Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ע"פ חיפושים ו"טיול" בפורום ראיתי שהמון טוענים שאין הרבה הבדל מעבר לכל מיני פיצ'רים כאלה ואחרים שלא דווקא משפיעים על איכות הסאונד.

הכוונה היא להגביר 2 סטים של 9*6 של JBL וסאב P3 - כלומר לא צריך משהו משוגע בכיוון שלי חיתוכים ועוד!

הדגמים להשוואה הינם

1. Pioneer DEHP4050UB

לעומת

2. Pioneer DEHP6050UB

בתודה מראש!

:roll:

פורסם

אין הבדל בין המכשירים מבחינת איכות צליל נטו.

רק הפיצ'רים שמבדילים בינהם.

כך גם היה בעבר, בסדרות ה5, ה6 וה7 של פיוניר הם חלקו את אותו המוח(עינית,ממיר וכו').

אם המטרה היא 9*6 וסאב P3, חבל על הכסף, שניהם יעשו את אותה עבודה.

under construction..

פורסם

אז אתה בדעה ששניהם באותה רמת סאונד במקרה ולא מדובר בציוד יותר מידיי נקרא לזה משוככל וכדומה.

גם אם אני מתקין קומפוננט מקדימה זה לא כזה עקרוני מבחינת סאונד משהו משמעותי הייתכן?

פורסם

אם שרק אמר, אני אחדד- שניהם יתנו את אותו הצליל בדיוק, רק שלאחד יהיו יותר פונקציות מלאחר. סא-טו.

מתחדשת*

פורסם

אני בעל דגם 4050 עם מגבר JBL1004

ובמיקרה אתמול שמעתי אצל חבר שלי את 6050 עם מגבר מעפן של BOSS

אני אגיד לך את האמת חוץ מהפאנל שנופל שזה "וואו" בדיוק בפעמים הראשונות עד שאתה מיתרגל אין שום הבדל בין המכשירים.

מבחינת סאונד אני לא שמעתי "ארמונות" להיפך הסאונד אצלו זול לעומת ה3500 שקל שהוא ביזבז על המערכת שלו.

מניסיון אישי הייתי הולך על ה4050 חבל על עוד 300-350 ש"ח וקבל את אותה תמורה.

פורסם

OK

הלכתי על 4050 כ HU

מקדימה B3.69.3 Lightning Audio רק במידה של 8*6 גם 75RMS

מאחורה JBL GTO937 6*9

זה מה שכרגע ברכב!

בהמשך אני מתכוון להגביר את הרמקולים ב JBL GTO 100.4

לאחר שתגיע התיבה (כ28 ליטר אטומה אטומה ובנוייה היטב) ייכנס אלייה P3

מה דעתכם להגביר את הסאב בעזרת Phoenix Gold OCTANE 15.0:1 שמוצע למכירה בפורום!

בתודה מראש

פורסם

אחלה מגבר, וודא שאתה מחווט אותו כראוי (4 גייג' אמיתי לפחות), אחרת- שמחה וששון.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אני ישמח לעוד תגובות והצעות לפני שאני סוגר עיניינים לגבי סוגי ההגברה - האם המגבר JBL 100.4 שאני רוצה לרמקולים נותן תמורה למחירו ולא בעל תקלות כלשהן ,מתחמם ,עיווט וכל מיני כאלה ואחרים.

וגם לגבי ההגברה לסאב מה דעתכם בבקשה!

נשמח למידע מפורט והצעות

תודה מראש

• תוכן חדש...