשבוע בנימינה - כרמיאל

זאת המודעה של האוטו:

רדיו דיסק, רמקולים, הכנה מלאה למגבר, מצבר בן 4 חודשים, ללא תאונות לא היה בהשכרה.

רכב במצב מצויין מכני וקוסמטי מטופל במוסך מורשה מאוד שמור. נעילה מרכזית 2 כריות אויר חלונות חשמל מניעת הזרקה הגה כוח מזגן הזעקה.חיסכונית 1:18.

אשמח לקבל הצעות ופידבקים, תודה!!!

פורסם

1. הכנו מדריך מפורט בנושא. קרא אותו, אני מאמין שהוא יענה לך על רוב השאלות.

2. בדואר לא יודעים להגיד לך על קנסות והאמת היא שזה גם לא ממש משנה לך. כל הקנסות שנשרמו לפני רגע העברת הבעלות נשארים על שם הבעלים הקודם.

3. לא.

4. תקינות מערכת הקירור ושימוש בנוזל קירור איכותי ולא במי ברז. תקינות הסרן האחורי. תקינות מזגן - חימום/קירור. מערכת חשמל.

1:18 תעשה אולי אם תסע כל היום בירידה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...