Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ ברכישת מחשב נייד חזק.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6149 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

urban.racer,

יכול להיות שאתה צודק. כשקומפק היו קומפק ולא HP, רכשתי דרכם. מבדיקה שערכתי כיום, נאמר לי מפורשות ע"י מס' משווקים שאני יכול לשכוח מהאיכויות של קומפק של פעם ב-HP של היום.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אני לא יכול להגיד שהם לא טובים כי אני לא מכיר, אבל שמעתי מכמה אנשים שהמחשבים שלהם לא טובים ולא פעם אחת!

יכול להיות שהם טועים, אבל עדיין אני מעדיף ללכת על החברות אם השמות הגדולים יותר.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

וואללה אני לא בא לסנגר על החברה הזו אבל מנסיון שלי (ויש לי הרבה) זו חברה שלא מכזיבה והאיכות שאתה מקבל מהם שווה בהחלט את המחיר.

בריאות לכולם!

פורסם

ברשותי נייד של HP עד כה (שנה) המחשב מתפקד מצויין ללא שום בעיות, בהתחלה הייתה לו בעיה מפגרת שהסידי היה נפתח מעצמו, לאחר החלפה של מערכת החלפה ל XP התופעות פסקו לחלוטין, מלבד כל זאת הכל טוב

צריך לציין שקשה מאוד עד בלתי אפשרי למצוא דרייברים למחשב ולקח לי כמה חודשים למצוא דרייברים מתאימים לXP מיותר לציין שבתמיכה לא מוכנים לשמוע ולא נותנים תמיכה בכלל למערכת אחרת מלבד מה שמגיע עם המחשב.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

• תוכן חדש...