Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6075 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל פעם לאחר שאני מניע את האוטו, אני מדליק את הקסנון ואז הלוח שעונים (טורים,מהירות,חום מנוע,דלק) יורד עד למטה וחוזר באופן חד פעמי. האם זה מעיד על משהו לא כשורה ? כי ברמת העקרון אין לי בעיות חשמל כלשהם.

אם באמצע נסיעה נגיד שאני ב80 קמ"ש אני מדליק את הקסנון קורה אותו דבר , כל המחוונים יורדים למטה וחוזרים חזרה.

מעין כמו מכת חשמל כזאת. מישהו נתקל ?

האוטו. פולו 98

HU : Pioneer Premier P510UB ;Amplifier Kenwood 240W RMS; Soundstream Ls692 6x9 Speakers + Comp' Image Dynamics CTX65(100RMS) ; Sub-woofer Pioneer 800Watt

פורסם

מתח העבודה הראשוני של הקסנון הוא קרוב ל2KV לכן כאשר אתה מדליק את הקסנון ,הוא הצרכן הגדול ביותר ברכב .זה תופעה נורמלית.

פורסם

התקנה של ריליי פשוט על מערכת הקסנון עשוי לפתור את הבעיה..

No need for 3way active stereo system.. Driving an Alfa Romeo

:scatter:

When you're crawling along at 15kmh in the morning rush hour somewhere to put you frappacappalattechino would be useful

פורסם
התקנה של ריליי פשוט על מערכת הקסנון עשוי לפתור את הבעיה..

ריליי? איך ריליי פותר את הבעיה?

:evilbat: ...השדון

------------------

May the Force be with you...always

------------------

כשאני אמות, אני רוצה למות כמו סבתא שלי, בשלווה, תוך כדי שינה. לא בצרחות, כמו הנוסעים באוטו שלה...

• תוכן חדש...