Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מרגיש לבד בעולם אחר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן, ככה אני מרגיש כשאני נוהג בימי החורף הגשומים.

לא שבימים האחרים המצב טוב בהרבה, אבל התופעה מחמירה כאשר יורד גשם וקר.

הנה כמה מסממני התופעה :

1. נהגים מפעילים את המגבים על המהירות הגבוהה ביותר וגם כשכבר אין גשם 10מעל דקות, הם כלל לא שמים לב שהמגבים עובדים על יבש.

2. אדים על כל החלונות, ומנגבים את החלון הקידמי בשיטת הסמרטוט/יד.

3. נוסעים 30 קמ"ש בנתיב השמאלי אבל שומרים מרחק של 0.5 שניה מהרכב שלפנים.

4. לא מדליקים אורות - או מדליקים יותר מדי אורות (פנסי ערפל) בשביל כל טיפה.

5. לא מתכננים עצירה מוקדמת יותר מאחורי האוטו שברמזור על מנת למנוע עצירה חזקה ברגע האחרון (שעשויה להסתיים החלקה).

6. נכנסים לשלוליות כאילו הן לא קיימות.

ועוד ועוד ...

ואז,

בגלל לא עושה את הדברים הללו ובעוד כולם מסביבי כן,

אני מרגיש לבד, שונה, חריג ... שנת 2003 .... הלו, אנשים, להתעורר !!!!!!!!!!

אם להיות פייר,

אז פה ושם יש כמה יחידי סגולה ששייכים לעולמי.

במחשבה שניה, אולי בכל זאת אני לא לגמרי לבד.

דני G.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני אחזק את רוחך.

אתה לא לבד, אני איתך ויש עוד.

אומנם אנו אחוז אפסי, אבל מי יודע, אולי יום אחד אנחנו ניהיה הרוב... ואולי לא...

בנתיים צאיך לישמור על קור רוח, זה קשה. ויש טריק פשוט ונחמד כאשר מישהו ניצמד מאחור ליפני מקום בו צריך ליבלום, פשוט להתחיל להאט בעדינות הרחק מהמקום ואז הסיכוי לכניסה שלו בתא המיתאן שלנו, קטן בהרבה.

לתת לכולם להישתולל ולנסות להיתרחק מכל זה.

אנחנו לא צריכים להוכיח לאף אחד שום דבר...

ואולי גם רגיעון יכול לעזור

פורסם
דני, אתה מייחס חשיבות מוגזמת.

תעשה מה שאני עושה, תתייחס אל קופסאות הפח האחרות שמסביבך, כאילו אין בתוכן שום יישות אינליגנטית. כאילו מדובר במשחק מחשב, והקופסאות האחרות הן המכשולים שהמחשב שולח לך להתגבר עליהן. הניקוד הכי גבוה הוא להגיע בחיים הביתה.

זאת לא אנאלוגיה מתאימה.

במשחק מחשב יש פסילות... :?

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

פורסם
כן, ככה אני מרגיש כשאני נוהג בימי החורף הגשומים.

לא שבימים האחרים המצב טוב בהרבה, אבל התופעה מחמירה כאשר יורד גשם וקר.

הנה כמה מסממני התופעה :

1. נהגים מפעילים את המגבים על המהירות הגבוהה ביותר וגם כשכבר אין גשם 10מעל דקות, הם כלל לא שמים לב שהמגבים עובדים על יבש.

3. נוסעים 30 קמ"ש בנתיב השמאלי אבל שומרים מרחק של 0.5 שניה מהרכב שלפנים.

4. לא מדליקים אורות - או מדליקים יותר מדי אורות (פנסי ערפל) בשביל כל טיפה.

5. לא מתכננים עצירה מוקדמת יותר מאחורי האוטו שברמזור על מנת למנוע עצירה חזקה ברגע האחרון (שעשויה להסתיים החלקה).

6. נכנסים לשלוליות כאילו הן לא קיימות.

ועוד ועוד ...

ואז,

בגלל לא עושה את הדברים הללו ובעוד כולם מסביבי כן,

אני מרגיש לבד, שונה, חריג ... שנת 2003 .... הלו, אנשים, להתעורר !!!!!!!!!!

אם להיות פייר,

אז פה ושם יש כמה יחידי סגולה ששייכים לעולמי.

במחשבה שניה, אולי בכל זאת אני לא לגמרי לבד.

דני G.

:mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah:

כ"כ נכון !!!!

ונסכם את זה בשלוש מילים :

הנהג הישראלי הממוצע

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

דני - אני איתך.

מה שאני עושה בד"כ בימי גשם, זה....

לא, לא מדליק אורות ערפל!

לא, גם לא מפעיל וישרים!

לא, גם לא נרגע (קשה לי... את תקציב 2002 לרכישת "רגיעון" גמרתי כבר במרץ :shock: )

אני נוסע באוטובוס! :D

(טוב, תלוי לאן אני צריך להגיע.)

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם

דני G.

מילא במכונית ישנה, אבל זה מעצבן במיוחד כשבמכונית חדשה הנהג לא מוטרד מזה שלכל התנועה מסביב אין אדים ורק הוא נוסע עם ראות של 10 מטר. :evil:

פורסם

עזוב...

אתמול בלילה חזרתי מחברים דרך כביש החוף הישן. אחרי שעוברים את המצלמה שאחרי הגשר,בואכה ת"א אפשר להרביץ.טיפטוף קל בחוץ וכולם נוסעים 40. האספלט שם טוב (לא מהסוג עם פיניש של מראה אלא מהסוג ש"בולע" את המים - הסוג שבו הצמיגים לא מרעישים) והרשיתי לעצמי ליסוע מהר. (תודה לדניאל שהתקשר באותו רגע). בנתיב השמאלי התנחלה פונטו ספייס (לקוח?!?!) ולא זזה. יש גשם,אז מכורח הנסיבות חובת ההיצמדות לימין בטלה מכל וכל.

אני נדבק,מהבהב ובסוף עוקף מימין. הבן *** מתחיל להבהב לי כמו משוגע.

אנחנו אשכרה כמעט לבד על הכביש והוא מהבהב (וכמובן נשאר בשמאל) כאילו שאין מחר.

אני חולה על הקטעים האלה.

אפשר לחזור ל200 ולהתעלם ואפשר להאיט -רק כדי לראות אותו פותח חלון ומסביר לי שבגללי יש יותר הרוגים בתאונות ממה שבמלחמות ישראל.

ואפשר לעשות עוד דבר...

אני יודע שזה לא יפה,אבל אני חולה על זה. אני יורד ל130 וממתין. הוא כמובן מאיץ (פתאום מהירות זה לא מסוכן) כדי להבהב לי עוד.

אני מכניס שלישי ,קלאצ,בפנים וממתין...הוא מתקרב.

כשמושכים הנדברקס אין אורות בלם... כשיש דראמים אחוריים מוגדלים אז ההנדברקס מ-א-ו-ד חזק...

אני מחייך,משחרר קלאצ' ומושך בהנדברקס.האפקט מיידי. בלימה חזקה ללא אורות בלם. דבר נפלא.

צריך להסתכל כל הזמן במראה כדי לראות אם לא נכנסים בך מאחור.

האפקט מיידי ומשמח. נהג הפונטו מסחרר את ההגה בסגנון נהג אגד ואני מצטער שחשוך ואני בקושי רואה את ההיסטריה בה הוא מסובב.

טוב שבפונטו ספייס יש ABS.

ככה הגלגלים לא ננעלו לו-והוא עף 2 נתיבים ימינה. אני רק רואה במראה איך הוא עוצר בצד.

הוא בטח כ"כ גאה בעצמו על שהוא (ולא הABS) השתלט על האוטו...

אידיוטים...

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם
עזוב...

אתמול בלילה חזרתי מחברים דרך כביש החוף הישן. אחרי שעוברים את המצלמה שאחרי הגשר,בואכה ת"א אפשר להרביץ.טיפטוף קל בחוץ וכולם נוסעים 40. האספלט שם טוב (לא מהסוג עם פיניש של מראה אלא מהסוג ש"בולע" את המים - הסוג שבו הצמיגים לא מרעישים) והרשיתי לעצמי ליסוע מהר. (תודה לדניאל שהתקשר באותו רגע). בנתיב השמאלי התנחלה פונטו ספייס (לקוח?!?!) ולא זזה. יש גשם,אז מכורח הנסיבות חובת ההיצמדות לימין בטלה מכל וכל.

אני נדבק,מהבהב ובסוף עוקף מימין. הבן *** מתחיל להבהב לי כמו משוגע.

אנחנו אשכרה כמעט לבד על הכביש והוא מהבהב (וכמובן נשאר בשמאל) כאילו שאין מחר.

אני חולה על הקטעים האלה.

אפשר לחזור ל200 ולהתעלם ואפשר להאיט -רק כדי לראות אותו פותח חלון ומסביר לי שבגללי יש יותר הרוגים בתאונות ממה שבמלחמות ישראל.

ואפשר לעשות עוד דבר...

אני יודע שזה לא יפה,אבל אני חולה על זה. אני יורד ל130 וממתין. הוא כמובן מאיץ (פתאום מהירות זה לא מסוכן) כדי להבהב לי עוד.

אני מכניס שלישי ,קלאצ,בפנים וממתין...הוא מתקרב.

כשמושכים הנדברקס אין אורות בלם... כשיש דראמים אחוריים מוגדלים אז ההנדברקס מ-א-ו-ד חזק...

אני מחייך,משחרר קלאצ' ומושך בהנדברקס.האפקט מיידי. בלימה חזקה ללא אורות בלם. דבר נפלא.

צריך להסתכל כל הזמן במראה כדי לראות אם לא נכנסים בך מאחור.

האפקט מיידי ומשמח. נהג הפונטו מסחרר את ההגה בסגנון נהג אגד ואני מצטער שחשוך ואני בקושי רואה את ההיסטריה בה הוא מסובב.

טוב שבפונטו ספייס יש ABS.

ככה הגלגלים לא ננעלו לו-והוא עף 2 נתיבים ימינה. אני רק רואה במראה איך הוא עוצר בצד.

הוא בטח כ"כ גאה בעצמו על שהוא (ולא הABS) השתלט על האוטו...

אידיוטים...

תומר :lol: אתה גמור לגמרי.

שני סייגים קטנים ב:

1. בלאנטיס כל נגיעה בלאנטיס שולחת אותך לפירואטים מסביב לנתיב.(כן,אני יודע שהגיע הזמן להחליף,ספר את זה למנהל הבנק).

2. בהנחה שהאדיוט לא רואה אותך , באוטו נורמלי אתה מאיץ ובורח ממקור הצרה. אצלי זה מתכון בטוח לטמבון אחורי חדש :cry:

אבל בתור תחליף אפשר תמיד להציג בפני העם היושב בציון את הגרסה היהודית ל-X MAS , ולהדליק להם משהו דמוי עץ אשוח מול הפרצוף :twisted:

פורסם

עזוב.

בד"כ אני משתדל לא לעשות את זה-אבל הוא באמת עלה לי על העצבים. כביש ריק.

אני בא מהר. הוא בשמאל. רואה אותי. פרנציפ לא זז.

אני לא אוהב שעושים לי "פרנציפ",אבל היתי ילד טוב ועקפתי מימין בלי לחתוך ובלי תנועות מזרחיות (סליחה ערן-S,סליחה יאשה,סליחה דוד לוי) והוא מאותת לי כמו משוגע.

למה?!?!?

כי נסעתי מהר?

חתיכת חרא-תחזור מהר לנהיגה ותסתכל טוב טוב לאן אתה נוסע 70 קמ"ש.זה שעברתי אותך על מהירות גבוהה יותר,מבלי לפגוע בך ומבלי להתקרב-זה הופך אותך לצודק?

למה? בגלל שבטלויזיה אומרים שמהירות הורגת?

זו הסיבה שאתה מרגיש כזה צורך אדיר לנסות להדביק אותי ,בגשם שוטף?

לסכן את עצמך ואת אישתך בשביל לעשות לי "נו נו נו"?

אם נסעת 70,אני מכבד את זה. איש איש באמונתו יחיה. תהיה מודע למגבלותיך ולשלום הנוסעים שלך.

אבל אני נסעתי באותו רגע איזה 170-והאטתי ל130- ואז שמתי לב. הבן אדם אשכרה האיץ כדי להתעמת איתי. הוא זרק את כל עקרונותיו היקרים על המהירות המופרזת שהורגת (פרסומת שכתב אריק איינשטיין באחד מרגעיו הצלולים- "היה זה לילה קר. עישנו כמה ג'ויינטים ואז היתה תאונה. בטח בגלל שנסענו מהר.דהההה) והוא זרק את ביטחונה של אישתו -כדי להעיר לי?!?!?

אז פאק הים.להבא שיסע בימין כמו ילד טוב.

יש אנשים שמבינים רק בכוח.

אני מת להיות שם, בפעם הבאה שמכונית ספורט תאותת לו לחזור לימין.

הוא יחזור כמו ילד טוב. או שהוא ידבר עם הגדר...

אני יודע שזה נשמע קיצוני להחריד - אבל עובדה שאם עשיתי את זה-זה ניתן לביצוע. וכל אחד כאן יכול גם.

יש כאן אלמנט של נטילת החוק וכו וכו- אבל הוא לא עבר עבירה?

שיטות האכיפה שלי פשוט יותר מתודיות ואפקטיביות.

די.

במלחמה כמו במלחמה.

פורסם

הבעייה שזה אף פעם לא עובד. :cry:

אשתי שתחיה (גננת במקצועה ,שיהיה ברור :wink: ) כל הזמן אומרת לי : "מה אתה מנסה לחנך את כל העולם?"

התשובה - "כן ,GOD DAMN IT! " . נמאס לי שאנשים לא מבינים עד כמה העבירה הזאת משפיעה על התאונות. מסלול שמאל הוא לעקיפה. אך ורק לעקיפה. לא לשיוט על 70 ,לא על 90, לא על 120 וגם לא על 200. עקיפה. לך תסביר את זה לאדיוטים המתנחלים האלה (אני מתכוון לנצמדים בנתיב השמאלי במקרה הזה ,שלא יהיו אי הבנות) :mad: .

העבירה הזו גורמת לך לעקוף מימין,להתעצבן,לעשות דברים שבמצב רגיל לא היית עושה,הכל בשם המהירות הקדושה של 90 או בשם הפרינציפ "למה מי אתה יא אפס שאני אפנה לך את המקום?"

כבר כתבתי פעם על חלום ה-FREIGHTLINER שלי , רק כדי לפנות את הדרך. :evil:

הבעייה שגם אם אתה עובר אותם מימין ועושה להם סימנים של "תחזרו ימינה" או שמאט אותם בכח הם נדבקים לשמאל כאילו חייהם תלויים בזה.

אחחחחחח , לוא רק היו נותנים לי חצי שעה בשבוע של שימוש חופשי ב-0.3... :twisted:

פורסם

אני את המיצווה שלי עשיתי. כל מי שיתקל בפונטו לבנה באזור כ"ס-רעננה, שידע:

הוא לא יקשה על מכוניות עם אגזוז רועש לעקוף מימין.

נ.ב-

זה לא תופס לגבי כל פונטו לבנה באזור כ"ס רעננה.

• תוכן חדש...