Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה בכותרת.

ברמת העיקרון אני מאוד רוצה להספיק את פרנקפורט ולהיות עם החבר'ה ברינג, אבל יש לי מבחן בסוף השבוע וגם אני לחוץ כלכלית. (אני לא רואה טעם בלהשכיר סתם רכב).

חשבתי לטוס לשלושה ימים לטיול 'לייט'.

בתקופה הזו בדר"כ יש מקומות של הדקה התשעים?

איך אני יכול לבדוק כמה עולה כרטיס לגרמניה בכזה מבצע.

איך אני משלם, מזומן?

תודה :)

פורסם

אל תתבלבל: לקנות בשדה זה לא "הדקה ה90", זה "הדקה ה 110".

בניגוד למי שקונה בדקה ה 90 (אל על ספונטאני זו דוגמה טובה) בזול, מי שקונה כרטיס בשדה הם בדר"כ כאלו אשר איחרו לקונקשן, פיספסו את הטיסה מכל סיבה שהיא וכדומה. האנשים האלו נמצאים במוד של "הדקה ה 110", חייבים לטוס, והמחירים בהתאם: מחירי מחירון מלאים של חברות התעופה.

זה במצב הסטאנדרטי, אם כי לפעמים יש מבצעים בסגנון מה שאיסתא עשו עם אל על לא מזמן, כלומר "תגיע לשדה, ונמכור לך כרטיסים בזול לטיסות שיוצאות עוד חצי שעה", אבל זה החריג לכלל.

פורסם

במרבית שדות התעופה באירופה, יש משרדי כרטיסים שמתמחים אך ורק במכירת המקומות הבודדים שנשארו על מטוסים שממריאים בשעות הקרובות, אתה אשכרה רואה שם אנשים שמגיעים עם מזוודות בכדי לצאת לנופש ואין להם שמץ של מושג לאן הם טסים.

המחירים זולים מאוד (כי ממילא המטוס ממריא עוד שעה ויש עליו 4 מקומות פנויים).

לצערנו, בארץ זה לא נהוג, חבל שככה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני לא ממש יודע בן כמה אתה, אבל אתה בטוח שאשתך תהיה מוכנה לארוז מזוודות ולצאת מהבית לשדה התעופהבלי לדעת לאן היא נוסעת? או לקחת 5 ימים חופש מהעבודה,בשביל לשבת יום שלם בנתב"ג לגלות שהיום יש מקום פנוי רק בטיסה לבחריין והיא תחזור הבייתה, למחרת תבלה את כל היום בשדה התעופה ובסוף יהיה מקום רק בטיסה לגרוזיה וביום השלישי רק מקום בטיסה לקולומביה (נופש של 3 ימים בקולומביה, זה כדאי! ) וככה תישרף לה החופשה על חיפושי טיסות.

מרבית ה(א)נשים לא יסכימו ולא משנה באיזה גובה ההנחה.

בנוסף, ברגע שיש לך ילדים, כל העניין לא רלוונטי כי קשה מאוד למצוא 4 מקומות על טיסה אחת וגם אם כן, מרבית הילדים לא יסכימו לטוס כשהם יושבים לבד וכל המשפחה בקצה השני של המטוס.

אז עם מה נשארנו? בעיקר אנשים שטסים לנופש לבד או זוגות צעירים וזה אכן מי שאתה רואה בדלפקי החברות האלה.

פורסם

מורה פרטי שהפך לבית ספר למורים פרטיים , מהאזור שבו גדלתי נהגל צאת ככה לחופשות במשך שנים .

לטענתו המחירים תמיד היו זולים מאוד .

למרות שברור שקונים כרטיס הלוך חזור , תמיד צחקתי עליו שזה פוקס שגם יש לו מקום חזרה...

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

שמע, אני טסתי ככה פעמיים מציריך ללונדון עם EASY JET במחיר שערורייתי (תחזיק חזק) של 1 יורו !!!:shock:

• תוכן חדש...