Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6153 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בס"ד

חברים יקרים!

סוף סוף ובשעה טובה ומוצלחת הערכת שכל כך יחלתי לה הותקנה בהצלחה ביום ראשון האחרון, בהצלחה מרובה אפשר לומר אפילו

ע"י מתקין העל יוסי שאני לא מפסיק לשבח אותו כל פעם שאני מדליק אותה.

אני רוצה להודות גם להרבה חברי פורום שעזרו לי במהלך החודשים האלו והסיבה שזה לקח כל כך הרבה זמן הייתה לא אחרת מאשר תקציב, כי רכיבים פחות או יותר ידעתי כבר אילו אני רוצה אך חוות הדעת של החבר'ה כאן עזרו גם בזה.

יש עוד מה לשדרג לצערי וגם מהסיבה של תקציב שנגמר באמצע, רק שהייתי כל כך לחוץ כבר להתקין את המערכת שהעדפתי קודם להתקין ואז לשדרג כשיהיה כסף ותכף תבינו על מה אני מדבר...!

בקיצור ולעניין הרכיבים הם:

HU:קלריון DXZ785USB

COMP:הרץ MLK165

סאב:הרץ HX300D

מונו:סאנדאון SAE1000D

חיווט: RCA קנוקונספט וסקורפיון

כבלי מתח קנוקונספט

ורמקולים 1.5 מ"מ אומגה אודיו.

וכאן נגמר התקציב ואצטרך בנתיים להגביר את הקומפוננט (לא להרבה זמן אני חייב לציין) בעזרת:

CRUNCH PZI 100.4

וכאן אצטרך את עצתכם כי יש כבר כמה על הכוונת...!

כבר כמה ימים אני יושב על הכיוונים ועדיין לא מצאתי את שאהבה נפשי, יכול להיות ואפילו בטוח שזה המגבר המעאפן הזה.

אבל בגדול אני מרוצה מאוד מאופי הסאונד ואוכל לפרט יותר במהלך הימים הקרובים.

בכללי הטוויטרים מפורטים מאוד ולא צורמים כלל בניגוד לכמה דעות של אנשים שראיתי פה בעבר.

הוופר יורד נמוך יפ ומשתלב בצורה מושלמת עם הסאב שעושה את העבודה יפה מאחורה (מקדימה...:-))

ההתקנה יוצאת מן הכלל,יפה ,מקצועית וכל מה שאפשר רק לומר על יוסי המתקין החביב.

אשמח לשמוע את דעותיכם על המערכת ועצות למגברים 4 ערוצים לקומפוננטים ששכחתי לציין שמחוברים ב-BI WIRE

על הכוונת כבר JL AUDIO HD 650\4 או נקמיצ'י PA 4100 שמוכרים בפורום יד שנייה.

בעקרון אין לי כרגע תקציב סגור אבל אני גם לא רוצה להשתגע יותר מדי.

תודה לכל המגיבים!

אודי.

תמונות יעלו בקרוב.

hu:clarion dxz785usb|comp:hertz mlk165|amp: audison lrx 4.1k|sub:hertz hx300d|mono:sundown audio sae1000d

פורסם

נקמיצ'י יהיה לדעתי שילוב נהדר לרמקולים שהאופי שלהם הוא כל כך נקי.

מציע לך גם לשקול הגברה של הרץ\אודיסון וכן גם הסאן דאון מאוד יתאים לסט הזה.

אבל הכרזת על יום הולדת ולא הבאת עוגה?! - איזה מין דבר זה? (תמונות... תעלה תמונות...)

תתחדש ותהנה ותן לנו לראות התקנה של יופי אה ז"א יוסי :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

יפה יפה, תתחדש.

איפה התמונות ?

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

קודם כל תודה רבה לכם בהחלט אהנה ממנה!

נראה לכם שהסאנדאון הכי יתאים לסט?

מה אתם חושבים על ה JL הנ"ל?

אני מוכן לקנות גם יד שניה, אפילו מעדיף.

אם אני יוכל לקנות מגבר טוב במחיר יחסית סביר אז הרבה יותר משתלם לי.

הציעו לי גם LRX 4.5 מה ניראה לכם יתאים ההספק?

hu:clarion dxz785usb|comp:hertz mlk165|amp: audison lrx 4.1k|sub:hertz hx300d|mono:sundown audio sae1000d

פורסם

לגבי התמונות מצטער אבל כמו שאמרתי אשתדל בקרוב להעלות.

מעבידים אותי למוות :-( ואין לי זמן להעלות אותם אבל אעשה מאמץ ואולי מחר.

פורסם

כמו שהבטחתי!

תהנו...!

אלו האיטומים שעשיתי בעצמי (שוב שיקולים של תקציב-חסכתי כמה גרושים)

אבל היה קשה!

DSC00110.jpg

DSC00111.jpg

DSC00112.jpg

DSC00113.jpg

DSC00114.jpg

DSC00906.jpg

DSC00907.jpg

DSC00909.jpg

פורסם

תתחדש, אבל ביזבזת חומר בידוד במקום הלא נכון. החלק הקריטי בבידוד הוא דווקא חלקה הפנימי של הדלת. מה שעשית ישפר במעט את ביצועי הוופר, אבל היית מקבל אפקט גדול יותר אם היית מבצע אותו על חלקה הפנימי של הדלת.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...