Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

running boards בעברית?

מתרגמת
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6181 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

האמת היא שאני אורחת בפורום שלכם (הלוואי שהייתה לי מכונית אספנות ויכולתי להיות חברה תורמת, אבל לצערי אין לי).

אני מתרגמת ספר שמתרחש בתקופת מלחמת העולם השנייה ומופיעה בו מכונית אוסטין 10. נאמר שכמה חברים מתאספים על ה-running boards של המכונית. מדובר במדרגה שיש בשני צדי המכונית. איך קוראים לה בעברית?

המון המון תודה,

מתרגמת מתוסכלת

פורסם

לא שמעתי על מושג מדויק, אפשר אולי לומר "מדרכה".

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

פורסם

הייתי מתרגם זאת כמידרך צד. במדרגות(סולמות) צד מטפסים לקבינה של משאית. אוסטין 10 היתה משפחתית קטנה ולא מרשימה במיוחד.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

שלום מתרגמת,

ראשית, אין צורך ברכב אספנות כדי לכתוב פה. למעשה, לרוב הכותבים פה אין רכב אספנות, ולמקצתם אף אין כלל רכב...

איזה ספר את מתרגמת? אל תשכחי לתת קרדיט על התרגום :wink::lol:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...