Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עוד פעם גאנט חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה חברה.

בעיניין המספרים אני לא דואג. הגנבים יכולים לבוא לכתובת שתופיע להם לפי המספר רישוי בכיף:lol: .

אין ברשיונות סעיף שקשור לגאנטים חוץ מגודל הצמיג. נכון שהקידמיים 7 וחצי אינצ רוחב והאחורה 9 אינצ אבל הצמיגים זהים וגם אם אני ארצה לאשר איפה רושמים כזה דבר ברשיון? אצל פורשה למשל או כל במוו שיצאה עם גאנט רחב יותר מאחורה מהחברה לא מופיע ברשיונות כלום חוץ מרוחב הצמיג האחורי והקידמי. לא רוחב הגאנט עצמו.

לא מאמין שתהיה בעיה בטסט. גודל הצמיגים מקדימה ומאחורה זהה. 215**40**16. מה שרשום ברשיונות זה מה שרשום על הצמיג. מה גם שהם לא בולטים החוצה לעומת הבורבט שהיו לי שכן בלטו וגם שם בדקו שהמידה מעודכנת ברשיונות והעבירו. מה עוד הם יכולים לרצות?

בכל מקרה יש טסט עוד חודש וחצי וניראה.

בעיניין האגזוז אתה די צודק. כבר פעמיים סידרתי אותו אצל אגזוזן ופעמיים הוא נפל טיפה למטה וניראה כמו איזה צינור ארוך. כבר אין לי כח אליו. יש סיכוי טוב שאני אוריד אותו ואמכור.

פורסם
קלאסי!

תעלה תמונה של הרכב עם הג'אנטים היקרים שנדע לעשות את ההשוואה :).

אופס ביקרים התכוונתי לישנים חחח כנראה שהם גם יקרים אז זה ישב לי בתת מודע.

לדעתי הג'אנטים החדשים מדהימים אבל גם הקודמים ישבו בול על האוטו!

תתחדש!!! :lol:

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

• תוכן חדש...