Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שוב שלום,

במסגרת מאמצי מציאת רכב הלכתי לראות, בין היתר, סיטרואן קסרה ידנית 1800 16V שנת 98, יד שניה עם 117K ק"מ. הרכב נראה מטופל מאד ושמור, צמיגים חדשים, אחרי טיפול וטיימניג וכו'.

הנטייה שלי היא לקחת לבדיקה ולשאוף לסגור את זה. אחת הסיבות היא, לא אתכחש, היא שדי נמאס לי מהחיפושים ומהשארת כסף למכונים - מספיק! אני צריך כבר את האוטו. הבן אדם פה נראה בסדר, הרכב כנראה סביר אז השאלה שלי אליכם היא בעצם - מה לבדוק במיוחד? איפה הקאצ'ים ועד כמה זה עלול לכאוב לי אח"כ. אציין עוד שבכל מקרה הנטייה שלי היא לצרפתית 1.6-1.8 שנת 97-99 ככה שהמלצות יפניות לא יתאימו עבורי.

בעיקר אשמח לשמוע דעות ממי שיש/היה בבעלותו קסרה ו/או טיפל בה כמוסך/חבר וכו'.

התייחסות לביצועים דינמיים, מעבר לדעה כללית - תתקבל בברכה.

המון תודה,

אלף.

פורסם

מכונית נחמדה מאוד

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

המון תודה,

אלף.

מנוע 1.8 112 כ"ס (כמו בקסנטיה ,C5 ופיקאסו) 16 קג"מ

נתוני ביצועים לפי AUTOCAR :

*0-96 קמ"ש 9.8 שניות

*0-160 קמ"ש 28.1 שניות

*50-110 קמ"ש 9.8 שניות

*80-110 קמ"ש בהילוך 5 12.9 שניות

*96-0 בלימה 3.1 שניות

*משקל 1115 ק"ג

*צ. דלק בשיוט 37 מיילים לגלון. במבחן 31 מיילים לגלון.

פורסם
שוב שלום,

במסגרת מאמצי מציאת רכב הלכתי לראות, בין היתר, סיטרואן קסרה ידנית 1800 16V שנת 98, יד שניה עם 117K ק"מ. הרכב נראה מטופל מאד ושמור, צמיגים חדשים, אחרי טיפול וטיימניג וכו'.

הנטייה שלי היא לקחת לבדיקה ולשאוף לסגור את זה. אחת הסיבות היא, לא אתכחש, היא שדי נמאס לי מהחיפושים ומהשארת כסף למכונים - מספיק! אני צריך כבר את האוטו. הבן אדם פה נראה בסדר, הרכב כנראה סביר אז השאלה שלי אליכם היא בעצם - מה לבדוק במיוחד? איפה הקאצ'ים ועד כמה זה עלול לכאוב לי אח"כ. אציין עוד שבכל מקרה הנטייה שלי היא לצרפתית 1.6-1.8 שנת 97-99 ככה שהמלצות יפניות לא יתאימו עבורי.

המון תודה,

אלף.

הדברים העיקריים שצריך לבדוק זה גיר אוטומט בעייתי ודשבורד שנוטה להתפרק מאוד מאוד מהר ...

חוצמזה זה רכב מצויין ומומלץ בחום ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
שוב שלום,

המון תודה,

אלף.

הדברים העיקריים שצריך לבדוק זה גיר אוטומט בעייתי ודשבורד שנוטה להתפרק מאוד מאוד מהר ...

חוצמזה זה רכב מצויין ומומלץ בחום ...

מדובר על קסארה ידנית. מה שדי יקשה עליו לבדוק את הגיר האוטומטי.

לבדוק נוזל קרור יעודי ולא סתם מים.

קח בחשבון שאם הבולמי זעזועים מקוריים , הם די מתים...

גיא.

פורסם

רשמתי:

דשבורד

נוזל קירור

בלמ"ז

עד כאן נראה סביר.

שאלה: מה סדר הגודל למחיר בולמ"ז אם אכן יתגלו כגמורים (המוכר לא ציין שהוחלפו) והאם מגלים דבר כזה מייד בבדיקה?

שוב תודה,

אלף

פורסם

בסקסו מדובר על 2500 שקל בערך למקוריים.

תבדוק מה שבודקים בכל רכב משומש, תעיף מבט בהודעות הדביקות בפורום הזה.

בהצלחה!

גיא.

פורסם
רשמתי:

דשבורד

נוזל קירור

בלמ"ז

עד כאן נראה סביר.

שאלה: מה סדר הגודל למחיר בולמ"ז אם אכן יתגלו כגמורים (המוכר לא ציין שהוחלפו) והאם מגלים דבר כזה מייד בבדיקה?

שוב תודה,

אלף

בין 500 ל600 ש"ח לבולם קדמי מקורי יחיד.

אני בספק אם יש צורך להחליף גם את האחוריים.

פורסם

הלכתי לראות את אותה קסרה ברמת השרון, דיי התלהבתי שראיתי את המודעה היות ויש רק 5 כאלה בארץ.

לאחר נסיעת מבחן דיי התאכזבתי, הרכב מת מתחת ל-4000 סל"ד ועוד אני נוהג על MI שלא ידוע במומנט שלו, הרכב לא היה רך על הכביש כמו שחשבתי והשדה ראיה היה גרוע בנוסף הצבע לא היה במצב שמור כל כך.

לא מצדיק 10K להוסיך על על ZX בשביל הרכב לכן ירדתי אבל אני ממליץ על הרכב.

פורסם

לא מדובר ברכב ספורטיבי יש להפנים זאת.

ללא קשר בסה"כ לגבי הידני מדובר בחבילה נחמדה מאד במחיר שווה לכל נפש.

לקונה הפוטנציאלי, שימת דגש על תחלואי סיטרואן הסטנדרטיים, ה- 1.8 16V לא שונה מהיתר.

Never drive faster than your guardian angel can fly

• תוכן חדש...