Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6095 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה החלו להופיעה אצלי ברכב כל מיני רעשים מהמערכת שלא היו קודם, אני מדבר על מין זימזום כמו רעש סטטי וכשאני מגביר לסביבות ה25 (המתקין אמר לי שהגבול שלי הוא 30 אבל מאז כבר כמה אנשים שמעו את המערכת ואמרו לי שאני יכול גם להגיע לקצה היכולת של הHU שהוא 33 ושפשוט לא ממולץ לאוזניים) אני חושב שאני מבחין שהרעש בא בעיקר מכיוון הטויטרים.

אם זה משנה משהו אז אני שומע דיסק ולא מהרדיו.

האם ניתן לסדר את זה בעזרת כיוונים במגבר או בהדיוניט?

תודה לעוזרים.

שכחתי לציין גם שהמגבר של הסט בקידמי חזר מתיקון לאחרונה אחרי שהפסיק לעבוד האם יכול להיות שיש קשר?

seat ibiza 2006 1.4 100hp

hu:clarion DXZ755MC amp:jl audio 300/4 mono:Hifonics titan comp:hertz enrgy hsk165 sub:Rockford p3

פורסם

תפעיל את המערכת על 0 ווליום כאשר האוטו מונע, תן לחיצה הדרגתית על הגז, האם ישנו צליל המתחזק בהתאם לדוושת הגז?

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

תרא עם העברתה את RCA לא ליד הפלוס!עם כן תשנה צד.

ועוד משהוא קח כבל חשמל שמיצד אחד הוא יתחבר לRCA והצד השני לבורג על המערכת!

עם לא הבנתה שלך לי הודעה פרטית ואני יעזור לך!

• תוכן חדש...