Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוצה לשפר את הנהיגה שלי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6130 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני נהג חדש,חצי שנה על הכביש,אני לא מאלה שמחפשים פוזות או לעשות פתיחות ולהתלהב והכל,אני אוהב את תחום הרכב ורציתי לשפר את הנהיגה שלי,ללמוד טכניקות נהיגה על מסלול מאורגן או משהו,אפילו למידת דריפטים,זה פשוט תחום שמאוד מעניין אותי ורציתי לדעת מה ניתן לעשות בנידון.

תודה רבה.

פורסם

ואיך זה עובד?,אני נגיד בא למסלול?יש מישהו שמנחה אותי איך להכנס לפניות?איך לעבור אותם בדרך הכי בטוחה?העברת הילוכים נכונה יותר וכו?.

פורסם

יש מלא מקומות שיכולים ללמד אותך נהיגה נכונה (כולל מה שאמרת ועוד הרבה נושאים בסיסיים ומתקדמים מזה). אם תגיד מאיפה אתה בארץ יוכלו להמליץ על מדריכים או בתי ספר ספציפיים.

בלי קשר - אני ממליץ לך להוריד LFS שנחשב כיום לאחד מהסימולטורי נהיגה הטובים שיש והוא הדרך הזולה והיעילה ביותר לשפר את הנהיגה כמעט בכל אספקט.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

קודם כל אני רוצה לשבח אותך על הגישה ועל הרצון ללמוד, להשתפר ולהיות נהג טוב יותר.

זה לא טריוויאלי, משום שלא מעט נהגים בארץ בטוחים שהם נוהגים טוב ואין להם מה ללמוד (גם נהגים חדשים).

ולגבי שאלתך, ישנם שלשה סוגים של קורסים שאתה יכול לעשות :

1. קורס נהיגה מתקדמת שמשפר את יכולות הנהיגה שלך ולכן משפר את רמת הבטיחת וההנאה שלך מהנהיגה לאחר מכן.

2. קורס מקצועי שמלמד אותך דברים ברמה גבוהה יותר לצורך התמקצעות בתחום מסוים, לדוגמא: נהיגה ספורטיבית, דריפטים, שטח, וכו'.

3. קורס חוויתי, שמטרתו לאפשר לך להינות מחווית נהיגה מסוג אחר, כשהצד הלימודי אינו דומיננתי.

למיטב הבנתי ממך, אתה מעוניין בסוג הראשון.

לטעמי יש עדיפות לקורס אישי המתבצע בכביש על פני קורס קבוצתי במגרש. זאת משום שקורס כזה מעניק לך הכי הרבה זמן נהיגה ביחס למחיר, וכן משום שמדובר במדריך אחד כל הזמן, אשר מספק לך יחס אישי והתאמה לצרכיך. אבל, היתרון הגדול באמת בקורס אישי הוא ביכולתו ללמד אותך דברים שימושיים ליום יום דרך נהיגה מעשית בכביש, באופן שגם לאחר הקורס תוכל להמשיך להתאמן ולהשתפר בטכניקות שלמדת.

בנוסף, אתה יכול לעשות חיפוש בפורום לגבי נהיגה מתקדמת.

דני G.

גילוי נאות - אני עוסק בהדרכות נהיגה מתקדמת אישיות.

פורסם

2.קורס מקצועי שמלמד אותך דברים ברמה גבוהה יותר לצורך התמקצעות בתחום מסוים, לדוגמא: נהיגה ספורטיבית, דריפטים, שטח, וכו'.

זה הנושא שמעניין אותי,אני מעוניין לנהוג בדרך ספורטיביתף ולהפיק את מירב ההנעה ומירב הבטיחות!!!

ועוד שאלה,כמה עולה קורס כזה?והאם הוא ניתן לנהגים חדשים?ועדיין לא ידוע לי על אזורים באזור הצפון.

יום טוב.

פורסם

אצתרף לנושא ברשותך.

לפי מה שנאמר לי, זה בלתי אפשרי לעבור קורס ללא ביטוח מקיף. האם זה נכון?

כי אין אפשרות לעשות ביטוח מקיף לרכבים ישנים.

ואיפה מומלץ באיזור המרכז? :-)

תודה מראש

פורסם

אין קשר למקיף. חייבים ביטוח חובה - כמו בכל מצב אחר...

ל-peg7 - אם לא עברת עדיין קורס, אני ממליץ לך לעבור קודם כל קורס נהיגה מתקדמת בסיסי בשביל להטמיע יסודות נהיגה נכונה, ורק לאחר מכן לעבור לקורסים מקצועיים יותר.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני,

עקרונית אתה צודק.

ההסתייגות שלי היא, שאם הקורס הספורטיבי מכיל בתוכו את מרכיבי הבסיס שנלמדים בהתחלה ורק אחרי זה עוברים לתכנים הספורטיביים, אז לדעתי אין בעיה.

דני G.

פורסם

זה ברור. הכל תלוי בהגדרת תכני הקורס. בסופו של דבר הוא צריך ללמוד ללכת לפני שהוא מתחיל לרוץ, על זה כולם מסכימים.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

יש לך 3 בתי ספר גדולים ומוכרים ללימוד נהיגה מתקדמת וספורטיבית בארץ: דרייב ארט, מסלולים, ואלטרנתיבי.

תעשה חיפוש על כל אחד מהם בפורום, תיכנס לאתרים שלהם, תרים טלפונים, ותוכל להחליט מה הכי טוב עבורך.

אני מנוע מלהמליץ מכיוון שאני עובד באחד מהם, אבל עברתי קורסים בשלושתם אם זה משנה משהו.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

מצטער על הדיבור אבל הכל חארטה...

קח את הזמן, תנהג, תשתפשף ועם הזמן אתה תהיה נהג מצויין.

[הנהלת הפורום מייעצת להתעלם מעצת ההדיוט למעלה. היא לא רק חסרת בסיס הגיוני, היא גם חסרת בסיס מעשי.]

In 9.000 RPM, No One Can Here The Badgers Scream :twisted:

פורסם

לא מעט נהגים בארץ בטוחים שהם נוהגים טוב ואין להם מה ללמוד (גם נהגים חדשים).

הכל חארטה... עם הזמן אתה תהיה נהג מצויין.

1 + 1 = ?

:roll:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

היי!

לפני כשבוע וחצי עברתי קורס נהיגה מתקדמת של בית ספר "מסלולים" של ראם סמואל, את הקורס קיבלתי במתנה מהמישפוחה. זה מפגש של כ4-5 שעות שבו יש חצי שעה לימודית בכיתה עם כל מיני תסריטי נהיגה, חירום וכו'.. ואח"כ נטו זמן נהיגה במגרש החלקה סגור. תירגלנו בלימות חירום בישר ובסיבוב, תת היגוי והיגוי יתר ואח"כ ג'מיקאנה כיפית בטירוף.. ממליץ מאוד.

תבדוק באתר שלהם אם יש משהו באזור שלך. אני עשיתי ליד ראש העין.

לעוד פרטים יותר מעמיקים דבר איתי בה"פ..

בהצלחה!:-)

PAST - POLO 16V , 2000

NOW! - POLO 1.2TSI , 2012

• תוכן חדש...