Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לפני כמה ימים קניתי אוטו - פורד פוקוס TREND מנוע 1.6 - שנת 2006.

עד עכשיו הכל בסדר חוץ מזה שהמערכת המובנית שם לא מפעילה דיסקים צרובים.

מישהו יכול להסביר לי בדיוק האם יש שיטה מיוחדת שאני צריך לצרוב בה את הדיסקים כדי שיפעלו שם?

או אם לא, אז להסביר לי בבקשה איך אני יכול לחבר נגן שיש בו שירים ואז לשמוע את זה דרך הרמקולים של האוטו?

בבקשה שמישהו יסביר לי בדיוק מה הצעדים כי אני לא ממש מומחה גדול בזה.

תודה

פורסם

היי,

לא יודע לגבי מודל 2006, אבל במודל 2009 יש בתא הכפפות חיבור AUX שאפשר לחבר אליו MP3.

לגבי הצריבה, יש לצרוב בפורמט Audio CD (ולא MP3) , כמו כן יש לפעמים רדיו-דיסקים שמעדיפים סוגי דיסקים ספציפיים (אני אישית משתמש ב Vertubim)

צחי

פורסם

קודם כל רדיו-דיסק לא ממש מעניין אותו איזה דיסק שמים, אלא אם מדובר במותג באמת נוראי.

דבר שני, תבדיל בין דיסקים צרובים לדיסקים של MP3. דיסק אודיו צרוב אמור לעבוד בכל מערכת, הוא למעשה כמו דיסק רגיל, בעוד שדיסק MP3 כנראה לא יעבוד אצלך.

נסה לצרוב דיסק אודיו במחשב אחר ובמהירות צריבה איטית יחסית, עד 24X, ותראה אם הדיסק מזוהה במערכת.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
נסה לצרוב דיסק אודיו במחשב אחר ובמהירות צריבה איטית יחסית, עד 24X, ותראה אם הדיסק מזוהה במערכת.

דיסק אודיו ז"א לבחור כאשר צורבים באפשרות AUDIO ולא MP3.

אבל השאלה שלי האם אני יכול להכניס לדיסק הזה קבצים מכל סוג (אפילו MP3) או שיש סוג מסוים שאני צריך להקפיד עליו?

פורסם

לא אמור לשנות (כמובן שמומלץ קבצי מוזיקה באיכות טובה אם אתה רוצה להנות)

תוכנת הצריבה ממירה את הקבצים לפורמט אחיד (wave).

באיזו תוכנת צריבה אתה משתמש?

באיזה סוג של דיסקים?

נסה באמת לצרוב במהירות איטית יותר.

עוד בדיקה - הכנס את הדיסק חזרה למחשב לאחר הצריבה ופתח את my computer (המחשב שלי). האם הדיסק מופיע כ Audio CD?

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

פורסם
דיסק אודיו ז"א לבחור כאשר צורבים באפשרות AUDIO ולא MP3.

בדיוק.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

באיזו תוכנת צריבה אתה משתמש?

באיזה סוג של דיסקים?

אני משתמש בתכנת הNERO.

ובדרך כלל דיסקים פשוטים - אני לא שם לב לסוגי הדיסקים השונים.

האם אתה ממליץ על סוג מסוים שאני יכול לרכוש כך שיעבוד אצלי?

פורסם

כפי שנאמר העיקר שזה לא יהיה זבל ממש.

אני נוהג בדר"כ לרכוש דיסקים ממותגים ולא כל מיני מוצרי אופיס-דיפו למינהם.

לשם הניסוי אתה יכול לבדוק דיסקים של כל יצרן מוכר - verbatim,teac,tdk וכו'

כמובן - יכול להיות שמדובר בבעיה במערכת עצמה. נסה ניקוי של העינית.

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

• תוכן חדש...