Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5057 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

בעיה שקרתה לי לפני כמה ימים באפלאוז שלי שאני בא להניע ויש מצבר והכל טוב ויפה וכשאני מסובב תסוויץ אין סטרטר יש מין קול כזה של "תק" מכיוון המכססה מנוע ואין סטרטר אפילו לא קצת!

אחרי שחברים ניסו לעזור ואני תוך כדי שמישהו מנסה לתת סטרטר הסתכלת במכסה מנוע הרעש בא מאזור המתחת של מכסה הפילטר אוויר ובסופו של דבר אחרי המון ניסיונות היה מין עשן טי טיפה משם וזה הניע.

נסעתי כיבתי את הרכב ניסתי להניע שוב, הצליח בלי שום בעיה ולא היה זכר לבעיה

כנ"ל נסעתי אתמול ושלשום הכל רגיל אפילו היום לפנות בוקר.

אני בא להניע עכשיו שוב יש תבעיה אין רעש של סטרטר ויש מין תק לא משנה כמה אני מנסע להניע אין שום רעש של סטרטר ובסוף הסוף יש המפתח יש "תק".

המצבר מלא ואין שום בעיה האורות דולקים בחוזקה וזה לא הבעיה.

מה הבעיה פה ואיך להניע אותו?

יש בזה משהו...

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כמה טפיחות עידוד בריאות על הסטרטר (עם קת של פטיש) יבהירו אם מדובר בסטרטר גמור. הסטרטר אמור "להשתחרר" ולהניע.

תנסה ותחזור אלינו. יכולות להיות עוד מיליון סיבות. (אחת שאני מקווה ששללת בוודאות בעזרת מד טעינה היא מצבר גמור)

נתקו

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

גם אני חיפשתי לך תמונה. אבל רפי הקדים אותי.:lol:

בכל מקרה, כמו שרפי אמר, המתנע מקבל כבל + עבה ונמצא בצד ל גלגל התנופה. אולי אחד מבעלי האפלאוז בפורום יכוון אותך טוב יותר.

עוד כמה תוספות. התקתוק שאתה שומע הוא הסולנאויד שאמור להפעיל את המתנע. אם תשאיר אותו במצב תפוס יותר מידי זמן הוא עלול להתחמם ולהשרף. ברגע שהוא נתפס הוא אמור לספק מספיק חשמל לסיבוב המתנע. אם המתנע לא מתחיל להסתובב לא יעזור להשאיר את המפתח במצב התנעה.

או שהוא לא מספק מגע למתנע,או שהוא מספק אבל הפחמים במתנע לא נוגעים בעוגן ולא מעבירי לו מתח.

בכל מקרה, במעט אלימות הוא עשוי להשתכנע לתת לך עוד התנעה אחת שתספיק לך כדי להגיע לחשמלאי רכב/משפץ מתנעים.

פורסם

גם לי יש את אותה הבעיה, רק שאצלי הסטארטר נתפס בעיקר אחרי נסיעה (אפי' שעה אחרי). ואז אני מצליח להניע רק עם התנעות קצרות ומהירות. (קצת פראיות יש לציין)

כך שאני לא בטוח שהבעיה קשורה ישירות לסטארטר. (אני עד היום לא יודע מה הבעיה).

מדובר באפלאוז 95

המשפט הבא הוא אמת,

המשפט הקודם הוא שקר !

פורסם
גם לי יש את אותה הבעיה, רק שאצלי הסטארטר נתפס בעיקר אחרי נסיעה (אפי' שעה אחרי). ואז אני מצליח להניע רק עם התנעות קצרות ומהירות. (קצת פראיות יש לציין)

כך שאני לא בטוח שהבעיה קשורה ישירות לסטארטר. (אני עד היום לא יודע מה הבעיה).

מדובר באפלאוז 95

איך אתה מניע?

יש בזה משהו...

פורסם

בדייהו שבחתימה המתנע מחליק (תוך צרחות) בעיקר לאחר נסיעה. ברור שזה בגלל האלקטרו מגנט שדוחף את גלגל השיניים (וברור שעקב קמצנות/תפרנות יתר אני הורס את גלגל התנופה בכך שאיני משפץ סטרטר) לא ברור לי למה אחרי שהרכב עמד לילה הוא תמיד מניע ללא החלקה ואחרי נסיעה הוא מחליק ב1 מ 10 התנעות...

פעם שמעתי תאוריה על גריז יבש שעובד טוב יותר כשהוא קר. את נכונות האגדה תשפוט בעצמך.

פורסם

אני "משחק" עם הסטארטר, וכך אחרי כמה נסיונות זה מניע.

אך אני בטוח שלא זה הפתרון. (וגם במוסך לא ממש ידעו, ולא בא לי להחליף חצי אוטו עד לפתרון).

המשפט הבא הוא אמת,

המשפט הקודם הוא שקר !

פורסם

זו בדיוק כוונתי

גם אצלי אין סטארטר, רק רעש של "טק" בסוף הסויץ'

המשפט הבא הוא אמת,

המשפט הקודם הוא שקר !

פורסם

...או הפגיעה של גלגל השיניים בגלגל התנופה.

שרטוט מגניב ביותר.

חבל שלא רואים איך הפחמים יושבים על הקפיצים. רציתי להסביר את כוונתי שהפחמים לא נוגעים.

פורסם

שלום רב !

במידה ותיבת ההלוכים ידנית, יש לנסות להניע בדחיפה, ולנסוע ישירות לחשמלאי רכב מקצועי, לשם אבחון האם הבעייה בסטרטר או בעייה במנוע.

וזאת למה, בגלל השרשורים הארוכים והמתמשכים שלך של איבוד מי קירור מסיבי, של מי קירור, קיים חשד שמי קירור חדרו לתא השריפה, וקיימת נעילה הדרוסטטית, המונעות מהבוכנות להסתובב, וזהו התק, שאתה שומע, בעת ניסיון התנעה, והסיבה לעשן, מתחת למכסה המנוע,בדוק מפלס מי קירור ברדיאטור, ואם קיים מחסור רציני, חשדי מוצדק.

באם תעדכן, נוכל להתקדם.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
שלום רב !

במידה ותיבת ההלוכים ידנית, יש לנסות להניע בדחיפה, ולנסוע ישירות לחשמלאי רכב מקצועי, לשם אבחון האם הבעייה בסטרטר או בעייה במנוע.

וזאת למה, בגלל השרשורים הארוכים והמתמשכים שלך של איבוד מי קירור מסיבי, של מי קירור, קיים חשד שמי קירור חדרו לתא השריפה, וקיימת נעילה הדרוסטטית, המונעות מהבוכנות להסתובב, וזהו התק, שאתה שומע, בעת ניסיון התנעה, והסיבה לעשן, מתחת למכסה המנוע,בדוק מפלס מי קירור ברדיאטור, ואם קיים מחסור רציני, חשדי מוצדק.

באם תעדכן, נוכל להתקדם.

בברכה

צביקה

הרכב אוטומט ולא נראלי שזה בגלל האיבוד של מי הקירור האיבוד הוא לא מסיבי.

הוספתי היום טיפ טיפה של מים לרדיאטור.

איך פותרים תבעיה?

ואיך אתה מסביר את זה שזה קרה בעבר והצליח להניע בסופו של דבר יומיים שלושה בלי שום בעיה וזכר לבעיה?

בוא נצא מנקודת הנחה שזה נעילה הידרוסטטית , מה עושים?

יש בזה משהו...

• תוכן חדש...