Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברכבי מסוג מאזדה 626 מותקנים הרכיבים הבאים:

1.מגבר חיקוי של חברת ALPINE מסוג V12 MRV - F504 המגבר ברשותי כבר מס' שנים ועובד מעולה.

2.סט רמקולים "6X9" שקיבלתי מחבר של חברת JBL מדגם CS369e three way 70 RMS .

3.הסט קומפוננט הקידמי שלי מסוג JBL GT650 שבק חיים לאחר הרבה שנות עבודה קשים.

אני מתלבט בקנית סט קומפוננט חדש MOREL DOTECH MKII6 או FOCAL 165A / 165V1 .

יצא לי לשמוע את הסט של ה - FOCAL ואני לא סגור עליו בכלל.

בנוסף האם מישהו יודע אם המגבר יצליח להרים את ה- "6X9" ואחד משני הסטים ?

פורסם

לגבי הרמקולים, אני ממליץ לך להתאמץ ולשמוע כמה שיותר סטים ברמת המחיר שלך. יש לי את ה 165A ולפני זה היו לי DOTECH, שני סטים טובים, המורל היו יותר לטעמי למרות שאחת המערכות הכי טובות ששמעתי עד היום הייתה קומפוננט קידמי של פוקל(וזהו, בלי סאב), כניראה שזה היה אחד מהסטים היותר יקרים.

לגבי המגבר, תנסה ותדע.

פורסם

כן.

קרוסים שונים.

וופרים שונים.

טוויטרים שונים.

עוד פרטים תוכל לקבל בחיפוש בפורום.

מדובר על סטים שונים לגמרי, למעשה מדובר ברוויזיה חדשה של הדוטק הMK2 והיא מאוד מאוד מוצלחת.

under construction..

פורסם
כן.

קרוסים שונים.

וופרים שונים.

טוויטרים שונים.

עוד פרטים תוכל לקבל בחיפוש בפורום.

מדובר על סטים שונים לגמרי, למעשה מדובר ברוויזיה חדשה של הדוטק הMK2 והיא מאוד מאוד מוצלחת.

תודה, אני אבדוק שוב בפורום על הרמקול.

האם יש לך מושג לגבי השאלה שלי על נושא המגבר?

כרגע אין לי כוונה להרכיב סאב עקב עליות ומקום.

• תוכן חדש...