Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ואללה כל המפגינים האלו שחוסמים את הכבישים ומזהמים את הדציבלים על הבוקר...

ואללה להאכיל אותם עשן MZ זה מעשה צודק.

רוצים להפגין ? לכו לבית של הנשיא.. ליד הבננה יש מספיק מקום להפגין כל השבוע.

תפגינו בבוקר שהוא יוצא לעבודה.. תפגינו בערב שהוא חוזר... רק אל תפריעו לנו בדרך. :evil::twisted:

מסכים בהחלט

טוב שיש כאן אנשים יוזמה שקמים ועושים

כל הכבוד

SENA לשעבר

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כמה שהויכוח הפוליטי הזה מיותר פה.

אישית, דווקא יש לי הרבה מה להגיב, אבל לא נראה לי שזה המקום. לא בא לי להכנס לויכוח על סרבנות או לא, או על מהות הכיבוש, אבל אחד השלבים הבאים אחרי המעשה שלך זה לזרוק רימון לתוך ההמון המפגין.

זהו.

בוקר (כבר פחות) טוב.

אזרח , לעניות דעתי אתה צודק לחלוטין ...

ברם ההוא יצא גבר גבר בעיני עצמו ובעיני הגברים גברים .

זה מה יש ... :roll:

יההה....איזה הומור של צנונים... :roll:

חופשי....איך סיפור משעשע הפך למשהו פוליטי ומדכא!?..

הנשיא קורא לכולם..להוציא את המקל מהתחת!

תאר לעצמך שקים לפחות טיפש אחד עם הומור מחורבן ( כמוני ) שלא ממש יזהה את דקויות הסטירה-הכה-מעודנת-מוקפדת-איכותית שהופגנה כאן ...

:roll:

Take a Walk on the Mild Side

פורסם

אישית, דווקא יש לי הרבה מה להגיב, אבל לא נראה לי שזה המקום. לא בא לי להכנס לויכוח על סרבנות או לא, או על מהות הכיבוש, אבל אחד השלבים הבאים אחרי המעשה שלך זה לזרוק רימון לתוך ההמון המפגין.

זהו.

בוקר (כבר פחות) טוב.

אזרח , לעניות דעתי אתה צודק לחלוטין ...

ברם ההוא יצא גבר גבר בעיני עצמו ובעיני הגברים גברים .

זה מה יש ... :roll:

יההה....איזה הומור של צנונים... :roll:

חופשי....איך סיפור משעשע הפך למשהו פוליטי ומדכא!?..

הנשיא קורא לכולם..להוציא את המקל מהתחת!

תאר לעצמך שקים לפחות טיפש אחד עם הומור מחורבן ( כמוני ) שלא ממש יזהה את דקויות הסטירה-הכה-מעודנת-מוקפדת-איכותית שהופגנה כאן ...

:roll:

טוב...זה באמת הזמן לפרוש מהשירשור הזה...הנשיא איש לא פוליטי, לא דתי, ולא צבעוני...

ראש הממשלה: " לא נשחרר בוטנים עם מלח על הידיים!!!" :onfire::screwy:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם

זהו.

בוקר (כבר פחות) טוב.

מה עם לדרוס אותם בטנק? לרסס אותם עם תת-מקלע :)

יאללה... הם הביעו דיעה, לMZ היה מה לומר אז הוא הביע דיעה גם.. לא?

רון.

-לא פוליטי לא פוליטי לא פוליטי לא פוליטי לא פוליטי לא פוליטי לא פוליטי לא פוליטי לא פוליטי לא פוליטי לא פוליטי לא פוליטי לא פוליטי לא פוליטי לא פוליטי-

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

אההה הביע דעה... כן.. זה בסדר... גם אני הבעתי, אגב.

מתוך תקנון הפורומים:

"זהו אתר רכב, ולמרות שקיים גם פורום אוף-טופיק, אנחנו מעוניינים להמנע מריבים פוליטיים

ורעיוניים בין המשתמשים"

ככה סתם, שתהיה מעודכן. לכל הופעה יש את הבמה המתאימה.

ולמקרה שלא שמת לב, ההודעה של MZ הייתה טעונה במסר פוליטי. מאד.

זהו.

בוקר (כבר פחות) טוב.

רון.

-לא פוליטי לא פוליטי לא פוליטי לא פוליטי לא פוליטי לא פוליטי לא פוליטי לא פוליטי לא פוליטי לא פוליטי לא פוליטי לא פוליטי לא פוליטי לא פוליטי לא פוליטי-

פורסם

זהו.

בוקר (כבר פחות) טוב.

"Confutatis maledictis

Flammis acribus addictis,

Voca me cum benedictis"

פורסם

בשעות הבוקר, ב"דשא" שמיד לאחר העלייה להלכה כשבאים מהצפון ?

יש לו שם כדרוגל , ובובת נמר, ועוד כל יני דגלים וכו, מישהו יודע על מה אני מדבר, ?

או שאני נשמע קצת הזוי ?

פורסם

מה יהיה?

לגבי השרשור המגוחך הזה - כידוע לMZ יש הומור משובח, ואם במקום הפגנה לשחרור סרבנים היה כותב הפגנה של נשים בשחור?

חאאלס!!!!! :evil:

לא לעניין כל הויכוח המטופש הזה!!!

קחו את זה בהומור וכמו שאמר הנשיא "תוציאו את המקל מהתחת" :twisted:

יום טוב לכולם

פורסם

לא, אתה לא הוזה.

הייתה עליו כתבה באחד המקומונים של תל אביב באחד מהסופש"ים האחרונים.

האיש הזה הוא חסר בית שגר באיזה חושה שהוא בנה שם. לפי מה שהוא אומר המטרה שלו היא לשמח את האנשים שעוברים באיילון. הוא קופץ, רץ ועושה סלטות.

אפשר לראות אותו רק מאיילון דרום. בצד השני יש חומה שמסתירה.

בשעות הבוקר, ב"דשא" שמיד לאחר העלייה להלכה כשבאים מהצפון ?

יש לו שם כדרוגל , ובובת נמר, ועוד כל יני דגלים וכו, מישהו יודע על מה אני מדבר, ?

או שאני נשמע קצת הזוי ?

פורסם

מתוך תקנון הפורומים:

"זהו אתר רכב, ולמרות שקיים גם פורום אוף-טופיק, אנחנו מעוניינים להמנע מריבים פוליטיים

ורעיוניים בין המשתמשים"

זהו.

בוקר (כבר פחות) טוב.

רון.

רק עכשיו התפנתי לקרוא את כל השרשור ואני ממש נפעם לאיזה מקום השירשור הזה הגיע.

רק כדי לסבר את אוזני הגולשים:

1) לא היה ולו שמץ של כוונה להעמיס על ההודעה איזשהו מסר פוליטי.

2) המרחק בין לפלוט עשן מאגזוז של אופנוע לבין ליזרוק רימון לתוך ההמון רחוק כמרחק מזרח ממערב, מי שטען כך, נסחף מעל ומעבר, בדיוק כמו שאני יכול להעיד שעישון מריחואנה לא בהכרח מדרדר לקוקאין (למרות שהרשויות ממש חושבות כך).

3) המעשה חוליגני? כן הוא חוליגני אבל נעשה ביודעין מתוך רוח היתולית ומתוך ידיעה שנזק לא יגרם לאף אחד מהסובבים (למען האסטמתים שבכל מקרה יכולים לסבול מהאוטובוסים שנעים על אותו ציר)

4)אם מישהו מהקוראים הקיש שהמעשה נעשה כדי "לצאת גבר" אני יכול לתקן שמעולם לא עשיתי משהו כדי לרצות את הסובבים או כדי לגרום לרושם על היותי זכר.

5)מי שנפגע ריגשית מהמעשה או נהרס לו הבוקר מאירוע כזה- שיקח "פרוזק" וינסה לחשוב שלפחות הוא טוב יותר ממני ואם תרמתי בהרגשת העליונות לאותו גולש - דיינו.

6)לאחר מעשה ולאחר קריאת התגובות, אם הייתי מגיע לאותו מצב שוב......... כנראה הייתי עושה זאת פעם נוספת, כך שניתן להגדיר אותי כ"חסר תקנה".

7)אם הייתי עושה את אותו מעשה נגד הפגנה של "ציידי ליוויתנים והורגי חיות נכחדות" התגובות היו שונות? מי שעונה "כן" פיספס את ההודעה ובחר לקחת אותה למקום הלא נכון.

8) מישהו יודע אם במקרה שמן חצי סינטטי מעשן יותר משמן מינרלי?

המשך ערב טוב לכל מי שעוד יכול להנות ביום הזה.

"ברחל ביתך, זה נכון שיש לך רק בנים?"

פורסם

עם השרשור הזה וכיצד הוא התפתח אבל אם זה מה שמפתח פה את הדיון אז ב'סדר.

שנית מה אתם רוצים ממנו זה לא שהוא עשה זאת בכוונה זה בכל זאת מ.ז. העשן הוא מצב תמידי. אתם חושבים שהוא באמת ראה אותם עם כל העשן הזה מסביב? 8)

שלישית ועכשיו זה מוכח מ.ז. הוא מפגע סביבתי :lol:

תבדקו בעצמכם:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2876221,00.html

פורסם

אולי לא הייתה כוונה להעמיס מסר פוליטי, אבל תקרא את ההודעה המקורית שלך, ותסתכל כמה רב המרחק בין הכוונה לתוצאה. מעבר לכך, הרלוונטיות של ההודעה לפה, למרות הכל, היא דווקא לא נתונה לויכוח - היא לא.

המרחק בין אלימות מילולית לבין ביצוע בפועל הוא הרבה יותר קצר ממה שמקובל לחשוב. לא צריך להסתכל רחוק אחורה כדי למצוא דוגמאות. ומעבר למהות ההודעה שלך פה, אותי - אישית לפחות - קומם חוסר הסובלנות והסבלנות; אין קשר אם אתה או אני מסכימים עם הקבוצה המפגינה או לא.

ובאמת שעוד לא התחלנו לדבר על מהות הכיבוש. לא כאן המקום.

טל סיכם את זה כאן בצורה טובה.

http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=30110&sid=9120cdf6b9f86b9d685e2c891cf4a6cf

זהו, אבי.

מתוך תקנון הפורומים:

ורעיוניים בין המשתמשים"

רק עכשיו התפנתי לקרוא את כל השרשור ואני ממש נפעם לאיזה מקום השירשור הזה הגיע.

רק כדי לסבר את אוזני הגולשים:

1) לא היה ולו שמץ של כוונה להעמיס על ההודעה איזשהו מסר פוליטי.

2) המרחק בין לפלוט עשן מאגזוז של אופנוע לבין ליזרוק רימון לתוך ההמון רחוק כמרחק מזרח ממערב, מי שטען כך, נסחף מעל ומעבר, בדיוק כמו שאני יכול להעיד שעישון מריחואנה לא בהכרח מדרדר לקוקאין (למרות שהרשויות ממש חושבות כך).

3) המעשה חוליגני? כן הוא חוליגני אבל נעשה ביודעין מתוך רוח היתולית ומתוך ידיעה שנזק לא יגרם לאף אחד מהסובבים (למען האסטמתים שבכל מקרה יכולים לסבול מהאוטובוסים שנעים על אותו ציר)

4)אם מישהו מהקוראים הקיש שהמעשה נעשה כדי "לצאת גבר" אני יכול לתקן שמעולם לא עשיתי משהו כדי לרצות את הסובבים או כדי לגרום לרושם על היותי זכר.

5)מי שנפגע ריגשית מהמעשה או נהרס לו הבוקר מאירוע כזה- שיקח "פרוזק" וינסה לחשוב שלפחות הוא טוב יותר ממני ואם תרמתי בהרגשת העליונות לאותו גולש - דיינו.

6)לאחר מעשה ולאחר קריאת התגובות, אם הייתי מגיע לאותו מצב שוב......... כנראה הייתי עושה זאת פעם נוספת, כך שניתן להגדיר אותי כ"חסר תקנה".

7)אם הייתי עושה את אותו מעשה נגד הפגנה של "ציידי ליוויתנים והורגי חיות נכחדות" התגובות היו שונות? מי שעונה "כן" פיספס את ההודעה ובחר לקחת אותה למקום הלא נכון.

8) מישהו יודע אם במקרה שמן חצי סינטטי מעשן יותר משמן מינרלי?

המשך ערב טוב לכל מי שעוד יכול להנות ביום הזה.

זהו.

בוקר (כבר פחות) טוב.

רון.

• תוכן חדש...