Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6097 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחר בבוקר (ואם לא יהיו קשיים אז בכל בוקר) קבעתי עם המפקד שלי שגר בצפון שהוא יאסוף אותי מכביש 6 בדרכו לבסיס (בדרום הארץ).

קבענו שהוא יאסוף אותי במחלף קסם, כי זה המחלף שהכי קרוב אלי והכי קל לי להגיע אליו, דרך תחנת הרכבת ראש העין צפון.

אז הוא יאסוף אותי אחרי שהוא יוצא במחלף קסם, ממש ברמזור של המחלף מעל כביש 6. השאלה היא איך חוזרים לכביש 6 דרום הכי מהר שאפשר, כי לפי מה שאני מצאתי, אפשר רק דרך צומת ירקון. וזה סיבוב של בערך 4 ק"מ בפקקים של הבוקר. לא נראה לי שהוא יסכים להמשיך לאסוף אותי אם זה כולל כזה עיקוף גדול מדרכו.

אני מבקש שתגידו לי אם יש דרך יותר קצרה לחזור לכביש 6 דרום אחרי שירדנו ממנו במחלף קסם.

תודה

אורן

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

איך יכול להיות שאין עלייה מיידית בחזרה לכביש 6? זה נראה לי תמוה...

hagggg55 כתב:

פורסם

דרך נוספת היא יציאה לכביש 5 למזרח ופרסה במחלף של פארק סיביל. משם על כביש 5 מערב ישנה ירידה ל-6 דרום. יותר מהיר מ-2 האופציות הראשונות.

Veni Vidi Vici

פורסם

מאוד לא מומלץ ואחמיר ואומר שאסור. ניסית לעמוד בשוליים של כביש 6 ? מעבר לעניין שהדבר אסור לפי החוק,

העניין מסכן גם את הטרמפיסט וגם את הרכב שנעמד על השול. תפסיקו כבר לחסוך כל ק"מ נסיעה אקסטרה.

Veni Vidi Vici

פורסם
מאוד לא מומלץ ואחמיר ואומר שאסור. ניסית לעמוד בשוליים של כביש 6 ? מעבר לעניין שהדבר אסור לפי החוק,

העניין מסכן גם את הטרמפיסט וגם את הרכב שנעמד על השול. תפסיקו כבר לחסוך כל ק"מ נסיעה אקסטרה.

ספר את זה לאנשים שיורדים ממחלף קסם לכביש 6 ומנסים לתפוס טרמפים

או לשוטרים שעוצרים משאיות לביקורת בכביש 6 לכיוון צפון (בעיקר מול אזור התעשייה של שוהם)

מה המצב חוץ מזה, מצאת כבר איזה clio V6 ? :wink:

פורסם

אין מה לספר. אנשים לא מבינים עד כמה מסוכן לעמוד בשוליים ואומרים "לי זה לא יקרה" רק שזה כן קורה ולא מעט.

לאותם אנשים ושוטרים יש לי רק להגיד שהם מהמרים על חייהם.

*איזה V6... הלוואי.

Veni Vidi Vici

פורסם
דרך נוספת היא יציאה לכביש 5 למזרח ופרסה במחלף של פארק סיביל. משם על כביש 5 מערב ישנה ירידה ל-6 דרום. יותר מהיר מ-2 האופציות הראשונות.

אכן, זו הדרך הכי קצרה לרדת מכביש 6 (מכיוון צפון) ולהמשיך לדרום.

המפקד שלך צריך לרדת מכביש 6 במחלף קסם. ברמזור הראשון הוא פונה שמאלה לכיוון כביש 444 דרום.

ברמזור הראשון שיש אפשרות לפנות שמאלה, הוא פונה שוב לכיוון כביש 5 מזרח. אתה יכול לחכות לו בטרמפיאדה\תחנת אוטובוס שנמצאת מייד לאחר פניה זו.

ממשיכים עוד חצי קילומטר למחלף ראש-העין מזרח (פארק סיבל) ועולים במחלף לכיוון פארק-סיבל\כפר-קאסם וכשמגיעים לחלק העליון של המחלף (לגשר מעל) לוקחים את 2 הנתיבים השמאליים וחוזרים לכביש 5 מערב.

נוסעים ישר לכיוון מערב ועל מחלף קסם עצמו יש ירידה ימינה לכביש 6 דרום.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

ואין פקקים מטורפים בדיוק בקטע הזה בכל בוקר?

hagggg55 כתב:

פורסם
ואין פקקים מטורפים בדיוק בקטע הזה בכל בוקר?

אם תגלה לנו באיזה שעה מדובר, אולי נוכל לענות לך ברצינות....

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
אכן, זו הדרך הכי קצרה לרדת מכביש 6 (מכיוון צפון) ולהמשיך לדרום.

המפקד שלך צריך לרדת מכביש 6 במחלף קסם. ברמזור הראשון הוא פונה שמאלה לכיוון כביש 444 דרום.

ברמזור הראשון שיש אפשרות לפנות שמאלה, הוא פונה שוב לכיוון כביש 5 מזרח. אתה יכול לחכות לו בטרמפיאדה\תחנת אוטובוס שנמצאת מייד לאחר פניה זו.

ממשיכים עוד חצי קילומטר למחלף ראש-העין מזרח (פארק סיבל) ועולים במחלף לכיוון פארק-סיבל\כפר-קאסם וכשמגיעים לחלק העליון של המחלף (לגשר מעל) לוקחים את 2 הנתיבים השמאליים וחוזרים לכביש 5 מערב.

נוסעים ישר לכיוון מערב ועל מחלף קסם עצמו יש ירידה ימינה לכביש 6 דרום.

איציק

הוא צריך לפנות שמאלה ברמזור השני כי הראשון ביותר הוא פנייה ל-6 צפון מכביש 444 לדרום.

בכל מקרה, יש שילוט ברור במקום.

Veni Vidi Vici

פורסם

סליחה. צודק. השעה המדוברת היא בסביבות 08:00

hagggg55 כתב:

פורסם
סליחה. צודק. השעה המדוברת היא בסביבות 08:00

ב 8 יש עומס בכניסה לפארק סיבל (כל מיני הייטקיסטים שהאשה זרקה אותם מהבית מוקדם מידי :p), בשעה הזו ייתכן וירקונים עדיף על אף המרחק הגדול יותר.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...