Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6154 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תסתכל טוב... אלא אם הוא קוסם :wink:

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לא, הוא לא בודד את הדופן החיצונית של הדלת (הדופן שפונה לכביש) אלא רק את הפנימית.

בעקרון זו טעות משום שהדופן החיצונית סופגת את כל הגלים החוזרים של הרמקול ומייצרת רזוננס משלה.

אבל הדופן הפנימית אותה הוא כן בודד - היא זו שבה נמצאים החלקים הכי מרשרשים והכי רועדים והוא טיפל בה, מה גם שהוא הפך את חלל הדלת לתיבה קטנה יותר וזה יתרום רבות לתדר הבאס.

החסרון - אין לו עכשיו יכולת לבודד את הדופן החיצוני משום שהוא סתם את החורים - אלא אם כן בא לו להסתכן בלהרוס את הבידוד הקיים.

אבל הוא יכול לפחות להוציא לרגע את הרמקול מהתושבת - ולשים קצת בידוד מאחורי הרמקול מה שיכול בסופו של דבר לתת לו תוצאה טובה מאוד.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

המתקין השתמש בחומר איטום (לפי הניסיון שלו) כדי לעשות תיבה אטומה לרמקול , לא בטוח שעדיף לחלק את חומר האטימה בין שתי הדפנות , (פנימית וחיצונית) .

-

פורסם

בהחלט לקחתי בחשבון את עדיפות האיטום בדופן הפנימית ולא רציתי להשתולל עם זה יותר מדי, לכן אם תסתכלו טוב ותראו שהתמונות מסודרות פחות או יותר לפי סדר האיטום, תראו בתמונות האחרונות שאטמתי מאחורי הרמקול שטח די גדול.

ד"א אני יעלה עוד תמונות זה נראה עוד יותר טוב בסוף תאמינו לי :-)

hu:clarion dxz785usb|comp:hertz mlk165|amp: audison lrx 4.1k|sub:hertz hx300d|mono:sundown audio sae1000d

פורסם

שומעים גם שומעים!

באמת אחד הרמקולים, מרוצה עד השמיים!:-D

hu:clarion dxz785usb|comp:hertz mlk165|amp: audison lrx 4.1k|sub:hertz hx300d|mono:sundown audio sae1000d

פורסם
המתקין השתמש בחומר איטום (לפי הניסיון שלו) כדי לעשות תיבה אטומה לרמקול , לא בטוח שעדיף לחלק את חומר האטימה בין שתי הדפנות , (פנימית וחיצונית) .

עבודת האיטום לא נעשתה ע"י המתקין אלא ע"י הבחור בעצמו.

פורסם

איזה רכב זה?

בכל מקרה הקראנץ' חייב לעוף - למערכת ברמה כזו צריך הגברה ברמה סבירה לפחות.

(לא שכרגע יש לי זכות דיבור :-D אבל אני עובד על זה מחדש...)

והגריל של הסאב זה באמת נזם באף חזיר כמו שאומרים - תנסה לבדוק עם יוסי אם הוא יכול לסדר לך גריל מוטות לסאב הזה, אני רואה שיש לך סאן דאון - תנסה לבדוק מול לאוד אנד קליר אם הם יכולים להשיג לך גריל מוטות גם כן.

זה יתן לסאב הזה את המראה שחסר לו, אחד הסאבים הכי יפים למראה והוא גם נשמע טוב מאוד.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הרכב הוא סובארו גראנד לאונה והבחור אכן מתכנן להחליף את המגבר, שהוא נקודת התורפה של המערכת. לגבי הגריל ניתן להשיג גריל מוטות, אבל ישנם אנשים שלא אוהבים אותו כי הוא חשוף יחסית.

• תוכן חדש...