Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6171 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לפני שלושה ימים קניתי טויוטה קורולה יד שניה (2003), אחלה אוטו דרך אגב.

יש לי אזעקה של בוש ויש בעיה מוזרה שלא הצלחתי למצוא לה תשובה בפורום.

הבעיה מתחילה בצורה אקראית כשמתחשק לה, כאשר אני מנסה לסגור את האוטו, אני לוחץ על השלט אבל אין שום תגובה מהאזעקה והרכב לא ננעל והאזעקה לא עובדת, כשאני מתקרב לרכב ואני לוחץ על השלט (שדולק דרך אגב) אני רואה את המנורה של האימבולייזר מהבהבת מהר וכשאני מפסיק ללחוץ המנורה מהבהבת לאט ושום דבר לא עוזר, ניסיתי כל מיני דברים להוציא את הסוללה מהשלט לכבות את האזעקה מהמנוע ואחרי איזה 10 דקות הפלא ופלא היא עובדת, קיבלתי שלט חדש לחלוטין עם סוללה חדשה ויום למחרת זה שוב קרה, אז חשבתי שזו הסוללה, ולאחר מכן הוצאתי אותה מהשלט והחזרתי שוב ואחרי 5 דקות היא עבדה, אבל אני לא חושב שזו הסוללה כי כשזה קרה שוב פעם, ניסיתי עם השלט החדש שהוא עם סוללה חדשה וגם לא עבד.

מישהו יכול לעזור??? אולי מישהו נתקל בזה ויש לו תשובה, אני מאד מודה לכל מי שמגיב זה מאד יכול לעזור.

תודה רבה

• תוכן חדש...