Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוצה לשפר את הנהיגה שלי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6139 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
היי!

לפני כשבוע וחצי עברתי קורס נהיגה מתקדמת של בית ספר "מסלולים" של ראם סמואל, את הקורס קיבלתי במתנה מהמישפוחה. זה מפגש של כ4-5 שעות שבו יש חצי שעה לימודית בכיתה עם כל מיני תסריטי נהיגה, חירום וכו'.. ואח"כ נטו זמן נהיגה במגרש החלקה סגור. תירגלנו בלימות חירום בישר ובסיבוב, תת היגוי והיגוי יתר ואח"כ ג'מיקאנה כיפית בטירוף.. ממליץ מאוד.

תבדוק באתר שלהם אם יש משהו באזור שלך. אני עשיתי ליד ראש העין.

לעוד פרטים יותר מעמיקים דבר איתי בה"פ..

בהצלחה!:-)

מצטרף להמלצה

אני עשייתי את הקורס (לדעתי קצת יותר מ 5 שעות) גם במסלולים ליד ראש העין, חודש אחרי שנגמר לי המלווה

לא מתחרט על כל אגורה, ובעיקר לא מתחרט שניגשתי 'מוקדם', כי נתקלתי בתגובות שתמכו בזה שאני אחכה קצת ואצבור ניסיון על ההגה

היום אני יודע, שאם הייתי מחכה, גם הייתי מטמיע בי הרגלים שגויים וגם הייתי חשוף למצבים מסוכנים בלי הידע הבסיסי ביותר (שזה ביזיון-על שלא מלמדים את זה דבר ראשון בשיעורי נהיגה. ומילא לא דבר ראשון - בכלל!!) - בלימת חירום ותמרוני 'מילוט', וגם נגיעה בתיקון איבוד אחיזה (כל אלה שנהרגים ברכב שכביכול החליט שבא לא "לאבד שליטה" סתם ככה...כן, נכון...)

ועוד כמה דברים נחמדים כמו איך לשבת בכסא החזיק הגה נכון ובטוח, איך לכוון נכון מראות ולהשמיד את המושג מלפני 30 שנה שנקרא שטח מת, ומילה על הקשר שבין צמיגים ול.א. ובין ההבדל בין חיים ומוות (כן, לא פחות).

פורסם

אני יכול להמליץ על קורס נהיגה ספורטיבית עם דני.

אני לא נהג חדש (ורכבי הנוכחי הוא הרכב הספורטיבי השני שלי) - ולמדתי לא מעט.

קח בחשבון שלגבי תיקון היגוי יתר ותת-היגוי זה משהו שהיה לי היכרות איתו לפני ולכן לא ראיתי צורך לתרגל את זה שוב בקורס, אלא בעיקר ללמוד לנהוג נכון וחלק. וזה היתרון בקורס אישי. אתה רואה במה אתה חלש, ומתגבר את זה במקום.

אגב קורס נהיגה מתקדמת - יש לי חבר טוב עם איביזה קופרה. המלצתי לו על קורס כמו שאני עשיתי והתערבתי איתו שאחרי הקורס יהיה לו משמעותית פחות תת-היגוי ברכב. נחיה ונראה ;-)

• תוכן חדש...