Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיבור זוג רמקולים במקביל לסאב, אפשרי?

שימו לב! השרשור הזה בן 5646 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אהלן,

יש לי מגבר של JBL,לא זוכר את הדגם המדוייק, אבל הוא נראה בידיוק כך.

המגבר מחובר לזוג רמקוליים קדמיים של מוראל קומפוננט וגישור לסאב(חלש).

מי שנסע איתי אומר שמאחורה לא שומעים כמעט מוזיקה, אלא רק את הסאב.

יש לי זוג רמקולים בבית של מערכת ביתית(ממש קטנים).

אין לי כוח להתעסק עם הוצאת המערכת ולחפש היכן היציאה של הרמקולים האחוריים במערכת.

האם אפשרי לחבר את זוג הרמקולים על הגישור של הסאב?

כמו בתמונה המצורפת?

אני לא שומע מוזיקה בווליום גבוה וגם הסאב חלש ככה שאני לא חושב שזה יהווה עומס למגבר.

Untitled.jpg

עד מתי ספטמבר 08.:(

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא יותר פשוט להוריד מעט מהגיין של הסאב?

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הסאב לא דופק חזק. אין לי רמקולים מאחור, בתוספת סאב כמעט ולא שומעים מאחור את הזמר.

אפשרי לעשות כמו שאני רוצה?

עד מתי ספטמבר 08.:(

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בגדול - אי אפשר וגם לא רצוי.

המגבר שלך בנוי לעמוד בהתנגדות סופית של 4 אוהם בגישור, או במילים אחרות - 2 אוהם לכל ערוץ.

בחיבור של שני זוגות רמקולים נוספים במקביל לגישור של הסאב, אתה מוריד את הערוצים להתנגדות שהמגבר לא אמור לעבוד בה (1.33 אוהם לכל ערוץ).

חוץ מזה - במידה ואתה משתמש ב low-pass לסאב הוא ישפיע גם על הרמקולים, כך שגם אם המגבר יעבוד - תקבל טווח מאד מצומצם מהרמקולים האחוריים (רק תדרים שהסאב אמור לנגן למעשה).

הפתרון המקובל הוא חיבור של הרמקולים הנוספים ישירות ל-HU. מכיוון שבדרך כלל הרמקולים האחוריים באים לתת השלמה ליושבים מאחור, אין צורך בהגברה רצינית.

עוד עניין שכדאי לבדוק לאור ההודעה שלך הוא כיוונים בסיסיים במערכת.

כיצד אתה שומע את הסאב? ציינת שאתה שומע אותו חלש ובמושב האחורי שומעים אותו חזק.

האם אתה מקבל תחושה שהבאסים מגיעים מאחורה?

יכול להיות שהפיכת פאזה לסאב תגרום לו להישמע חזק יותר מקדימה. (אצלי למשל, גם בווליום גבוה, מי שיושב מאחור שומע את הבאס מגיע מקדימה).

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5646 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...