Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני אשמח לעזרה שלכם בפענוח של בדיקת רכב

זה ממש חשוב לי כי אני ממש יום לפני קניה.

הרכב המדובר הוא פיאט פונטו ספייס אוטומט יד שניה 77 אלף קילומטרים שנת 2005 גירסא דינמיק עם ה 80 כ"ס.

אם צריך עוד פרטים תגידו לי.. ואם לא רואים טוב חלק מהפרטים תגידו לי אני אקריא לכם מהדף..

זה ממש ממש חשוב לי ודיי דחוף

המון המון תודה לעוזרים!!

אני ממש מעריך את זה..

דוח בדיקה1- לפורום.jpg

דוח בדיקה2.jpg

סובארו לאגסי 93' נפח 1600

יונדאי אקסנט 2001' נפח 1500

(ובקרוב אוטו חדש)

פורסם

לדעתי, אין שום דבר שפוסל את הרכב.

אבל, צריך להשקיע בזוג צמיגים, החלפת גומיות לציריות (בתקווה שלא צריך להחליף גם את הציריות עצמן),

המצבר מתקרב לגיל 3, תושבות מנוע.

כדאי לגשת למוסך כדי לקבל מושג לגבי מחירים לתיקון הליקויים, ולהגיע להבנות עם המוכר לגבי המחיר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה רבה!

היה חשוב לי לשמוע שאין איזה משהו קריטי שפוסל את הרכב כי מסומן על הרבה סעיפים "לא תקין" אבל חלק אמרו לי שזה לרוב רק כיסוי תחת כמו שאומרים למכון בדיקה אני פשוט לא הכי מבין אז גם הלכתי לבדיקה עם מישהו שמבין וכל תהליך הרכישה נעשה איתו, אבל בכל זאת רציתי עוד חוות דעת.

אז סה"כ אוטו ששווה קניה,נכון?

מבחינת תיקונים- צמיגים לא בדקתי כמה עולה, כמה עלות של החלפת צמיגים בערך לסוג אוטו הזה? רק בערך..

גומיות אמרו לי זה עניין של עשרות שקלים לא רציני

ותושבת מנוע זה 200-300 שקל

כמובן שהורדתי במחיר על כל עניין התיקונים

אשמח לעוד תגובות, ומי שיודע כמה עולה צמיגים חדשים זה מעניין.

תודה שוב!

(ובקרוב אוטו חדש)

פורסם

החלפה של גומיות לציריות לא עולה כמה עשרות שקלים, ואם תגלה שהגומיות קרועות מזה זמן רב ולכלוך חדר אל תוך הציריות תצטרך להחליף את שתיהן מה שיעלה פי כמה וכמה מעשרות השקלים.

גם החלפה של תושבות מנוע יקרה יותר מ200-300 ש"ח. זאת אולי עלותה של התושבת ללא עבודה של המוסך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מבחינת הגומיות יש חור קטנטן.. ולי אמרו שזה כמה עשרות שקלים אולי המוסך הטעה אותי לא יודע, נבדוק את זה שוב.

ותושבת מנוע זה 300 שקל עם עבודה, למה יותר? ככה המוסך אמר לי..

מבחינת הצמיגים כנראה שלא אצטרך להחליף כי הבעיה נוצרה מזה שצריך לעשות כיוון פרונט ולאחר שאני אעשה הצמיגים לא ימשיכו להישחק, אפשר לנסוע איתם ללא בעיה כרגע.

(ובקרוב אוטו חדש)

פורסם

ומה עם שאר הדברים הלא תקינים בבדיקה? יש שם ממש הרבה!

רעש מערכת שסתומים

רעש פנימי ממיסבים

סימני שריפת שמן

תושבות מנוע פגומות

מחשב מערכת דלק ומערכת הזרקת דלק לא נבדקו זה קריטי?

נקישה בשיוב הילוכים?

זה דברים קריטים? או כיסוי תחת של המכון לבדיקה?

(ובקרוב אוטו חדש)

פורסם

רעש מערכת שסתומים - לרוב כסת"ח.

רעש פנימי ממיסבים - לרוב כסת"ח.

סימני שריפת שמן - לרוב כסת"ח, אבל די בקלות אפשר לבדוק האם הרכב שורף שמן בצורה משמעותית.

תושבות מנוע פגומות - הנושא כבר עלה.

מחשב מערכת דלק ומערכת הזרקת דלק לא נבדקו - זה קריטי רק אם יש בהם תקלה. מדוע לא נבדקו? אני מנחש שזה בגלל שמדובר במערכת יקרות וקשות יחסית לאבחון ומכון הבדיקה ניסה להתחמק מלתת עליהם אחריות.

נקישה בשיוב הילוכים - כסת"ח. ברכב הזה לא יכולה להיות נקישה כי אין שילוב של הילוכים.

פורסם

חוץ מתושבות מנוע (שכבר דובר עליהן), כל השאר ניסוח סטנדרטי של המכונים.

לדעתי, אתה מתעסק בקטנות.

לא פשוט למצוא פונטו ספייס במצב טוב.

הרכב שבדקת,לדעתי, כן במצב טוב.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אוקיי תודה

פשוט לפי הבדיקה זה היה נראה לי כמו אוטו לא מטופל.

לא מחליף גומיות לצרייה, לא עושים כיוון פרונט (שזה דבר שלא צריך למתוח בזמן)

אם אתם אומרים שלא אז סבבה.

(ובקרוב אוטו חדש)

פורסם

גומיות לציריות זה משהו שלא משפיע על הנסיעה באופן, ולכן אם לא מתכופפים מתחת לרכב מדי פעם ובודקים - לא מגלים שהן קרועות עד הטסט או עד שהציריות הולכות.

גם כיוון פרונט לקוי קשה לנהג הממוצע לאבחן לפני שהמצב חמור, והרבה פעמים בטפסי הבדיקה מתריעים על הפרונט הרבה לפני שהמצב חמור.

פורסם

סליחה שאני סוטה קצת מהייעוץ אבל זה קצת מרתיח אותי שנראה כאילו הטופס בדיקה נכתב בלי שום קשר לרכב.

כמו שצביקה כבר אמר הרי אין פה שילוב הילוכים כי זה גיר רציף. טוב שלא כתבו שהקלאץ' מחליק

האם ניתן להתלונן על הבודק לאיגוד המוסכים או מישהו?

פורסם

לאון זה פעם שנייה שמישהו אומר לי את זה.. שזאת בדיקה לא רצינית

לא פתחו גלגלים לא בדקו מערכות מסויימות

לצערי אני לא מבין בזה , הלכתי עם מישהו שמבין אבל אמרו לי שהכל בסדר והבדיקה טובה בכללי והתיקונים זה לא יותר מ 1500 ש"ח

(ובקרוב אוטו חדש)

• תוכן חדש...