Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סובארו

אתה כנראה תכיר אותם ממש בקרוב

וכמו החתימה שלך, "יש כאלה שלומדים בדרך הקשה"

אני כבר לא "חדש בפורום"!!! אני "נהג חדש"!!

נהג חדש???? אני???!!! :brickwall:

לא!!!!

פורסם

אם משנת 03 לא החלפת לרכב שמן + פילטר, לא החלפת חלקים עקב בלאי טבעי ולא החלפת חגורת טיימינג (במידה ויש כזו וזו לא שרשרת כמו בניסן למשל) אני מרחם עם אישתך שיום אחד תתקע עם עגלת הסופר בשולי הכביש.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

הצרפתיה מכה בפעם החמישית!

היום בשעה טובה קיבלתי את האוטו מהמוסך מרוצה ומבסוט אני נוסע להנאתי.

כשלפתע חוזרת הבעיה שבגללה האוטו התעכב במוסךבגללו מנורת צ'ק אנג'ין דולקת והמנוע עובר לעבוד על 2 צילינדרים.

כשהאוטו היה במוסך הוחלפו חמש מחשבים בדקו את האוטו אנשים ממוסך פג'ו ואחרי הרבה כאב ראש הבעיה נפתרה.

עד עכשיו כמובן!

מישהו יכול לעזור לי בבקשה בלאתר את הבעיה אני והמוסכניק עובדי עצות!

קצת פרטים:

האוטו נכנס לטיפול ענק במוסך שכלל:החלפת בולמים החלפת טיימינג מחזירי שמן, כוהל הצתה, אינג'קטור מס' 1, מחשב ועוד כמה דברים קטנים שלא קשורים לכלום.

בתודה רבה מראש לכול העוזרים

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

פורסם

מישהו?

תודה על עריכת הכותרת אך היא לא נכונה!

התכוונתי למשהו אחר בפיחת שרשור זו

ואללה לא ידענו שהתכוונת למשהו אחר וזה אחרי שכתבת:

העם להמשיך לסוע ברכב הזה או למכור אותו ולקנות רכב עם פחות בעיות?

להבא ננסה לקרוא את מחשבותיך בצורה יותר ברורה - הנהלת הפורום

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

פורסם

לדעתי קבל המלצה לאחד מבעלי המקצוע המומלצים ביותר בפורום וגש לאחד מהם. נראה לי שלא באמת פתרו את התקלה שגרמה נזק למחשב. איך תסתדר עם המוסך שכבר התחיל לטפל בבעיה? מקווה שתסתדר. אם אתה מאמין המוסך תישאר בו.

פורסם

המוסכניק הוא כן חבר בפורום ומאוד מוערך!

הבעיה נפתרה!

אחד החוטים קיצר עם הגוף וזה גרם לכול הבעיה.

תודה לכול העוזרים

• ספונסר פורום
פורסם

שלום לכולם.

אני אכן חבר בפורום ושמח לשמוע שאני מוערך.

ברכב של פותח השרשור אכן הייתה תקלה שקשה לאיתור,בראשונה הרכב בגיע עם סליל הצתה שרוף,שנמס על מכסה השסתומים וזרק ניצוצות לכל עבר,לאחר החלפתו בחדש התברר שמחשב ניהול המנוע אינו מוציא פיקוד לסליל ההצתה לצילינדרים 1-4

,לאחר בדיקת רציפויות,התנגדויות וקצרים,כולל קצר לגוף שנמצאו תקינות הוחלט על שליחת המחשב למעבדה לתיקון,לאחר קבלת 4 מחשבים מתיקון,שבכולם צצו בעיות שונות של חוסר תקשורת,ומגוון תקלות שלא היו במחשב המקורי(להזכיר,המחשב המקורי היה מניע את המנוע על 2 צילינדרים) הוחלט על הרכבת מחשב מפירוק לאחר התאמתו לרכב במעבדה,אכן המחשב הזה הניע את הרכב והכל היה נראה קשורה.

לאחר כ40 ק"מ של נסיעה הרכב חזר עם אותה התקלה ,צילינדרים 1-4 לא עובדים,עכשיו האבחון היה קל הרבה יותר,שכן בבדיקה חוזרת נמצא קצר לגוף בחוט הפיקוד לסליל ההצתה,לאחר פירוק של צמת המנוע התברר שעקב חיכוך של 2 חוטים בשרשור הבידוד של צמת המנוע נוצר קצר רגעי בין חוט מינוס לחוט הפיקוד,הוחלף שוב סליל הצתה,ותוקנה הצמה ובא לציון גואל.

ראויה לציון סבלנותו של פותח השרשור והבנתו את הארועים,עכשיו רק נשאר לו להנות מהרכב.

בברכה.

אורן

פורסם

יפה. אורן עכשיו אני מקשר את מה שדיברנו לשרשור :-)

בכל מקרה נשמע מהסיפור שאכן היה קצר, ומטבען של בעיות לא קבועות קשה מאד לאתרן.

שמח שהבעיה נפתרה.

פורסם

אני מזדהה עם בעל ה 206...

לאשתי קניתי לא מזמן גם כן 3 דלתות עם מעט פחות קילומטרז'...

הבעיה שבבדיקה לא הרגישו קירטוע ואני כן הרגשתי... חשבתי שזה יעבור

החלפתי בחלף מקורי (800 ש"ח כולל עבודה) הרכב נוסע כמו סוס מושך הילוכים כמו שצריך וצורך פחות דלק... משמעותית.

טפל בו כמו שצריך והוא יחזיר לך בריבית דריבית...

Golf 2008 MK5

פורסם

לכול מי שהבין לא נכון.

לא שילמתי על כול החמש מחשבים הם הוחלפו כביקורת.

הטיפול לא היה כזה קצר, אך מאוד מובן עקב תקלה כזאת.

עם קצת עצבים והתבכיינויות של אורן הוא הצליח לפתור את הבעיה.

ראוי לציין שאורן השקיע הרבה זמן ל-206 שלי אך ידעתי שלבסוף ימצא את הבעיה וכך קרה.

לאחר נסיעה קצרה ברכב(הרגע לקחתי אותו מהמוסך)הרכב מרגיש הרבה יותר חזק ונוח, אני מצטער על כול ההתבכיינויות שלי אך הטיפול היה שווה כול שקל.

תודה רבה לכול התומכים

• ספונסר פורום
פורסם

כן,כאשר החוט קיצר זרם זרם קבוע בסליל הראשוני מה שגרם להתכת הסליל,שהיה סליל חליפי בעל התנגדות לא מתאימה,כאשר הקצר קרה שוב עם הסליל המקורי לא נגרם נזק למחשב ניהול המנוע ולמזרק כמו שקרה עם הסליל הראשוני.

בברכה,אורן

• תוכן חדש...