Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6216 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב שוב,ברשותי פורד פיאסטה מודל 98. ברצוני להחליף חוטי הצתה (בעצמי). מישהו התנסה בכך ויודע אם אפשר לעשות את זה בלי לפרק את הסעפת יניקה,אם כן איז איך?

כמו כן יש לי בעיה עם המכסה של פיית התדלוק. בבואי לפתוח את הפייה,נתקלתי בקושי,כאילו המפתח מסתובב על ריק. לבסוף שסובבתי חזק ולחצתי הוא נפתח ונשלף,אך עכשיו כשאני רוצה לסגור אותו,אני לא מצליח כי שאני מסובב חזרה ימינה המפתח מסתובב על ריק,ולפי הבנתי המפתח והחלק הפנימי של המכסה אמורים להסתובב ביחד,מישהו יודע מה אפשר לעשות?

פורסם

איך הגעת לפרק את סעפת היניקה???

כולה לפתוח שש ברגים של הכיסוי שעל מכסה השסתומים לאחר מכן לשלוח יד לאחורה ולהחליף אם תרצה להחליף את סליל ההצתה שמרבית הסיכויים שהוא מהווה לך בעיה שבגינה אתה מעוניין להחליף חוטים אז ורק אז תצטרך להיכנס מתחת לאותו(או להרים אותו על ליפט) אחרת לא תצליח.

פורסם

אני חושב שפותח השרשור צודק חוטי ההצתה מגיעים מתחת לסעפת פירוק ,מכסה שסתומים לא יעזור בכלום. אבל אין צורך לפרק את הסעפת .להרים את הרכב ולהחליף כל אחד בתורו כדי לא לעשות בלאגן.לגבי המנגנון יש בית פלסטיק ואת הצילנדר.

יש שם סוג של נעילה תנסה לשחרר אותו ידנית תשחק איתו ,אם לא הולך כנראה והבית פלסטיק הלך ותצטרך להחליף אותו השאלה כמה ישחוט אותך היבואן.בדרך כלל יותר זול מהצילנדר.יש תחליפי קומפלט עם מנעול ב 50 ש"ח .

פורסם

היי... גם בחנות חלקי חילוף אמרו לי היום לפרק סעפת... נראה לי שאני יאלץ לשלם למוסך בעל כורחי,כי ליפט רציני כמו של מוסך אין לי בנמצא כרגע... אלא אם מישהו יעזור לי עם פתרון יצירתי אופציונלי (?)

בנוגע לתחליפי,היכן אני משיג כזה,רצוי באיזור חיפה והקריות?

תודה,אסף.

פורסם

אפשר לפרק הרבה דברים סתם .אמנם קצת קשה אבל ממש לא חושב שזה הכרחי לפרק את הסעפת בשביל להחליף את החוטים.בכל מקרה אם אתה לא יכול להכנס בבטחה מתחת לרכב גש למוסך.

פורסם

היי,בים חלפים מצאתי חוטי הצתה ומכסה פיית תדלוק חליפי,המכסה בעלות של 55 שקלים והחוטים ב110,יש לציין שבתחילה הם לא נתנו לי את הנכונים,אבל מזל שעברתי את הכביש למוסך ממולם,ושם פרקו את החוטים והחלפתי למתאימים.ההעבודה עלתה 50 ש"ח,וזכיתי ביחס מעולה,ממליץ על מוסך השיש. כדי להחליף אותם היה צורך להכנס מתחת לאוטו ולפרק מיכל עודפים.

אסף.

פורסם
אני חושב שפותח השרשור צודק חוטי ההצתה מגיעים מתחת לסעפת פירוק ,מכסה שסתומים לא יעזור בכלום. אבל אין צורך לפרק את הסעפת .להרים את הרכב ולהחליף כל אחד בתורו כדי לא לעשות בלאגן.לגבי המנגנון יש בית פלסטיק ואת הצילנדר.

יש שם סוג של נעילה תנסה לשחרר אותו ידנית תשחק איתו ,אם לא הולך כנראה והבית פלסטיק הלך ותצטרך להחליף אותו השאלה כמה ישחוט אותך היבואן.בדרך כלל יותר זול מהצילנדר.יש תחליפי קומפלט עם מנעול ב 50 ש"ח .

ראשית לא אמרתי לפרק את מכסה השסתומים אלא את פלסטיק הכיסוי שמכסה את חוטי ההצתה.

לגבייך פותח השרשור אני אומר לך כי אם ברצונך רק להחליף חוטי הצתה הרבה יותר נוח עם ליפט אך אם אין ברשותך ניתן להחליף מבלי להרים את הרכב.

ואני מדבר מתוך ניסיון עשיתי כאלה לא אחת ולא שתיים.

בנינו אם יש לך זיוף במנוע רוב הסיכויים בדגם הזה שדווקא סליל ההצתה הוא מקור הבעיה אז תתחיל מחוטי הצתה ואם לא יעזור תצטרך מוסך להחליף את סליל ההצתה כי את זה באמת לא ניתן ללא ליפט (סים לב סליל ההצתה נהרס בגלל התנגדות גבוהה לכן מומלץ להחליף את החוטים והמצתים במידה והסליל הוא מקור הבעיה)

פורסם

היי,כעת הבעיה נפתרה...

הדבר היחיד שמפריע לי הוא הנסיעה לסירוגין על האוטו של ההורים ואז על שלי חחחחח הפרש של מאה כוח סוס (סובארו בי ארבע 2008) ... בכביש מהיר הרכב משייט ב100,יותר מזה הוא לא אוהב... זה נורמלי?

פורסם

חחחחח לא לא גמדים,יותר בכיוון של המכונאי שהחליף לי את הכבלי הצתה,כעת הרכב נוסע יותר טוב,רק בהתנעה קרה אני צריך להתניע ולתת קצת גז,אחרת הוא מגמגם,ממה זה יכול להיות?

ד.א מישהו מכיר את המדריכים של היינס? אני שוקל להזמין אחד... בעד,נגד?

פורסם

מצטרף לבעיה של התנעה קרה- גם אצלי ברכב צריך לתת איזה 10 שניות גז אחרי התנעה, ואם לא הרכב מתחיל לגמגם (אין לי שעון טורים אבל ברור שזה בגלל שהטורים יורדים). בכל מקרה הרכב לא נכבה, פשוט הטורים יורדים ואז אחרי 3-4 שניות הטורים עולים (כביכול צוק אוטומטי).

יש למישהו מושג מה הבעיה? מצערת מלוכלכת?

פורסם

היי ניסן (זה השם שלך או על שם היצרן?)...

אחרי שראיתי,בוודאות אני אומר שאין מצב לעשות את זה מלמעלה מבלי לפרק מלא דברים... מה שכן אפשרי זה בלוקים וג'ק גבוהה במיוחד...

מה אתה אומר לגביי ההנעה ידידי?

• תוכן חדש...