Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6089 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

אני מעוניין לרכוש הונדה סיוויק 96.

(ללא כריות אויר ועם חלונות חשמל קדמיים בלבד)

עליי לציין שהרכב עשה 151K. וכרגע הוא יד 4.

אשמח מאוד שתתנו לי נקודות מיוחדות לבדוק ברכב..

מה יכול להיות מחשיד..

יש ספר טיפולים של הונדה מיום הקניה ב96- כל 10,000 ק"מ.

איך אני יכול שהבדיקה של הרכב תהיה זולה יותר (הבנתי שאפשר לפצל אותה ל-2 חלקים).

ועוד שאלה.. זה מקורי שהיא רק עם 2 חלונות חשמל או שזה משהו חשוד?

כמו כן הרכב רועד בבלימה (ההגה בעיקר) הבנתי שזה הדסקיות בלימה... האם בזה מסתכם וזהו או שזה יכול להיות משהו אחר גם...

תודה רבה לכל העונים!!

פורסם

פיצול של הבדיקה לשניים לא יוזיל אותה. אני לא מבין למה אתה מוכן להוציא עשרות אלפי שקלים על רכב משומש בן 13 ולא מוכן להוציא כסף על בדיקה יסודית של הרכב. תיקון תקלות שיתגלו מאוחר יותר עלול להיות יקר יותר ממחיר הבדיקה.

רוצה לחסוך בכל זאת? תמצא פחח שיסכים לבדוק לך את שלדת הרכב בעלות מינימלית ומכונאי שיסכים לבדוק את המצב המכני של הרכב. זה יעלה לך כנראה פחות מבדיקה במכון בדיקה.

לגבי רעידות בבלימה - יתכן ומדובר בדיסקים שדורשים החלפה ויתכן שמדובר ביותר. עד שלא מפרקים גלגלים ובודקים אי אפשר לקבוע בצורה חד משמעית.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תודה צביקה..

לא אמרתי שאני לא מתכוון לא לעשות בדיקה.. פשוט חשבתי לפצל אותה ל2 כי אם החלק הראשון לקוי אז כבר אני לא בצע את השני..:-)

אגב לא קיבלתי תששובה לגבי החלונות חשמל?

המחיר בלוי יצחק הוא 20200 ש"ח.. האם אי המצאות 4 חלונות חשמל ואי הימצאות מראות חשמל מוריד מהמחיר??

תודה!

פורסם

היה דגם פשוט יותר ,אם אני לא טועה שנקרא S , הגיע ללא חלונות חשמל ,נעילה מרכזית (התקינו רק בארץ ) וללא מראות חשמליות , זוג חלונות חשמל (תוכל לראות בדלת אם יש שני כיסויים עגולים שחורים ) הותקנו קרוב לוודאי בארץ.

רק תבדוק אם המכונית היא לא בנפח מנוע 1400 סמ"ק , כי היו כאלה גם סדאן .

בזמנו היה פער גבוה בין הדגמים ,היום נוכח המחיר אין חשיבות לזה ,אולי 2 עד 3 אחוזים ממחיר המכונית .

פורסם

תודה קודם כל..

אז במחירון לוי יצחק לסמן דגם S?

האם יש שוני במנוע? זה לא VTEC?

ושמעתי שהדגמים האלו הם יותר היו בליסינג..

כפתורי הפעלת החלונות הם ליד הגיר... אפשרי דבר כזה?

זה אומר שזה תוספת? ונכון, יש חורים שחורים על הדלתות!!

ומה לגבי המראות הם באמת לא חשמליות?!

פורסם

לא היתה חיה כזו ליסינג בשנת 96' , לגבי מתגי החלונות אכן ההתקנה היא מקומית והמראות ידניות .

אם המנוע 1.6 ליטר אז הוא כמובן VTEC רק תבדוק ברישיונות שהוא לא 1.4 ,כי גם כאלה שווקו אז .

• תוכן חדש...