Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6059 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מדוע פותח השירשור אינו מגיב?

כי הוא במיאמי ויש הפרשי שעות.

חוץ מזה אולי הוא עסוק עכשיו עם עוד איזה אקזוטיקה.

בשרשור הראשון של הבחור, הוא עונה על רוב השאלות. למשל על הג'ל גלגלים הוא ענה לי בתגובה מספר 47.

יואב

יואב :arrow:

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
+1

נהנת להסתכל על העבודה שאתה משקיע, והתוצאות המדהימות שיוצאות כל פעם מחדש.

ברגע שתתן קפיצת ביקור מולדת יש פיג'ו 306 שממתינה לטיפול שלך.

:wink:

ל'

משום מה נראה לי שהטיפול שלו יעלה לך יותר מה-306.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מהיום שהתחלת לפרסם את העבודות שלך בפורום הפסקתי לשטוף את האוטו והתחלתי במקום לחסוך לטיפול יסודי אצלך.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

בשרשור הראשון של הבחור, הוא עונה על רוב השאלות. למשל על הג'ל גלגלים הוא ענה לי בתגובה מספר 47.

יואב

אין שם תשובה לשאלות שלי.

Uno Turbo כתב: לא יודע, לשמוע גבר אומר: אוטו קטו ואדום, עושה לי קצת צמרמורת :smile:. alexk כתב: כשאתה אומר צמרמורת אתה מתכוון לרטט במקומות מסוימים בגוף? כי אם כן, יש פורומים אחרים בשביל זה.

פורסם

מה זאת התגובה הילדותית הזאת? הבחור ניסה לעזור לי ובצורה ידידותית השבתי לו שבמקום שהוא הפנה אותי אליו אין תשובה לשאלתי. נכון, בטעות השמטתי את ה"תודה". עד כמה שאתה משתמש וותיק בפורום ובעל כבוד בפורום, וכמובן שעכשיו כולם יזנקו עליי, אני חושב שאין מקום בפורום לתגובות כמו שלך. זאת דעתי שלי.

Uno Turbo כתב: לא יודע, לשמוע גבר אומר: אוטו קטו ואדום, עושה לי קצת צמרמורת :smile:. alexk כתב: כשאתה אומר צמרמורת אתה מתכוון לרטט במקומות מסוימים בגוף? כי אם כן, יש פורומים אחרים בשביל זה.

פורסם

T-ROY - לגבי אקדח הקצף, אנשים מהפורום הראו עוד פתרונות (הצעות לאקדחי קצף) בתגובה 21 והילך, בשרשור שהדבקתי קודם. ( כל זה בינתיים, עד שהדיטיילר ייתן לך תשובה לגבי הציוד שלו)

לגבי שטיפת הג'אנטים, חכה לתגובתו של ה דיטיילר, הוא תמיד אדיב ולא מפספס אף אחד.

יואב

יואב :arrow:

פורסם

אה, לא שמתי לב, בעיקר עברתי עמוד עמוד ועשיתי חיפוש בעזרת הדפדפן על המילה "אקדח".

בכל אופן תודה. וכן, אני מקווה שהוא יגיב.

פורסם

מדהים מדהים פשוט מדהים! עבודות ברמה כזו קשה מאד למצוא.

לגבי הרכב, ראיתי אחת כזו בניו ג'רסי, באולם תצוגה של אלפא, פרארי ומזראטי, פשוט נדהמתי מהשלמות.

Opel Vectra 2.2 TDI 2003

פורסם

תודה רבה לכל המגיבים, אני שמח שנהנתם מהיפיפיה והדיטייל.

GOZAL - לא נראה לי שיש כזו בארץ :-P

אלעד ו-TOMER - חשש מהשימוש במכשיר אדים בניקוי הרכב קיים רק אם אינך מקצועי מספיק. ברור שאם תפעיל אותו קרוב מדי לפלסטיקה או אם תשאיר אותו עובד על איזור אחד זמן רב מדי הוא יגרום לנזק, אך אם אתה מקצועי מספיק מכשיר האדים מאוד יעיל. בעלי רכבים יוקרתיים מעדיפים את השימוש במכשיר זה על פני חומרי ניקוי אחרים שיכולים להזיק לפלסטיקה, עור וקרבון פייבר. אינני משפריץ (ברוב המיקרים) כל חומר ניקוי בתוך פנים הרכב כדי לא להזיק לעור העדין או לגרום להתייבשות חומר הניקוי בתוך החריצים או מכשירי החשמל ולכן מכשיר אדים זה עושה את העבודה קלה (ומהירה)יותר.

מכשיר זה (בעזרת עוד כמה חלקים נילווים) מסוגל לנקות כמעט כל ליכלוך ברכבך, מסימנים על תקרת הרכב העדינה ועד למסטיק שנשכח והתייבש במאפרה. עוד לא ניתקלתי בשום בעיה אלקטרונית ברכבי היוקרה שעוברים אצלי טיפול בעזרת המכשיר.

המכשיר משחרר כ-95% אדים וכ - 5% מים כך שהשימוש בנוזל אינו מזיק כלל למכשירים האלקטרוניים. ישנם גם אפשרויות שונות במכשיר שעוזרות לך לשלוט בכמות האדים והמים שתרצה להוציא. כמובן שבאיזורים רגישים אני נמצא רק על אדים וזה הרבה יותר בטוח מהשפרצת חומר ניקוי שאחר כך מתייבש ויכול לגרום לנזק.

מכשיר אדים זה גם משמש אותי לניקוי יסודי של מנועים יקרים!

SRONIS - תודה רבה. די יקרה :wink:

CUPRA - תודה רבה. כ-18 שעות.

TAL - H - ברור :-P

AHBARONY - גם אני לא מבין. אם הייתי בעלים של חברת מכוניות יוקרתית הייתי מוודא שכל רכב שנמכר יוצא מהחברה במצב של שלמות. כך תייצר מוניטין של חברה טובה שיודעת איך לטפל בלקוחות שלה הכל כך חשובים!

:lol:AND THANK YOU

TAMIRH - תודה רבה. אם הם לא קרועים או שחוקים, כן. אם הם רק יבשים, נקה אותם והשתמש בקונדישינר לעור.

נהגת שודים - :wink: מה עם האופנוע?

PASAT04 - תודה רבה.

ווקס לג'נט הוא מאוד יקר ואני משתמש בו רק לרכבים בודדים בלבד. הווקס הוא מסוג קרנאובה ולכן הוא מעשיר את הבוהק לרמה מאוד גבוהה, מגן על הג'נט ומקל על שטיפת הרכב לאחר מכן.

לגבי הצמיגים , ג'ל גלגל. הפורמולה של הג'ל הזה מאוד ייחודית. היא מעניקה ברק חזק ותחושת רטיבות לאורך זמן - שבועות עד חודשים ובו זמנית מגינה על הגלגל מפירוק, השחמה והתיישנות בטרם עת, על ידי פולימר נוגד מים וחומר טכנולוגי אחר שנקרא anti-ozonant שבעצם הוא זה שמונע מהצמיג להישבר ולהתרכך עם הזמן.

T-ROY - תודה רבה.

1. ישנם כמה סוגים של אקדח קצף שתוכל למצוא ב- EBAY. האקדח הזה מאוד נוח (קצת יקר) מכיוון שאני יכול לחבר אותו לצינור רגיל או למכונת לחץ בשניות. תצטרך גם לרכוש סבון קצף שמיועד לאקדח.

2. האם אתה משתמש בסבון שמיועד לגלגלים? שלא תבין אותי לא נכון אבל אני חושב שמברשת שיניים מיועדת לשיניים!

ישנם הרבה מאוד מברשות גלגל הרבה יותר יעילות וזולות שתוכל לרכוש.

בשביל ניקוי ג'נט מהיר (לא לדיטייל) השיטה מאוד פשוטה, שטוף את הגלגל לפני שאתה מתחיל כדי להוריד את הליכלוך הכבד, השפרץ את חומר הניקוי, הברש, שטוף את חומר הניקוי וסיים עם מגבת מייקרו פייבר.

3. השיטה לשטיפה מהירה של הרכב (לא לדיטייל) היא על אותו עיקרון. רק וודא שאתה משתמש בספונג'ים ומגבות ייבוש מייקרו פייברים.

נראה שעשית עבודה טובה :-P

ASFANUT - אלפא SORRY

A3RO - מאוד קשה :-P ותודה רבה.

NETANEL B - רשמתי לעצמי :wink:

FAT BASTARD - איזה שנה? :-P

שי ז. - נו ולכמה הגעת? :-P

ברמונדו - תודה רבה. ומה שלומך? :-P

AVIHAYB - תודה רבה. ראית גם את הגראן טוריסמו המהממת? בהזדמנות אני אעלה את הדיטייל שלה.

BlackGranTurismo2-001.jpg

BlackGranTurismo2-018.jpg

אומנות ההיי אנד דיטיילינג

פורסם

בהחלט עבודה מצויינת אתה עושה.

כמה זמן מחזיק אותו "טיפול 10K" שאתה מבצע לרכב? ומה דרכי השמירה על הבוהק שלו ?

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

פורסם

תודה על תשובתך.

שאלה נוספת: טמפ' האדים שיוצאים מהמכשיר גבוהה מאוד. לא הייתי דואג לפלסטיקים המצויים בתא המנוע שממילא אמורים להתמודד עם טמפ' כאלה, השאלה היא האם לא קיים סיכוי שהפלסטיקים בתא הנוסעים יתעוותו או ישברו בשל החום הרב?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
תודה רבה לכל המגיבים, אני שמח שנהנתם מהיפיפיה והדיטייל.

ראיתי באותו אולם (מבחוץ, היה יום ראשון לצערי) פרארי 599, אלפא 8C ומזארטי גראנטוריסמו.

מבחוץ, עמדה לה גראנטוריסמו מדהימה, שראיתי וצילמתי מקרוב. פשוט מדהים.

אתה משתמש בחומרים של LEXOL? שמעתי מקצועי, לא ידעתי שעד כדי כך.

Opel Vectra 2.2 TDI 2003

• תוכן חדש...